Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@mgencer05

Schwalbe citizen kullanıyorum memnunum ultimet carier çok kaba duruyor ama heybe takılabiliyor


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: mgencer05
Scudo
@mgencer05 turlara çıkmak gibi niyetiniz varsa tercihiniz Ultimate olsun. normal bagaj kullanırsanır büyük çanta bağlayamazsınız sorun yaratacaktır.
Normal bagaj ve Ultimate arasında ağırlık farkı yok. hatta normal bagaj Ultimateden ağır.
Benim tavsiyem Ultimate bagaj alamanızdan yana.
Hayırlı olsun iyi günlerde ve mutlaka KASKla kullanın.
 
  • Beğen
Tepkiler: mgencer05
@Üye Adı

Cevabınız için teşekkürler. Ağırlık konusuna çok takılmıyorum da görüntü olarak 20 jant bir katlanır için abartılı ve bütünlüğü bozan bir görüntüsü var sanki ama daha kullanışlı olacağı muhakkak. Bir sorum daha olacak; boyum 172 olmasına rağmen gidona hafif eğilmem gerekiyor kullanırken. Sağına soluna baktım yükseltmek için bir yol bulamadım. Eğer gidin yüksekliği sabitse 180-190 boyu olanlar nasıl kullanıyor zor olmuyormu?


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Mustafa Şahin

Teşekkürler cevabınız için. Dediğim gibi önceliğim bozuk yollarda çok ağır olmayan arazi şartlarında rahatlıkla sürebilmek bu modelin kalınlığı ideal mi yoksa biraz daha kalın modellere mi baksam.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@mgencer05

Benim boy 190 yukseklik ayarli bogaz ile rahat edebiliyordum. Ama sen sikinti cekmezsin diye dusunuyorum.
 
@mgencer05 benim boyum 168 bende Dahon Vitesse D8 kullanırken eğiliyordum ve bu beni çok rahatsız ediyordu.
Bisikleti elimden çıkaralı çok oldu ben rahat edemedim. Onun dışında güzel bisikletti. Bu yaza doğru alacağım bisiklette gidon yükseltilebiliyor veya yükseltilebilir gidonlu bir bisiklet olacak.
 
@mgencer05
Tura çıkıp aşırı yükleme yapmak gibi bir niyetiniz yoksa orijinal bagaj ile resimdeki 2x15 LT decathlon çantalarını
ayaklarınızın çarpma riski olmadan kullanabilirsiniz.Ultimate carrier bagaj şehir içinde bisiklet ile toplu taşıma kullanırken daha kaba ve ağır olacaktır.Ultimate carrier'ın ağırlığı ne kadar bilmiyorum ama MU serisinin standart aluminyum bagajı 350 gram.Vitesse ve Wybe modellerinde ise daha ince yapılı ve aluminyum değil.


 
@Üye Adı Mango Şubatta gelecek ama ona eşim talip oldu. Bende bunu çok istiyordum temiz denk geldi aldım çok şükür.
 
Arkadaşlar merhaba, Dahon D8 için bir bagaj öneriniz olabilir mi?
Elimde tur bisikletinde kullandığım Vaude Karakorum çanta var. Önereceğiniz bagaj bu çantaya uyumlu olursa güzel olur.
Yazın okyanus ötesinde bir tur planım var da. Gidiş dönüş 120 Euro tur bisikleti için ödeme yapmaktansa katlanır bisikleti ücretsiz uçağa koymak iyi olacak. Zaten yapacağım turda çok dik rampalar yok. Tur bisikleti yerine Dahon yeterli gibi.
 
@Ahmetgitar şimdiden iyi yolculuklar fakat hatırladığım kadarıyla Dahon içinde aynı ücreti ödeyeceksin. THY Okyanus ötesine dediğin gibi 120€ taşıma yapıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Üye Adı katlanır bisiklet ücretsiz diye biliyordum. Çok saçma olmuş bu.
Gerçekten öyleyse tur bisikleti götürürüm.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Ahmetgitar yanlıs hatırlamıyorsam bir kız arkadas Amerikaya gidecekti ve katlanır bisikletini götürmek istiyordu ve 60 usd veya 60 eu ücreti vardı. Yurtiçi uçuslarda da ücret alıyorlar el bagajınız olup kilo hakkınızı katlanırınızdan yana kullanmak isteseniz bile ücret ödüyorsunuz.
 
@Ahmetgitar

Gittiğin yerden bir bisiklet al. orada kullandıktan sonra ya oradayken sat yada yanında getir burada satarsın. Gittiğin yerde daha ucuza alacağından zararda etmemiş olursun. En fazla gelişte bir 120 papel ödemiş olursun. Zaten kaliteli bir şey aldıysan bu ücrette aynı bisikletin türkiyedeki farkı olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Mustafa Şahin

Ben şuan için hızdan ziyade konforu ön planda tutuyorum fakat bisikletin çokta hantal olmasını istemem tabi. Ctizen le marathon arasında kaldım. Marathonda patlak koruma seviyesi daha yüksek ama fiyatı da iki katı. Diğer bisikletlerim arasında katlanırı daha sık kullanacak olursam marathonu alırım büyük ihtimalle. Bu arada ikinci dahonu aldım ilki eco c6 bugün edindiğim vybe7 modeli.vybe modelinde de sizin ki kenda lastikler var ve eco modelindeki lastiklerden bariz şekilde kalın. Henüz denemedim yarın deneyeceğim inşallah.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@alterno1903

Hayırlı olsun yeni bisikletiniz. Ben bu markanın acemisi olarak bi soru soracağım. Bu bisikletlerin göbekten vitesli olanlarıyla dıştan aktarıcılı olanların farkı açık bir şekilde belli fakat giriş seviyesi vybe modeli ile mu serisi arasında vites sayıları dışında ne gibi farklar var. Aralarında ciddi fiyat farkları var.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri