@osman öksüz
Benim 1000 lira kenara ayırdığım para vardı.Bu parayı peşin verdim.2000 lirasını taksit yaptırdım ve 9'a böldürdüm.Aylık 222 tl gibi bir fiyat çıktı bana.Bakırköy'de Marmara Forum AVM' de D&R' da çalışıyorum ben.Bakırköy' de de ikamet ediyorum.Firmamın bana verdiği 180 tl yol parasını yola değil de bisiklet taksidine ayırdım.Açıkçası çok zorlamayacak beni.180 tl' ye mavi kart dolduruyordum fakat şimdi evden işe, işetn eve bisikletimle gidip geliyorum.
Makineyi Bakırköy' de Metin Bisiklet' ten aldım.Burada forumda yazılanları görünce açıkçası tedirgindim çünkü öyle bir anlatmışlardı ki adamı kibirli,egolu,halden anlamaz vs vs.Halbuki alakası yokmuş.Çok delikanlı ve babacan bir adam.Çocukluğumdan beri dükkanını görürdüm Bakırköy' de, ki ben 30 seneden beri Bakırköy' de ikamet ediyorum.Kısmet 2 gün öncesiymiş meğerse.Benim model sadece Kartal' daki Kaçkar Bisiklet' te vardı.Ben bu kadar uzağa gitmemek için bana yakın olan Metin Bisiklet' i aramaya karar verdim.Sağolsun oğlu da bana çok yardımcı oldu ve fabrikayı arayarak bu modelin siyah-beyaz rengini mağazaya getirtti.Velhasılkelam makinemi almaya gittiğimde Metin Bey' in yaklaşımları çok iyi oldu.Hatta kendisiyle telefonda hiç fiyat konuşmadık."Gel anlaşırız" dedi.Fiyat kelimesinin f' sini konuşmadık(Kaçkar Bisiklet bana 3200 tl fiyat vermişti ve taksit yapıldığında da vade farkı alacaklardı ama Metin Bisiklet vade farkı almadı benden.)Gerek oğlu, gerek eşi, gerekse de kendisi olsun çok misafirperver ve sohbeti seven insanlar.
Ayrıntılı fotoğrafları izin günüm olan Pazar gününde ekleyeceğim.iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim; darısı sizin başınıza inşallah.
Bu arada rampa performansı çok iyi.Marmara Forum' dan İncirli' ye doğru çıkan rampayı hiç zorlanmadan çıktım ki 10 seneden beri bisiklete binmiyordum ben.Gün geçtikçe daha da iyi olacak.Sürüş yaptığım 2 günden beri aynakolu en büyük dişliye geçiremedim bile çünkü ben geçirene kadar aldığım hızla yol bitmiş oluyor

Çok memnunum makinemden.Özellikle makine diyorum çünkü gerek görünüş gerekse performans açısından cidden tam bir makine.Şiddetle tavsiye ederim bu modeli almak isteyenlere.
İyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim kardeşim