Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Tesekkurler, aylardir aldigimdan bu yana teker topraga degmemisti, yaklasik bir yildir da bisiklet binememistim. Gerek reflex,gerekse alismak icin gecici olarak yapmistim. Su an normal duzeye getirdim, fakat sele mandali gevsedi, tam kapatmadigindan, bugun geri iceri aldim. Saat 14.00 hemen karsimizda caddede bisikletci aciyor, bir gosterecegim. Kendim birkac deneme yaptim, tam kilitlenme olmuyor. Olmazsa ankara ankabike yolu gozukecek. Not: mandal kaymis, incelerken buldum, yonunu degistirdim, duzeldi, kilitleme tam.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
Scudo
Arkadaşlar merhaba arka teker dış lastiğim yarıldı Birde akort ayarında sıkıntı var iki problem içinde yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ediyorum

Herkese merhabalar. Bugün bisikletin jant telleri dikkatimi çekti. Biraz eğri gibi. Acaba normal mi? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir diğer sorum da gidon borusunda sürtünmeden dolayı beyazlama oldu. Buna karşı ne yapabilirim?

Beyazlama konusunda ben de yardım istiyorum bilen biri bizi aydınlatabilir mi ?

ıslak mendil ile geçmiyor kazıma gibi oldu da beyazladı

Foto gönderebilir misiniz? Anlayan arkadaşlar cevap yazarlar umarım.

Arkadaşlar merhaba. Mariner D8 düldülüm için arka bagaj üstü bir çanta arıyorum. Önceki tavsiyelere baktım. Çoğu arkadaş konnix modelini önermiş. Lakin internet ortamında satın almak için baktığımda önerilen modelin stoklarda kalmadığını gördüm. Farklı tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar sevgiler😊

Arkadaşlar merhaba. Mariner D8 düldülüm için arka bagaj üstü bir çanta arıyorum. Önceki tavsiyelere baktım. Çoğu arkadaş konnix modelini önermiş. Lakin internet ortamında satın almak için baktığımda önerilen modelin stoklarda kalmadığını gördüm. Farklı tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar sevgiler😊
decathlonda güzel ürünler var hocam

merhaba, 90 db ks bisiklet kornası almıştım, pili bitmiş sanırım ama değiştirmek için sökülecek bir yer bulamadım.
pozitif 90 db bisiklet kornası olarak bakılabilir. koruma lastiği çıkartılınca ortadan bir çizgi gibi var ama sökülecek gibi değil, kullanıp durum bilen arkadaşlardan bilgi paylaşımı

Beyazlama konusunda ben de yardım istiyorum bilen biri bizi aydınlatabilir mi ?

ıslak mendil ile geçmiyor kazıma gibi oldu da beyazladı
Bugün kontrol ettim, siyah boyası kazınmış gibi duruyor benimkinin. Tekrar boyamak gerekebilir.

Selamlar, dahon vitesse d8 2020 model bisikletin jant tellerinden 1 tanesi kırıldı, satın alırken neye dikkat etmek gerekiyor? Herhangi bir 20" jant teli oluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: rf yılmaz
Selamlar, dahon vitesse d8 2020 model bisikletin jant tellerinden 1 tanesi kırıldı, satın alırken neye dikkat etmek gerekiyor? Herhangi bir 20" jant teli oluyor mu?
hocam öncelikle geçmiş olsun. anka bike'a götürürseniz orada yardımcı olurlar sanırım. geçen hafta ben de buraya jant tellerinin fotoğraflarını yüklemiştim. bana biraz tuhaf geldi tellerin durumu umarım bir sıkıntı yoktur.

Merhaba benimde bir tanesi kırılmıştı herhangi 1 tane jant teli taktım 400 km oldu şahsen sorun yaşamadım.

Geçmiş olsun, nasıl kırıldı?

İnternetten bir deste falan sipariş verip tamircide taktırayım yedek de olsun dedim ama doğaspor whatsapp yazıştık tamirciye götürüp mm ölçüsünü öğrenip ona göre almamı söylediler her 20" jant teli birbirine uymaz dedi. Nasıl kırıldığına gelecek olursa büyük ihtimal bir 30-35 km/s hızla giderken çukurun birine denk geldim arka çantadaki su bile yerinden fırlamıştı bence orada kırılmıştır hafızamda tek sahne o yani çok da dikkat ederim çukurlara ama dümdüz yolda buldum onu.
Haftasonu temizlik yapmasam farketmezdim herhalde bu şekilde ne kadar gittim hatırlamıyorum, bakınca herşey normal görünüyor tek tek janta bağlı vida yerlerini silerken oynadığını gördüm oradan kırılmış.

Foto gönderebilir misiniz? Anlayan arkadaşlar cevap yazarlar umarım.
IMG_20201207_152351.jpg IMG_20201207_152442.jpg IMG_20201207_152502.jpg IMG_20201207_152525.jpg @rf yılmaz bendeki gidon çizikleri böyle

Daha önce böyle çizikleri giderenler olduysa yardımcı olabilir mi ?
Çoğu yerde asetatlı kalem duydum fakat bir müddet sonra siliniyor

Siyah sprey boya denemek lazım.

Son düzenleme:
9FF16DA1-A6C1-4B04-B9A4-818FDA3615EE.jpeg
Ben bir tane takabilir miyim diyr düşünürken amcam 2 tane takmış valla helal. Dahon Mu P9

Dosyalar

• CCADEE54-4DEF-4DCE-8415-8D3BB083C905.png
    CCADEE54-4DEF-4DCE-8415-8D3BB083C905.png
    317,4 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
@mkeles84 Hocam, kaç km sürüşten sonra ücretsiz bakıma götürdün?

@moreyon satın aldıktan 1 ay sonra ücretsiz bakım oluyor garanti belgesine işliyorlar. Belgede 1 ay yazıyor km belirtilmemiş. Sonrasında 6. ve 12. ayda yine bakım tavsiye ediliyor belgede bunlar ücretli. Geçen gün kırılan jant telini değiştirmek için servise götürdüm değişim ve jant akordu yapıldı gitmişken sağolsun fren, vites, zincir yağlama vs. bakım da yapıldı.

Geri