Scudo Sports

Decathlon İtalya

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Geçtiğimiz ay bir İtalya seyahati yapmıştık. Oradayken Decathlon mağazasını gezme imkânı bulduk. Ve fark ettik ki bu mağazanın ülkemize getirilmeyen oldukça fazla ürünü var. Biz de bir video ile sizlerle paylaşalım istedik.

Scudo
Denediğim Btwin kaskı çok beğendim zira 50€ nedense orada bir pahalı geldi ve almadım bir miktar pişmanım orası ayrı

Sırt çantanızla girmişsiniz mağazaya birşey demediler mi? Bayrampaşa Tokatlanda hırsız muamelesi yapıyorlar. Hala devam ediyor mu bilmem.
Nisan ayında tüm alışverişimi kestim Tokatlanla.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Üye AdıÇanta ile girerken açıkçası aynı tereddütü yaşadım fakat kimse bir şey söylemedi. İçerde elimizde kamera 2 saate yakın çekim yaptık mağazayı gezdik yine kimse tek laf etmedi [emoji4]

@TORUKOJİN

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Üye Adı
Hocam çantayla girmenin neden bir sıkıntısı olsun ki? Çok komik bir durum değilmi bu? Ne bileyim sırtçantasıyla herhangi bir mağaya girebilmenin ne gibi bir sıkıntısı olabilir aklım almıyor...

Decathlon'a en azından İstanbul'da almadıklarını biliyorum. Hatta girişte kabinler var kilitleyip orada bırakıyorsunuz. @TORUKOJİN

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Hocam çantanın ne gibi bir sıkıntısı olabilir onu anlamadım ben...
@hydrocon

@hydrocon
İlginçmiş. Hiç çantasız gitmedim. Hatta torba ücretli olduğu için özellikle çanta alıyorum giderken.

• Beğen
Çalma ihtimaline karşı sanırım. Arkadaşım decathlon'da çalışıyor. Geçen 900 serisi gözlük geldi mi diye sordum. Geldi ve hepsi çalındı diye cevapladı :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon ve Veto8
Dovız kuru nedeniyle ulkemiz daha ucuz. Tabi kur yansıtıldında ne olur gorecez :) misal decathlondaki mavi hollanda tip bisiklet eindhoven da 300 euro. Turkıyede 1200 tl :)

• Beğen
@alcest
Hocam ürünlerde çeşitli koruma sistemleri vardır kesinlikle, bence arkadaşınız şaka yapmıştır. Çünkü bir insanın emeği olmadan bir ürünü almasına aklım almıyor...

@TORUKOJİN
Sanmıyorum, komik bir durum değil ki neden şaka yapsın? Ayrıca var olsaydı alacaktım kendisi aracılığıyla.

@alcest
Ne bileyim hocam, emek olmadan bir şeylere sahip olmak yani haram yemek çok kötü bir durum...

@Üye Adı Bursadaki Decathlon'a hep çanta ile gittim. Hatta daha önce Decathlondan satın aldığım bir sırt çantası ile de gittim. Bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve hydrocon
Geri