Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Herkese merhaba,
Boardwalk D7 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Hoşbuldum :)
Kış sezonunda pek fazla kullanamıyorum. Ev ortamında nasıl saklamak gerektiği ile ilgili fikrinizi almak istedim.
Görseldeki gibi tekerleklerinin üstünde mi, yoksa tekerleklere yük bindirmeyecek şekilde yan yatırıp mı saklamak gerekir?
Ayrıca uzun süre kullanılmayacak bisikletler için tavsiyelerinizi de öğrenmek isterim (sele kılıfıyla sakla, lastiklerin havasını indir, vs. ??)

323439 dosyayı görüntüle
Lastiklere yük binecekse şişkinliğini korumanız ve ara ara döndürüp basan yüzeyi değiştirmeniz gerekir. Basıncı kendi haline bırakıp yan yatırarak ya da asarak bekletebilirsiniz. Ben uzun süre bekleyecek bisikletleri asıyorum, lastiklerin şekli bozulmasın diye de sadece şeklini koruyacak kadar şişik tutuyorum. Toza karşı basit bir örtüyle de örtmekte fayda var. Bir de temizlenmiş-yağlanmış zincirle beklemesi iyi olur.

Scudo
Herkese merhaba,
Kış sezonunda pek fazla kullanamıyorum. Ev ortamında nasıl saklamak gerektiği ile ilgili fikrinizi almak istedim.
Görseldeki gibi tekerleklerinin üstünde mi, yoksa tekerleklere yük bindirmeyecek şekilde yan yatırıp mı saklamak gerekir?
Ayrıca uzun süre kullanılmayacak bisikletler için tavsiyelerinizi de öğrenmek isterim (sele kılıfıyla sakla, lastiklerin havasını indir, vs. ??)

323439 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun çok güzel makine çelik kadro ve 16" jantlarla Bromptonumsu olmuş bence gayet başarılı bir model

Herkese merhaba,

323439 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun bende 20 var onu satıp 16 mi alsam diyorum. Buna uygun çamurluk bagaj var mı acaba?

Herkese merhaba,

323439 dosyayı görüntüle
1000018447.jpg

Burda ne yazıyor acaba?

Sahilde parkta keyfine turlayacaksam 16 jantı ulaşım için kullanacaksam 20jant olanı alıyorum. brompton hariç diğer 16 jant modeller çocuk bisikleti gibi duruyor.

Sahilde parkta keyfine turlayacaksam 16 jantı ulaşım için kullanacaksam 20jant olanı alıyorum. brompton hariç diğer 16 jant modeller çocuk bisikleti gibi duruyor.
Sizde hangi modeller var?
"Patents and patents pending" yazıyor.
Üstadım bisikletten fotoğraflar yükleyebilir misiniz ben de alma düşüncesindeyim de. Tern link d8im var memnunum ama sırf katlaninca daha küçük olur diye düşünüyorum bu modeli.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Sizde hangi modeller var?

Üstadım bisikletten fotoğraflar yükleyebilir misiniz ben de alma düşüncesindeyim de. Tern link d8im var memnunum ama sırf katlaninca daha küçük olur diye düşünüyorum bu modeli.
Dahon mariner d8 (20 inc)
Dahon classic 3 ( 16 inc)

16 inc ile 20 inc arasında katlanınca kayda değer bir küçülme olmuyor. Tern link d8 in sorunu katlanınca gidonun dışarda kalması.
16 jant alınca pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bence katlanırda ideal boy 20 jant.

daha önce iki farklı 16 jant katlanırım oldu ( Brompton değil) . 170boy için dahi küçük kalıyor.

Tern Link d8 de kullandım bir süre. Dahonlara karşı totalde bir üstünlük olsa da katlanınca gidonun içerde kalması dahon için benim adıma daha cazip bir avantaj. Gidon içerde kalınca Katlama süresi uzuyor ama katlanınca da kitap gibi oluyor. Ternden dahona geçmekteki en büyük sebebim buydu.

Geri