Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Bende hftasonu oncesi biraz temizlik yapacagim. Bu arada arka 11-34 disli siparisi gectim. Yokuslarda biraz daha iyi olacak gibi. Modifiyeye devam :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Scudo
@ugurbahadir Üzerindeki 11-32. 2 diş hissedilir derecede fark oluşturur mu merak ediyorum. Takınca yazmanızı rica ederim.
Bu arada aynakol dişlisi üzerinde delikler var. Bu deliklere küçük bir dişli ekleyip sadece yokuşlarda kullanılabilir mi? Bunu yapanı duymuştum. Aktarıcı eklemeden uzun yokuşlarda zincir el ile küçük dişliye alınarak kullanılabilir mi? Tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilir.
 
Yabanci forumlarda da az da olsa pozitif etkisi olabilecegi yaziyor. Hem disli hem de lastik tabanini incelttigimden dolayi hissedilir bir fark olacagina eminim. Tabi bir iki gunluk yagislar bittikten sonra kesin deneyimlerimi yazabilirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@ugurbahadir Aktırıcıyı da değiştiriyormusunuz ruble değişince. Sanırım kapasitesi +2 dişi kurtarır diye düşünüyorum. Bugün dikkatimi çekti. Aktarıcı kadro kulağına bağlanan vidası üzerinde hareketli. Vybe de sabitti.
 
Merhaba;12-32 kasetten 11-34 kasete geçersem fark yaratır mı sorusuna cevap:Link D8 kuullanıcısı iki arkadaş 11-34 kasete geçtik.Büyük fark var,düşünmeyin hemen değiştirin.
 
  • Beğen
Tepkiler: ugurbahadir
Birkac gun icerisinde bende gececegim 11-34 e bakalim o kadar farkedecek mi.
 
1. ve 2. vitese getirdiği rahatlıktan başka vites geçişleri hızlı ve sessiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: turgaycik
Arkadaşlar bisikletim tern link b7 2015 model. Bende ruble değişimi yapmak istiyorum. Benimkinin üstünde mf-tz21 shimano yazıyor bunu mftz31 ile değiştirsem olur mu? Benim bisiklete uyar mı?
Sadece rubleyi almak yeterli mi? Yoksa zincir aktarıcı falan da mı değişecek.
Beylikdüzunde yim. Orda bunu yapabolecek bir usata var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dağhan
Cumartesi sabahi bulusmaya ne dersiniz? Maltepe veya caddebostan olabilir.
 
pazar günü hava şartları daha müsait görünüyor.
 
@Hamunpatra
Hocam bende avcılardayım,media marktın arkasında çelikoğlu bisiklet var,ben dahonu oraya kurdurdum orada la görüş dahon yetkili servisi,yardımcı olabilirler sanıeım
 
@ugurbahadir hayırlı olsun megarange 34 dişçiler çoğalıyor ben de Vybe C7A ya taktırdım uzun tırmanışlarda müthiş rahat oldu.
 
Megarange küçük dişli 14 diş değilmiydi. Yanlış mı hatırlıyorum?
 
Cok fazla kullanamadim ama birinci vites baya iyi. Biraz ince ayar gerekecek sanirim. Hafta sonu uzun mesafede daha iyi anlarim. Hafif pedal da alacaktim ama yakin zamanda merida cw alacagimdan bunun yanina o yuzden biraz masrafi kisacagim :)
 
@Yusufclp

Adaşım bendeki 7li ruble olduğu içün 14-34 diş
@ugurbahadir daki 8li kaset zannedersem o yüzden 11-34 olabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: ugurbahadir
Pazar sabahı Maltepe veya Caddebostan da buluşalım mı?
 
Pazar gunu anneler gunu oldugundan evli olanlarimiz gelemeyebilir :)

Cumartesi olursa ben gelebilirim. Pazar hanim ve cocuga ait olacak :)
 
Geri