Scudo Sports

Daha çok gece mi gündüz mü bisiklet sürersiniz?

Süleyman.

Aktif Üye
Tepki
77
İsim
Süleyman
Bisiklet
Diğer
Evet Arkadaşlar Gece mi Gündüz mü Bisikletle Turlamayı Seversiniz? Ben Daha Çok Yazın Akşamları 8-9 gibi çıkarım. :) Gündüz İşim Oluncada Çıkarım Tabi. :) Ama Daha Çok Gece Sürmeyi Severim. :)

Scudo
Ben yazları akşam gezmeyi seviyorum. Ama genellikle gündüz gezerim.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
@Umut K.
Aynen. Mesela 30 DK önce Bisikletle Turlamaya Çıkmıştım. Gece Gerçekten Güzel Oluyor. :)

Ramazan Ayında orucu açtıktan sonra gece 1e kadar sürerim. Diğer aylarda genelde gündüzleri sürüyorum

• Beğen
Tepkiler: taner07
:):)@Umut K.
Aynen orucu açtıktan yirmi dakika sonra çıkıyoruz . Sahilde karpuzumuzu kesiyoruz. Baya sarıyor..

Yaz günü geceleri hava okadar güzel oluyorki , serin ve sessizlik.. 100 150km lik turlarıma yazın gece 3,30 4 gibi çıkıyorum güneşin doğuşuyla birlikte sıcak hissediliyor daha çok susazıyor insan

Genel olarak gündüz de gece de sürerim ancak gece fark edilmek için ışık reflektör gibi şeyler takmak lazım:)

Şuan bisiklet üzerinde mola vermiş biri olarak şunu söylemeyim;

BU mevsimde geceleri bisiklet sürmek bir harika dostum !
(Güvenlik önlemlerini almak kaydı ile)

ikiside değil. :) Sabah 5 de çıkacaksın yeteri kadar besinini suyunu çantana katıp çıkacaksın yollara. serin ve sessiz

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Yaz aylarında gece bisiklet yollarındayım genelde. Hava serin olursa ya da çok sıkılırsam, yokuş çıkmak istersem gündüz de çıkıyorum. Yoksa çok amele yanığı oluyor :D

yazın akşamüstü başlayıp gece bitirmek daha keyifli oluyor.

ancak hava karardıktan sonra köpeklerin ruh hali de değişiyor, çevredeki insan sayısı da azalınca bisikletliler tam bir açık hedef haline geliyor.
zaten arabası trafiği ayrı bi dert, köpekleri ayrı bi dert, izmirin bitmek bilmeyen rüzgarı ayrı bi dert ama neyse sustum :suspus:

Gece sürmeyi çok severim. Yaz bir gelsin de arkadaşla güm doğanaca sürsek

• Beğen
Tepkiler: CanerG
Akşamları tek başına olmuyor grupça daha güzel muhabbet ede ede :D

Sabah erken saatlerinde çok severim. Ama yaz aksamlari da seviyorum. Kısaca bisiklet olsun da saat kaç olursa hava ne olursa olsun farketmez.

Gece lambaları açıp gezmek daha zevkli oluyor ama karanlık yollarda köpek çıkacak diyede aklım çıkmıyor değil :(

çalışıyor olduğumuzdan dolayı akşam sürüyorum. fakat gündüz gezmeyi çok daha iyi buluyorum. özellikle hafif yağmur varsa havada :)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
Geri