Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@ugurbahadir Haklısınız. Anneler günü olduğunu unutmuşum. Pazar iptal.
 
Scudo
Cumartesi uygun olursa kesinlikle katilirim.

Arkadaslar yarin bulusmak isteyen var mi?
 
Saati uyarsa katılabilirim.
Saat 11:30- 14 :00 arası müsait olabiliyorum.
 
Benim icin de o saatler uygundur. Bostanci deniz otobusu onu bulusma noktasi olabilir.

Bugun sahilde olacaklar var mi?
 
Gelecektim ancak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sanırım üşüttüm. Bir de avrupa yakasındayım maalesef bugün olamayacağım.
 
Gecmis olsun ben ogleden sonra sahil taraflarinda olacagim gorusmek isteyen mesaj yazabilir :)
 
Dahon sari civciv satan olursa bana ualasabilir.
 
@Yusuf'san. Aslinda visc d18 benimde aklimda var ama fiyat benim butceyi asiyor..evlenme arefesinde fazla masraf yapmak istemiyorum.elimde carraro 225 var onu satmayi dusunuyorum,dahonu alabilirsem
 
@ugurbahadir iyi malın ederi de o nisbette olacaktır.

@devilmycarlos halen her ikisini de aktif olarak kullandığım Vybe C7A ile Visc D18 i kıyaslayarak rahatlıkla söyleyebilirim ki visc d18 iyi hoş da bence bu fiyata çok pahalı. (ben daha makul bir fiyata 9 taksit almıştım) Vites sayısı dışında hiçbir artısı yok hatta gidonunun dışa katlanması da bir dezavantaj teşkil ediyor. D8 modeli fiyat performans olarak en uygun modeldir kanaatindeyim.
 
@Yusuf'san
Size katılıyorum.Vitesse D8 kullanıyorum.Visc D18'ide inceleme şansım oldu.Aralarındaki özellik farkına göre o kadar fiyat farkı çok abartılı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Arkadaşlar merhaba, bir akrabam bu haftasonu almanyaya gidiyorda. 2000 liraya kadar dahon marka katlabilir bi bisiklet önerisine ihtiyacım var. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim vitesli olması önemli.


 
@Tugaycinar
Bildigim kadariyla dahonlar tr de daha ucuz. Arti 40 euro ucakts tasima ucretide cabasi.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar selamlar , Benim bisiklet ;ön taraf)zincir vites geçişlerinde atıyor . Merter'den sarayburnuna geldim ama sıkıntı yaratıyor. Bir tavsiyeniz veya faydalı bir link paylaşa bilirmişsiniz?
 
@Glownshow katlanır bisiklet için de taşıma parası alıyorlar mı? bu bilgiden emin misiniz? hiç bir yerde net bir şey yazmıyor da. Ben de katlanır ile yurtdışına çıkmayı planlıyorum ordan mı alsam bilemedim.
 
Katlaniri normal valiz gorunumunde gotururseniz almazlar ancak bisiklet kolisinde veya spor aleti gorunuminde bir tasima cantasiyla gotururseniz alirlar.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: mhmtfth24
@Glownshow teşekkürler bilgi için. Peki bir valizin içinde götürsek hasar görse karşılama gibi bir durum oluyor mu yoksa belitmediğimiz için spor ekipmanını sorumluluk almıyorlar mı bu konuda bir bilginiz var mı?
 
Zarari karsilanan arkadaslar var forumdan ama tamamen sansa bagli diye dusunuyorum.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: mutkugurler
Geri