Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.524
- Bisiklet
- Scott
Aşağıda bulabilirsiniz;Bugün bende ankabikedan indirimde yakaladığım vitesse d8 ile aranıza katıldım. 15 yıldır bisiklet sürmemenin etkisiyle pek fazla süremedim. Ayrıca bu bisikletin gidonu ve selesini nasıl ayarlamam gerektiğini de çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Hayırlı olsun. Önce sele ayarını yapmanızı öneririm.Bugün bende ankabikedan indirimde yakaladığım vitesse d8 ile aranıza katıldım. 15 yıldır bisiklet sürmemenin etkisiyle pek fazla süremedim. Ayrıca bu bisikletin gidonu ve selesini nasıl ayarlamam gerektiğini de çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkür ederim tam olarak ihtiyacım olan şey buyduAşağıda bulabilirsiniz;
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Önce sele ayarını yapmanızı öneririm.
Sonrasında bileklere yük binmeyeceği bir gidon yüksekliğini ayarlarsınız.
Merhaba şimdi forumda dolaşırken fark ettim çatal aralığı ile ilgili bir uyarı yazısı yazmışlardı Mariner de bu aralık yeterlimiydi yoa siz genişlettiniz mi?Mariner d8 bisikletime byqee elektrik kiti taktırdım. Niyetlenen , düşünen varsa tavsiye ederim. 20-30km civarı menzil alıyorum.
Genişlettim. Mariner d8in çatal aralığı 74mmArkadaşlar merhaba Dahon vybe c7A modeli sahibiyim sanırım istanbul'da ilk çıktığı zamanlarda almıştım o zamanlar bu kadar moda değildi ve piyasada da yoktu. Uzun süredir sadece yazları kullanıyorum fakat artık yaşda ilerlediği için elektrik kiti almak istiyorum Dahon a daha önce uygulamış bir üyemiz varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba şimdi forumda dolaşırken fark ettim çatal aralığı ile ilgili bir uyarı yazısı yazmışlardı Mariner de bu aralık yeterlimiydi yoa siz genişlettiniz mi?
Teşekkür ederim bilgi için Allah kazadan saklasın ikiside muhteşem gözüküyor.Genişlettim. Mariner d8in çatal aralığı 74mm
Gönderilen motor 100mm. Ben kendim uyguladım bir sakınca hissetmedim montaj yaparken. dönüşümden ise memnunum. İşe gidip gelirken keyifle kullanıyorum.
Ayrıca 74mm motorlar da var ama maliyet kaynaklı böyle gönderiyorlar diye düşünüyorum. Bromptonlar için kitin fiyatı nerdeyse 2 katına çıkıyor. Onlarda için gönderdikleri motor 74mm mesela.
Dede(1987)-Torun(2019)
322471 dosyayı görüntüle322472 dosyayı görüntüle