Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

(link).html

Arkadaş şu formanın en düz versiyonu olan siyahı bir dönem satıldı diye hatırlıyorum, yani getir işte şunun janjanlısını 4 rengini de. Şu an sitede Bisiklet Forması kategorisindeki ürünler resmen iç çamaşırı, para verilecek şeyler değil.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Scudo
Decathlonun çekildiği falan yok,ayrıca Turkiyede bu yıl 11 magaza daha açacak

(link)

(link)

(link)

(link)

maalesef yerli ortak bulamazsa vergi sistemi, kiraların yüksekliği, kar oranı azalması nedeniyle verimsiz gördükleri pazardan çıkacaktır

not: kaynak;yerli ortak aracı firma yetkilisi (şimdilik gayrıresmi)

Verdiğiniz likteki haberler 1 sene ve daha eskisine ait olan gazete haberleri.
Umarım gayrı-resmi haber kaynağınız yanılıyordur :)
Zira decathlon beni , ortamala üstündeki fiyat/performansı ve satış sonrası hizmetiyle ; zalım bisikletçilerin elinden kurtarmıştır.

Maksat tamamen reyon boşalsın, yeni ürünleri dizelim, onları da eritelim, yeni ürün gelsin bla bla bla. Hep böyleydi zaten Decathlon. Ama bakıyorum ki artık insanları alıştırdılar kendilerine ve sadece satabileceği ürünlere odaklanmış gibiler. Eskiden sürümden kazanmaya çalışırdı. Şimdi her üründen kâr etmenin de peşine düştü gibi.

Antalyada hafta içi yada hafta sonu nezaman gitsem kalabalık özellikle balıkçılık ve yürüş koşu bölümleri insan kaynıyor kapatılması hiç iyi olmaz birçok ürünü bulabiliyoruz benim aslında aklımı karıştıran acayip indirimler örnek olarak bir ürüne baktım 275 tl fiyatı vardı yaklaşık altı ay sonra bir öyle gezmek için gittiğimde 129 tl düşmüş bu nedir ya indirimli fiyatdan da muhakkak kar ediyor önce satsaydın da bende başka yerden aramadan alaydım ya 275 tl deki karını düşünmek istemiyorum bile

Ben bu marka yol bisikleti yol yarış bisikleti almayı düşünüyorum Bu şu anda 5000 lira olan fiyatı Maddi durumum düzelince inşallah ondan almak istiyorum Sizden ricam Ne gibi bir eksiklikleri altındadırlar almalı mıyım almamalı mıyım gerekli bilgileri bana iletirseniz sevinirim ya da bunun örnekleri bisikletler varsa neler tavsiye edersiniz

Aşağıda bulunan iki resimdeki bisikletler çok hoşuma gitti bir takım çevreler de bana bunları tavsiye ettiler bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum
e413ee2bedc63536684b8ceea1606e8c.jpg
ede9ca06a1567272a4d59b9c266864f5.jpg

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

1,90 boyum var. İkinci el 28'' jantlı Btwin Original 5 Night&day bisiklet buldum. Satıcının çok bilgisi yok.Kadro boyu bana uyar mı? Original 5 ler iki farklı boy olarak mı üretilmişti? Bu model siteden de kaldırılmış bilgi de bulamadım.

@emref

Kadro boyunu yazmamışsınız.

@specific
KAdro boyu bilinmiyor.
Şuan sitesinde bulunan Original 520 ile aynı kadroya sahip sanki. Çok benziyorlar. 28''jant L boy ise : Sele - pedal mesafesi: L boy 760 - 960mm
Sele borusu - Gidon mesafesi: L boy 660 - 690mm

@emref
Kadro boyunu bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. Araştırma yaparken kendi bacak iç boyunuzu da bilmenizde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: emref
Original 5 diye aratınca bu sayfada L boyun 28” oldiği yazıyor ama 1.85 vermiş boyu maksimum
(link)

Geri