Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon fiyatlarının uçması

İndirimleri beklemek lazım, çok iyi indirimler de olabiliyor. Ayrıca yakınsa size mağazalarını da dolaşın internetten farklı olarak mağazaya özel indirimleri olabiliyor. Sırf reyon boşaltmak için tek tük kalan bazı yeni ürünleri bile indirime sokabiliyorlar.

Scudo
Açıldığı günden bu yana rafların dolu dolu olduğuna hiç şahit olmadım. Antalya için bahsediyorum.Siteleri de öyle. Türkiye dışın da ki sitelerine baktığım da bir çok ürünün Ülkemiz de olmadığını görüyorum. Bisiklet dışın da outdoor ürünlerini de takip ediyorum, durum aynı. Koca decathlon sitesin de bisiklet üzerine bir ya da iki forma, iki çeşit ceket ve geldiği günden beri hep aynı yeşil bir yelek. Satamayız diye getirmiyorlarsa, kusura bakmasınlar bu kafa ile Türkiye de fazla tutunamazlar.

@MuratHan
Hocam tutunurlar. Marka sevdası girdi bikere damarımıza. Üzerinde bişi yazan herşey satar burada.

En azından benim çevremde ve bende de decathlon markaları sevdası yok, prestijli marka olarak görülmüyor açıkçası.Ha neredeyse tüm ürünlerim btwin marka o ayrı.
Herkese ufak büyük fiyat performans ürünleri satıyorlar. Sürümden kazanıyorlar.
Çoktan tutuldular ama daha da gelişmek büyümek istiyorlarsa üst seviye ürünleri getirip yelpazelerini genişletmeliler. O ürünleri almak isteyen bir çok kişi tanıyorum çevremde. Ayrıca üst seviye ürünleri getirirlerse insanların gözünde marka değeri de yükselir. Örnek carraro mavi yi niye üretti ve uçık fiyattan piyasaya sürdü.

@Mehmet Metin Levent

İşin açıkçası benim gözüm de geldiği günden bu yana ucuz çin malları satan mağaza görünümün de. Gidip dolaşmak bile gelmiyor içimden. Erdoğanlar firmasın da bile bu heriflerden çok fazla çeşit var, pahalıdır, ucuzdur orasını bilemem ama biri küçük bir firma, diğeri söz de Dünya devi spor mağazası zinciri. Tüketiciler olarak artık bilinçlenmeli, Dünya da bir malı getirip başka bir Ülke de satmak eskisi gibi kolay değil. Evet Ülke olarak biz de kriz var yalnız bu tür firmalar bizim gibi gelişmekte olan, nüfus yoğunluğu fazla, tüketime aç Ülkeler sayesin de belli bir ciroya ulaşıyor ve ayakta kalıyorlar. Adam gibi kaliteli ve bol çeşit ürün getiriyorlarsa getirsinler, yoksa indirsinler kepenkleri,, kendi Ülkelerin de bir avuç insana satsınlar.

@Kook
Evet mağzadan mağzaya değişen indirimler var. 900 serisi olan ürünleri herzaman başarılıdır ve güzel fiyata almak cok iyi oluyor184905

@Kook
hocam biz ab nin pazarıyız. önümüze ne atarlarsa onu yeriz. bize çöp layık görülüyor. biz de alıyoruz.

@MuratHan
Hocam Erdoğanlar Bisiklet konusunda Türkiye deki en donanımlı, içerikli firma. dekatlon, zaten on spordan oluşuyor demek. çok çeşit spor dalından azcık azcık, tadımlık. gurme iseniz siz Erdoğanlara, Deltaya alalım

@MuratHan
Türkiye'ye 3 tane mağaza yeter..İstanbul,İzmir,Ankara..Durmadan sağa sola mağaza açmalarına gerek yok..
Bir de internet mağazası..Hepsi bu..Ne kadar ürün varsa,bu 4 mağazaya koysunlar,bakın nasıl satışları artıyor..
Bim gibi her köşeye mağaza açmak yerine,dediğiniz gibi ürün çeşitliliğine önem versinler..

@ahlaksız
eskiden kasa önlerindeki sepet ürünleri bile 900 serisi bilemedin 500 serisi idi. şimdi 100 serisi mağzaları ele geçirmiş. Artık eskisi gibi sık sık 900 serisine rastlamıyorum. Hep alt kalite ürünler

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
@Yagizz2
Yani ''Yeni Türkiye'de uçacaktık ama kafa üstü çakıldık'' diyorsunuz..:huhuu:

Yilbasinda guzel bir zam yaptiklari icindir efenim ulkemize alismis bulunmaktalar

Dağ bisikletlerinde fiyatları çok fena güncellemişler.

