Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Ben aynakolu değiştirmedim 39 diş yaprak taktım kadro tarafına, dıs tarafınada koruyucu kapağı çıkarttım 53 diş yaprağı taktım toplam masraf sadece 39 diş yaprak oldu o da 15 dolar.Bisikletçiye götürmedim ben kendim taktım.İlk taktığımda zincir 39 diş yaprakta ve 6.vitesten sonra sürtme yapıyordu araya pul koydum zincir küçük aynakolda bolluk yapıyordu 1 bakla söktüm.

Scudo
Arkadaşlar eğer paylaşıldıysa özür diliyorum, 86 sayfa olmuş tek tek okuyamadım. Vybe d7 kullanıp lastiklerini Schwalbe Marathon 20x1,50 ile değiştiren oldu mu? Olduysa katarken sorun yaşadı mı?

Tel başları sıyırıyordu. Mariner D8 2017
Hepsini değiştirdim. Şimdi istediğim ayarı yapabiliyorum.

Dosyalar

• 180203_181804_COLLAGE-1[1].jpg
    180203_181804_COLLAGE-1[1].jpg
    91,1 KB · Okunma: 77
@brdtl

Merhaba ben schwalbe citizen ile değiştirdim gayet memnunum siz marathon ile daha memnun olursunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: brdtl
@Mustafa Şahin Teşekkür ederim. Kızımın bisikletine ben de Citizen taktım. Dahonun üzerinde gelen Kenda'lara kıyasla gerçekten muazzam fark var. Hem ıslak hem kuru yolda çok güzel kavrıyor asfaltı, güven hissi verdi. Açıkçası 4 katı para verip Marathon almaya değer mi kararsızım.

arkadaşlar merhaba. hafif, güvenilir ve uygun fiyatlı bir kask almak istiyorum? önerileriniz nedir acaba?

sedona, vona, geotech, prowell markalarından 85-150 tl arası bir ürün almak istiyorum tabi bulabilirsem.

b3e19e83dc56ff76196ddfa4559b3995.jpg

Dahon'da tek sevmediğim şey katlandığında gidon iki tekerin arasında kalıyor. Çizik vs olmuyor mu temas yüzünden? :krktm:

@Burcuu

Temas yerlerinde şeffaf bandları var. Katlanır halde tek nokta birbirne değmekte oda gidon ile kadro arası.

20a73211932dfef467e64240efe0913c.jpg

Arkadaşlar dahon mariner d8 almayı planlıyorum.Yakın zamanda alanlar fiyat bilgilendirmesi ve nereden aldıklarını söylerse sevinirim.Kullanım deneyimlerinizi de paylaşırsanız harika olur.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

35103097-5A02-497C-BEAB-696FE58AA3BC.jpeg Zincir muhafaza plastiği ve ruble muhafaza plastiği elinde olan arkadaş var mı ? Yetkili serviste bile Yok umarım buradan aradığım parçalara ulaşabilirim

Merhabalar,
Forumu uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum ve sonunda aranıza katıldım. Geçen günlerde bir araba ile çarpıştık (ikimizinde hatası ama daha çok benim) Ön frenin sağ klipsini tutan vidalı parça kırılmış ve sürekli fren yapar halde sürüyorum. Dolayısıyla biraz yorucu olabiliyor :) Bisikletçiye gerek kalmadan tamir edilebileceğimi düşündüğüm için sizlerle iletişime geçmek istedim. Bu parçayı nereden temin edebilirim ve basitçe monte edebilir miyim? 10 senedir bisikletle alakam yoktu, şimdi işe gidip geliyorum ve teknik konulardan çok anlamam ama hevesliyim :harika: Şimdiden teşekkürler yardımlar için :eek: 1.png2.png 3.png 4.png 5.png 6.png

Merhaba arkadaşlar Şişli Mecidiyeköy çevresinde "mango" renk Mariner d8 yedek boyası olan varmı 1 damla boya ihtiyacım var :) Yada nereden bulabilirim :)

Dosyalar

• E9D22CDA-5E8F-4C76-8AFD-1FF9CF7EE68C.jpeg
    E9D22CDA-5E8F-4C76-8AFD-1FF9CF7EE68C.jpeg
    205,4 KB · Okunma: 72
@Togursamsun

Merhabalar. Ben de aynakola yaprak takmak istiyorum. 39T yaprağı hangi marka ve model kullandınız öğrenebilir miyim? Bisikletim mu p8. Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Togursamsun
Aklıma sadece merakımdan şöyle bir husus takıldı aksetmek isterim. 20" jantöı modellerde jant değiştirerek daha hafif satın alan var mı?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri