Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@GoGoRa gocam p8 kullanmadim ama d8 harika model. Boyunuz 160 da olsa kucuk gorunuyor, katlanirin olayi bu, o boyla 16 lik brompthon kullanlar var, memnun kalirisiniz
 
  • Beğen
Tepkiler: GoGoRa
Scudo
@burhan çetin teşekkür ederim. Bisikletin bakım zamanı geldi zaten aldığım yere de götüreceğim, onlar ne yapacak bakalım. Olmadı dediğiniz gibi de yaparım.

@Bahadır ÖZEL
Az önce gidon sorununu hallettim. Gidon borusunu katlayınca görünen alyan vidalarının dışında onlara dik duran bir somun var. Onu sıkacak anahtarı bulunca sorun halloldu katlama mandalının gevşekliği de halloldu gidonun sallanması da.
 
@GoGoRa
ben 2015 dahon mu d8 kullanıyorum. 2016 da mu d8 yok.. mu d10 olarak aynı kadronun 10 viteslisi çıktı. mu serisinin kadrosu vites sistemi vitesse'lerden bir tık üstte. Geçen sene iki model arasında 500-600 Tl fiyat farkı vardı. Bu sene mu d10 olarak 10 vitesli olunca fark 1.000 TL ye çıkmış. Az bir fark değil. Vitesse d8 de boydan dolayı sorun çıkacağını sanmam memnun kalırsın. Mu d10 u görmedim ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla mu d8 deki gibi gidon boyu ayarlanabiliyor.

alttaki videodaki arkadaşın boyu 1.89 boy pek sorun olmuyor görüldüğü üzere
 
  • Beğen
Tepkiler: GoGoRa
@R2_D2
Çok teşekkür ederim, yarın almayı planlıyorum aksilik olmazsa ise.
 
  • Beğen
Tepkiler: R2_D2
Anadolu yakasina beklerim isterseniz. Bisikletcimde bir adet siyah d8 kaldi.
 
@ecz.mercan
Hocam nerden aldınız ve ayıptır sorması ne kadara aldınız?
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız sürüşler
 
@Dağhan

Sağolun, beşiktaş aktif pedal dan aldım ellerinde kalan son d8 di sabahtan arayıp teyit edip öyle gittim. İnternet sitelerinde yazan havale fiyatına tek çekim verdiler 1629 tl
 
Arkadaşlar, bi katlanır fırtınası esiyor ama o kadar parayı hakediyor mu bunlar. 5000 tl olanı var hatta, o paraya ne bisikletler alınır, bence bu fırtına abartılıyor biraz, engebeli arazide sıkıntı, hız yapmaz,yokuşta yorar, eee... Yazık paranızı bu rüzgara kaptımayın bence.
 
@Cem Tunç
zaten kimse engebeli arazide binmek, hız yapmak için almıyor. Şehir hayatıyla entegre etmek için alıyor. Katlayıp arabanın bagajına koyuyor, binip işe gidiyor katlayıp masasının altına koyuyor, toplu taşımaya biniyor. Kullanım alanı farklı bu şekilde bakarsanız daha sağlıklı olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tunç ve ykaya
@Cem Tunç

Sadece :):):)
 
  • Beğen
Tepkiler: ykaya
Arkadaşlar dün aldığım dahon d8 in garanti kitapçığı yok. Aldığım yer aktif pedala alırken sordum kitapçık olmuyor fatura yeterli dedi ama saçma geldi. Sizlerde bir kitapçık var mı ona göre satıcıyı arayıp ısrarla isteyeceğim
 
Fatura yeter sorun olmaz benze sekilde yol bisikletim var
 
@iogee

Hocam ilk bakım kayıt ettirme filan yazılıyor da şimdi ben nereye kayıt ettirecem ya da bakımını işleteceğim bilemedim
 
@ecz.mercan son aldığım Dahon da bir değil aynisindan iki kitapçık çıktı. Bir tanesinin garanti bölümü imzalı kaşeliydi. İlk aldığım Dahonda da aynıydi kitapçığı kaşeli imzalı idi. Ayrıca kitapcikta ücretsiz ilk bakımlarını yaptirmak için bölümler de mevcut. Bilginize.
 
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160405/08f6934863c64d1a0d3317eac1e0490e.jpg

Bugün 2015 siyah D8 Vitesse alarak aranıza katılmış oluyorum, kutudan kitapçık ve garanti belgesi ayrı olarak çıkıyor. Garanti belgesinde satın almış firmanın imzaladığı yer, montaj yapılınca servis tarafından doldurulması gereken ve 30 gün sonra ücretsiz bakım için doldurulması gereken yerler var. Benimde sorunum malesef yaşadığım şehirde servis yok. Kurulumu ben yaptım ama 1 ay sonra servis için arabaya yükleyip Ordu iline götürmeyi düşünüyorum.
 
Aktif pedalı aradım kutudan çıkmadığını ama ücretsiz bir kontrol ve ücretsiz bir bakım hakkım olduğunu sadece faturayla hertürlü garanti prosesini işleteceklerini söylediler. Bu da benim için yeterli oldu zaten. Güle güle kullanın Sn. @GoGoRa
 
  • Beğen
Tepkiler: GoGoRa
Geri