Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
20 jant (406 ) katlanır bisikletlerde jantlarda bu şekilde değişiklik yapılabiliyormuş . 451 jantlar ince lastikle kullanılabiliyormuş ve Kadro kaldırıyormuş. Tabi türkiyede 451 jant ve bu janta uygun lastik bulmak imkansız . Tern Verge d9 bu jantlar ile 22 jant diye satılıyor Türkiyede.

linkte 406 jant olan bisikletin 451 janta evrilişini görebilirsiniz.

(link)

HTB1iIZzHXXXXXaHXXXXq6xXFXXXr.jpg

DSC_2049.JPG

(link)
(link) lastik bulmak çok da zor değil.Durano çok da güzel ve sağlam bir lastik.Bu lastiklerle dahon mu yol katlanırı oluyor ve hafifliyor

@eren konu resim yükleyemiyorum tarayıcım desteklemiyor

2015 model dahon mu d8 de üstünde geliyor.

@burhan çetin

ağustostan beri fiyat artışına dikkat. durum kötü

Dosyalar

• dahon.JPG
    dahon.JPG
    14,1 KB · Okunma: 43
bisikletlere %20 ile %50 arası zam gelmiş. Eldekilerin kıymetini bilelim.

406 mm için Tern Verge N8 model bisikletime schwalbe durano siparişi verdüm , normalde kojak var üstünde , geldiğinde deneyimleri aktarırım merak eden arkadaslar olursa , lastiğin bitanesi 190 gram oldukça hafifletiyor .

merhabalar 2017 mariner d8 için 2li veya 3lü ayna kol takılabilirmi bu mümkünmüdür yoksa sadece tek ayna kola göremi ayarlanmış öyleyse küçük aynakol alacağım teşekkürler şimdiden cevaplarınız için

@Mydonose2 Yurtdışi sitelerde, (ebay aliexpress ) kadroya uygun adaptörler var . Adaptöre on aktarici takip 2 'li aynakol kullanabilirsiniz.

Litepro Front Derailleur Adapter for Dahon Bike K Series

Bu arada tum bunlara gerek kalmadan Arka rubleyi 11-34 yapabilirsiniz biraz daha yokuşlarda rahatlatır.Ben 10 lü sistem 11-34 arka ruble kullanıyorum. Çok rahat . Biraz kondusyonla çıkılamayacak yokuş yok.

@Mydonose2
İkili aynakol yurtiçinde bulunmayan bazı parçaların montajı sonrasında takılabiliyor. Yalnız yapanlar kargo masrafı ıvır zıvır derken biraz pahalıya geldiğinden söz ediyor.

@alterno1903
üstat 10lu sistem dediğiniz 10 vitesmi oldu bisiklet 11-34 ruble nerden aldın nekadara mal oldu bide arkadaşım bu linki attı bana bunumu alsam dediğinizimi yapsam sizce bazısıda 42 t ayna kol al dedi

@alterno1903

(link)

(link)

üsteki 8 dolar alttaki 35 dolar üsteki aynı işi görürmü acaba

@Mydonose2 Valla 10 usd olan hangi kadro için bilmiyorum. Speed 8 için olabilir . Speed 8 ı incelemek lazım mariner ile aynı kadro mu diye..

@Mydonose2 ben de 53 diş aynakol vardı.39 diş yaprak aldım 53diş aynakolun yerine taktım aynakolda koruyucu kapak vardı onu söktüm yerine 53 diş yaprağı taktım ikili aynakol olarak kullanıyorum.İş yerim yokuş işe gittiğim günlerda zincir 39 dişte duruyor haftasonu sahilde sürüyorum 53 dişte.Tek bir 39 diş aynakol yaprağı bisiklete boyut atlattı.Artık hertürlü işimi tek bisikletle çok keyifli görebiliyorum

Ben orta aktarıcıya ihtiyaç duymuyorum bu şekilde hem fonksiyonel hemde sadeliği bozulmamış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: hayrullahyorganci
@alterno1903
ustat 35 dolarlık kesin olursa onuda alırım ama bisikletçi kadroda mesafe varsa 2 li olur dedi yoksa bu parçada yaramaz dedi marinere 2li görmüşlüğün varsa alayım bende

@Togursamsun

2 li takılsında ellede geçirtirim sorun değilde 2li takılırmı bisikletçi kadroda mesafe varsa olur dedi

Geri