Yukarıda bir sürü şey yazılmış söylenmiş .. Yok 3 dükkan açsa yeter , yok ben zaten bunlara marka demem , yok raflararında bir kaç çeşit var , LCW benchmarkı yapmak gibi yazılar..
Yazan arkadaşların istedikleri gibi gözlemlerini yazabilirler tabii , bununla birlikte bazılarına katılmıyorum .
Yaklaşık 20 yıldır spor, 5 yıldır da bisiklet ile uğraşan birisi olarak benim OBJEKTİF görüşüm ; ülkemize bugüne kadar gelmiş en iyi spor mağazasıdır. Bir çok ürün çeşidini eline yüzüne bulaştırmadan , satış sonrası hizmeti ile birlikte vermektedir. Rakipleri sayılabilecek Sportive ve İntersport dan daha iyi olmasından dolayı bu iki markayı mezara gömmek üzeredir, belki de gömdü bu firmaların son durumu hakkında bilgim yok . (Sportive markasının yerli bir markamız ( İş Yat. Ort. olduğunu ve durumunu , burada milli-ulusalcı/yabancı sermaye duyarı kasan arkadaşlara hatırlatayım).
Haa bir de yukarıda yazdıklarıma ilave olarak , 3 yaşındaki oğlumla , neredeyse her haftasonu hiç bir şey almasak dahi Antalya mağazalarında saatelerce vakit geçirip neredeyse tüm topları oynarız, çocuk bisiklerlerine , scooterlarına bineriz kimse gıkını çıkarmaz. Çalışanlarının çoğu genç öğrenci arkadaşlar oldukları için kolay diyaloğa girilir, yardımcı olurlar. Öğrenci çalıştırmasına , part time maaş vermesine laf edeceklere de ; kendim bankacıyım, yaklaşık 10'a yakın bisiklet satışı ve bakımı yapan müşterim var , içlerinden bir tanesi dahi yanında çalışan arkadaşlarımızın Sgk sını , maaşını tam olarak göstermez , bunun da duyarını kasmasın kimse.
Kalite ancak ve ancak rekabetle artar arkadaşlar , daha fazla Decathlon gibi marka-mağaza girsin , daha iyi olacaktır. Benim de alıp , beğenmediğim ürünleri çıkıyor, gidiyorum değiştiriyorlar mırın kırın etmeden . Daha iyisi varsa hemen gelsin
Mükemmel demiyorum ama Türkiye'deki en iyisi diyorum ..
Syg