Merhaba lastikte 1,60 dan 1,75 e geçmişsiniz ,biliyorsunuzdur yeni alınanda 2,00 var ben yeni aldığım için bendede 2,00 var henüz değiştirmeyi düşünmüyorum ama bilgi amaçlı soruyorum ,başka bir arkadaş yeni aldığı bisikletin dış lastiğine Schwalbe Marathon 1,5 taktırmış sen ise 1,75e geçmişsin banada daha kalın daha konforludur geliyor ,birde sizin fikrinizi almak istedim 1,5 takınca yoldaki bozuklukları daha fazla hissettirmezmi acaba?
- Ön ve arka farlar için ne önerirsin ,şu anda baktığım yerlerde usb li modeller baya bir revaçta gözüküyor ama ben bi türlü güvenemiyorum usb li modellere nedenine gelince devamlı şarzlı tutmak zorundayız ,diyelim iki üç gün hep gündüz kullandık farı kullanmak hiç aklımıza gelmedi bir anda geceleyin kullanma ihtiyacımız oldu iki üç gün yada daha fazla hep gündüz kullandığımız için kontrol edemiyoruz şarj durumunu haliyle kullanmasak bile kendi kendine şarjı biter diye biliyorum yoksa bitmiyormu bu hep kafama takılıyor usb li modellerde her akşam kontrol edememki yada dediğim gibi aniden akşam dışarı çıkman gerek bi baktın boş . benmi yanlış biliyorum acaba ? pillilere göre daha avantajlı ve konforluysa usbli alıcam ama öneririseniz birde hangi marka ? Decathlondan olurmu mesela