Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon kararsızlığı

bence de alınan yer çok önemli,
izmir de en büyük yetkili bayisi var dahonun çok ilgili ve yardımcı oluyor tabi satana kadar değilse :)
 
Scudo
Alan yer kadar hatta daha da fazla ithalatçısı önemli iş ithalatçı da bitiyor.
 
bilemiyorum işte böyle olunca da iş uzuyo da uzuyo,
bi katlanır bisiklet alamadık gitti ya.....
 
walla arkadaşlar ne alaka demeyin lütfen, bekledim bekledim bu dahonlara uyuz oldum,
katlanır bisikleti iptal ettim, gittim yol bisikleti aldım, umarım pişman olmam, :)))
 
ben de visc d18 haziranda ön siparişle almıştım. dün aslı bisikleti aradim hala belirsiz dediler. ben de aldığım bayiyi arayıp iptal ettim siparişi. dahonu marka olarak alınmayacaklar listeme ekledim. kalite vs. bilemem illaki kalitelidir ama satış politikaları berbat.
 
Bu pazar 135 km Armutlu yarımadasını komple turladık; Yalova-Çınarcık-Esenköy-Armutlu-Kumla-Gemlik-Orhangazi ve tekrar Yalova şeklinde. 2000+ metre tırmanış, yer yer %11 rampalar, acayip inişler vs. kolay bir parkur değildi...

Tern Verge P20, abilerinin yanında hiç de geride kalmadı. Yaklaşık 20 km ortalama ile gayet keyifle turu bitirdim. Almak isteyenler için bence değerlendirsin, her türlü yol koşulunda gayet güzel gidiyor ;):kedicik: Ancak dolar epey arttı ben aldığımdan beri, fiyatlar yükselmiş olabilir maalesef...

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpg.36061/
 
Merhaba arkadaslar,
Sonunda karar vererek dahon ios d9 modelini alarak araniza katilmis bulunuyorum. Mekanik disk fren oldugunu zannediyordum fakat daha mi iyi yoksa kotu mu bilemiyorum hidrolik disk frenli oldugunu anladim. Aranizda bu modeli kullanan var mi ? Hidrolik disk ile tavsiylerniz yada bakim icin onerilerniz var ise sevinirim.
 
Merhaba ben de yol bisikleti kullanıcısı olarak bir katlanır bisiklet arayışına girdim diyebilirim.
Antrenmanlar için yol bisikletimi kullanırım ama arabada da bir katlanır bisiklet durur. Bazı trafiği bol olan yerlere arabayla girmek yerine katlanır bisikletimle her an girmek için bagaja bir bisiklet atmak hoş olabilir diye düşündüm.
Dahon D7 nasıl sizce?
Ankara'da bir mağazada mevcut, gidip alabilirim ama bana bu kış yeterli olur mu, lastikleri nasıldır, ya da 20" bisiklete kaymaz lastik vb oluyor mu bu konularda eksiğim var?
Dahon ya da herhangi bir başka marka-kullanıcılar olarak- önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden herkese teşekkürler...

Edit: Bir de çamurluk falan olsun, arada iş yerine de birkaç km öncesine kadar arabayla gidip kalanı bu tip bisikletle gitmek isterim çünkü, sonra üstüm başım yağmur çamur olmasın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Otto_man
@Ahmetgitar walla hocam bende çok araştırmıştım katlanır işini ama bir türlü alamadım,
ama bence D7 den ziyade Mu D8 daha iyidir, yani daha kullanışlı olur anlamında söylüyorum,
 
Yılan hikayesine dönen visc d18 bugün siparisimin gelmesiyle son buldu. Ankara performans bisikletten aldim visc d18i, çok ilgilendiler sağolsunlar.
Bugun de boş günüm olmasi sebebiyle test etme imkanım oldu. İlk izlenimlerim;
Almadan önce görünümü çok hosuma gitmişti zaten ancak ürünün canlı görünümü çok daha hoş. Malzeme kalitesini üst duzey buldum.
Seleyi test etme imkanim olmadı çünkü kendi selemi taktım,ancak sele royal marka çok hoş ve hafif bir sele, rahatlığını da merak etmedim degil, ilerki günlerde onu da deneyeceğim.
Bisiklette en çarpıcı nokta vitesleriydi 9lu 12-27 arka kaset dişli, tiagra arka vites, aluminyum 2li 39-53 aynakol, microshift ön vites aktarici kombinasyonu çok iyi iş çıkarıyor. Çok seri olan bu vites kombinasyonu diğer kullanmakta olduğum trek fx. 7.3 bisikletimden kesinlikle daha seri, kararlı ve iyi diyebilirim. Nasıl olduğunu çözemediğim bir serilik var bisiklette. Diğer bisikletimden daha iyi değerler elde ettim hız göstergesinde (ort.hız ve süre anlaminda). Kadro trek fx. kadar rahat olmasa da ağrı vb. olumsuzluk yaşamadım.
Gidonun (açı) ayarlanabilir olması harika. Tekerleri swalbe kojak beklerken, kenda k smart slick lastikler geldi gayet de memnun kaldım.
Arkadaşların dediği gibi bu bisiletler tabiri caizse tam bir İsviçre çakısı gibi. Atla otobüse vs. hallet işini, bisikletle veya gittiğin yeri gez,geri katla bin otobüse dön. Yani bisiklet taşıyıcısını arabaya tak çıkar, dönüşte geri tak çıkar vakit kaybını ortadan kaldırması ve ekonomik olması çok cezbetti beni.
Atla uzun tura git kısmı biraz kafa karıştırıcı, kesinlikle bu bisikletle uzun tur yaparsın ama gerek yok bence uzun turda diğer tur bisikletlerinin daha yerinde tercih olacağını düşünüyorum halen. İlk izlenimlerim böyle, zamanla bilgi paylaşırım.
uploadfromtaptalk1447874335843.jpguploadfromtaptalk1447874388265.jpg
 
@osman öksüz hayırlı olsun çok hoş görünüyor. Forumda bu modele rast gelmedim; ilk olabilirsiniz. Bundan mütevellit daha fazla ve detaylı foto paylaşmak zorundasınız

:):):)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Otto_man
Osman hocam hayirli olsun, guzel gunlerde kullanmanizi diliyorum.
Bugun aksam a.eglence tarafinda katlanir li birisini gordum siz olabilirmisiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Otto_man
Hayırlı olsun.
Ben de hem yol hem cyclo-cross kullanıcısı olarak Dahon'dan aldığım hazzı hiçbirinden almıyorum.
Bir de gerçekten çok hızlı bir alet!
Siz de çok iyi yapmışsınız Dahon seçmekle...
Keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim...
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Otto_man
@gokhankocabay
Teşekkürler. Pendik -kadıköy yaptım sadece sahil yolundan ;)
 
@massaget
Bitliste görev yapmisligim vardır. Güncelledim adresi ;)
 
@Ahmetgitar
Çok teşekkürler. Sizde de dahon vitesse vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bakmistim bi ara .Siz de kazasız binin inşallah.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Hayırlı olsun merak edilen bir bisikletti,

Gidonun ayarlı olduğunu yazmışsınız, mu d8 deki gibi yükseklik ayarı yapılabiliyor mu?

@osman öksüz
 
  • Beğen
Tepkiler: Otto_man
@0zan
Tesekkurler Ozan. yükseklik ayarı yok malesef . Buna da eksiklik olarak görebiliriz. Olsaydı çok daha iyiolurdu. Mu d8 lerde var diye biliyorum yükseklik ayarını.
 
Geri