@mehmet.ali
Grubun birinde, arkadaşlardan biri ağır olan bisikletinden kurtulmak ve hız yapma adına 1.920 borçlanarak ( bu para az gibi gelebilir ama inanki bu arkadaş için bu para bisiklet için çok büyük paraydı ) btwin 520 alıyor, grupta görünce hemen hayırlı olsun diye aradım.
Bana bisiklet güzel ama abi eve gelirken pedalın düştüğünü söyledi.
Bisikleti Decathlondan alıp eve sürerken pedalı düşmüş
( hızlanayım diye ayağa kalkıp bassa pedala tahmin edemiyorum olacakları )
Sorun değil dedim hemen düzeltelim ama kredi kartı bir başka abisinden kullandığı için o kişi devreye girdi, 3 hafta parça beklenmiş, falan mış, filan mış. derken birgün marmara forum bisiklet müdür
bu arkadaşla birde makara yapmış.
Neyse 3 gün sonra bana söyledi abi bir el atarmısın, bende seve seve dedim ve mağazaya gittik, önce o müdürü aradım ama o akşam izinliymiş, Girişte sözde sorumlu biri, her yanı oynuyor ama yardımcı olacak gücü olmadığı belli eden elemen birde bana nasıl konuşacağımı öğretme saçmalığını göstermesiyle mağaza bir derin sessizliğe büründü ve müşteri hizmetleri müdürü yanımızda bitti, dışarı çıktık, durumu hemen değerlendirdi ve para iade için kasaya gitti, kasada 1920 tl olmadığından ( vatandaşımız kredi kartını sevdiğinden ) kredi kartını istediler, arkadaşta abisi,ne haber saldı, gelsin kartı getirsin diye.
Bu arada ben yine devreye girdim ve bu bisikleti istiyonmu sordum ve3 bana abi bisiklet güzel ama bu değil deyince, içeri girdim be S beden üstünde toz bile konmamış bisikleti aldım, kontrol ettim ve okeyleştik ( bunu sırf decathlon da zarar etmesin diye orta yolu ben yine buldum ) bu arkadaş şimdi sürekli sahilde hız denemeleri ve turlarda iyi yol yapmaktadır.
Ben Decathlondan bisiklet alırmıyım dersem Piyasanın çok altında ürün bulsam alırım ama bakım, onarım için asla uğramam.