2018 yılının sonlarına doğru bir çok bisiklet firmasının bisikletleri satışta bile değilken Decathlon eski fiyattan bisikletlerini satmaya devam ediyordu. 2019 modeller çıkmaya başladı ve bisiklet fiyatları oldukça artmış durumdayken Decathlon sonunda zamlı fiyatları getirdi. Piyasanın ve doların durumu belli, az çok zam geleceği belliydi zaten.

• Beğen
Tepkiler: CasWTF ve bysutcu
@liteon
Web sitesine baktım ama dağ bisikleti fiyatları hala aynı. Mağazalarda mı fiyatlar arttı?

Pardon web sitesinde katalog sayfasında fiyatlar aynı görünüyor ancak ürünlere tek tek bakınca yeni fiyatlar görünüyor.

Spor dünyasının LCW si gibi bir market zinciri aslında. Genellikle iş gören ve fiyat kalite oranı yüksek ürünler sunmaya çalışıyorlar. Fransa veya ingiltere web sayfalarına da bakın aşağı yukarı aynı fiyattan satıyorlar. Ama 5 euro malesef 30 lira yapıyor o zaman pahalı diyoruz çünkü alım gücü yok. Onlar da ne yapsınlar 900 serilerini bırakıp 100 serileri satmaya başladılar.

Ben decathlon hakkında şunu söyleyebilirim, herşeye rağmen iyi ki varlar.

çok şükür kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor...

@Velespitli Seyyah
Dövizdeki artıştan sonra güncelleme yapılmıştı. Bu ikincisi.

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya! Tam niyetine girmişken fiyatlar katlanmış maşallah. Şu saatten sonra ancak 2. el

Herkes inanılmaz kötü ekonomi politikaları yerine yine markaya sallamış.Bir arkadaşta hepimiz mail atalım birlik olalım vs tarzı bir çıkış yapmış.Kur artıyor kur.Adam da ticaret yapıyor zarar etmemek için fiyatları yükseltiyor.Ya ne yapacaktı?Hayrına düşük tutup batacak mıydı?Rica ediyorum birazcık mantık...

Yukarıda bir sürü şey yazılmış söylenmiş .. Yok 3 dükkan açsa yeter , yok ben zaten bunlara marka demem , yok raflararında bir kaç çeşit var , LCW benchmarkı yapmak gibi yazılar..
Yazan arkadaşların istedikleri gibi gözlemlerini yazabilirler tabii , bununla birlikte bazılarına katılmıyorum .

Yaklaşık 20 yıldır spor, 5 yıldır da bisiklet ile uğraşan birisi olarak benim OBJEKTİF görüşüm ; ülkemize bugüne kadar gelmiş en iyi spor mağazasıdır. Bir çok ürün çeşidini eline yüzüne bulaştırmadan , satış sonrası hizmeti ile birlikte vermektedir. Rakipleri sayılabilecek Sportive ve İntersport dan daha iyi olmasından dolayı bu iki markayı mezara gömmek üzeredir, belki de gömdü bu firmaların son durumu hakkında bilgim yok . (Sportive markasının yerli bir markamız ( İş Yat. Ort. olduğunu ve durumunu , burada milli-ulusalcı/yabancı sermaye duyarı kasan arkadaşlara hatırlatayım).

Haa bir de yukarıda yazdıklarıma ilave olarak , 3 yaşındaki oğlumla , neredeyse her haftasonu hiç bir şey almasak dahi Antalya mağazalarında saatelerce vakit geçirip neredeyse tüm topları oynarız, çocuk bisiklerlerine , scooterlarına bineriz kimse gıkını çıkarmaz. Çalışanlarının çoğu genç öğrenci arkadaşlar oldukları için kolay diyaloğa girilir, yardımcı olurlar. Öğrenci çalıştırmasına , part time maaş vermesine laf edeceklere de ; kendim bankacıyım, yaklaşık 10'a yakın bisiklet satışı ve bakımı yapan müşterim var , içlerinden bir tanesi dahi yanında çalışan arkadaşlarımızın Sgk sını , maaşını tam olarak göstermez , bunun da duyarını kasmasın kimse.
Kalite ancak ve ancak rekabetle artar arkadaşlar , daha fazla Decathlon gibi marka-mağaza girsin , daha iyi olacaktır. Benim de alıp , beğenmediğim ürünleri çıkıyor, gidiyorum değiştiriyorlar mırın kırın etmeden . Daha iyisi varsa hemen gelsin :)

Mükemmel demiyorum ama Türkiye'deki en iyisi diyorum ..
Syg

Geri