Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon - b'Twin tercihleri

İkisini de tavsiye etmiyorum. Ben almazdım. Para biriktirip en azından sora hatta tiagra grup seti alırdım. Tabi min. seviye içim konuşuyorum ben. Çünkü bindikçe daha üst model arayışına girişilecektir

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Scudo
Decathlon sitesini kurcalarken bu bisikleti gördüm 54 Kadrosu stoklarda var gözüküyor. Görünüşü de hoşuma gitti fiyatı da uygun, sizce bunu alayım mı tavsiye eder misiniz? Benim hoşuma gitti ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.

(link)

@Nini

Microshift vites sistemi ve hi-ten maşası olan bir bisiklet için o fiyat biraz fazla bence.

Triban 3 den daha iyi bir bisiklet değil mi?

hi-ten maşası olması çok etkiler mi beni? ilk defa yol bisikleti kullanıcam

@Nini Triban 3'e göre daha ağır. Fiyatın aksine donanımda gözle görülür bir artış yok. Yeni model olması ve doların vs. yükselmesi derken böyle bir şey çıkmış ortaya.

Biraz sitede ki yorumlara baktım bilmiyorum ama sanırım alıcam umarım yanlış bir karar vermiyorumdur. Şimdi 1300 Lira Nakit paranız olsa ve İlk defa bir yol bisikleti alacak olsanız, yarın da almak için son gününüz olsa hangi bisikleti alırdınız. Ankara'da yaşıyorum bir haftadır bisiklet araştırıyorum bütçemi arttıramadım ve yarın(pazartesi) kesin almam gerekiyor. Marka ve model çeşidi fazla olan bisikletçileri de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Biraz bekleyip 300 lira daha biriktiremez misin? Ben XRS40 Sora kullanıcısıyım ve o fiyatlarda en iyisi odur. 1300 liraya biraz zor.

• Beğen
Gerçi 0 bakıyorsunuz :D sora yı sıkı bir pazarlık ile o fiyatlara alabilirsiniz diye düşünüyorum şansınızı bir deneyin ve bence minimum sora ile başlayın

Ya XRS40 Sora çok güzel ama bütçeme uygun bir fiyata düşürebilir miyim acaba nakit vericem ödeme yaparken. Ankara'da Salcano markasını satan kaliteli bisikletciler biliyor musunuz? Bu bisikleti alırsam çok iyi olur ama umarım indirim yaparlar

Ben fiyat sordum 040 için direk 1400 dedi pazarlıkla hertürlü olur. Alınca da zaten yaparsında ufak bi hatırlatma bisikleti güzel bi kontrol et. İç lastiği falan kaldır jantları kontrol et özellikle jantları iyi geceler sağlıklı pedallamalar.

• Beğen
Teşekkürler. Ben yol bisikletlerinden pek anlamıyorum bu ilk tecrübem olacak. Alırken özellikle bakmam ve kontrol etmem gereken yerler var mı? Mesela jantların iyi ve düzgün olduğunu nasıl anlıyacam bakarken

İç lastiğin altına da bak jantın içine falan birde tünseklerde yavaşla düz yollardada hızın keyfini çıkar :harika:

• Beğen
Satıcı firmaların adreslerini salcano nun sitesi aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Ben o rakama bulabileceğinizi düşünüyorum. Bisiklette ise genel olarak deforme varmı ona bakmanız yeterli :)

• Beğen
Çok teşekkürler yardımlarınız için yarın gidip bakıcam bu bisiklete umarım sorunsuzca alırım ^^

Geri