Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Decathlon ürünlerinden incelemesi

Önce konu başlığına bir çeki düzen verilmeli...
Bu nasıl "Türkçe" ?
Yoksa gene " Türkçe " dersine " Beden Eğitim Öğretmeninin" girdiği bir vaka ile mi karşı karşıyayız ?

Scudo
@KitapSeverZefal in pompasını yıllardır kullanıyorum (büyük olanlardan) km saatine gelince zamanında çinden 5₺ ye aldığım km saatini de sorunsuz kullanmıştım bozulan arka vitesin modeli neydi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cazciHocam haklısınız konu başlığı nasıl o hale geldi anlamadım düzeltmek istedim sanırım admin olmak gerekiyor ilk mesajıma bakarsanız bu konu ile ilgili olduğunu göreceksiniz

@KitapSeverAnladım yine decathlon ürünü yani bende shimano sanmıştım

Merhaba söylediğinize göre ürün beklediğimin çok üzerinde keyifli bir inceleme olmuş hemen sepete ekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@Samet POLATTeşekkür ederim beğenmenize sevindim umarım siz de memnun kalırsınız :)

@IsmailA.Y. B'TWIN 120 kullanıyorum şuan 900 km'ye dayandı hiç problem yaşamadım, gayet memnunum. Bu fiyata alınabilecek başka alternatif bulamadım. Tavsiye ederim.

Vallahi bende de 100 modeli var , taktığımdan beri çok memnunum 250km kadardır üzerinde.

(link)

• Beğen
Tepkiler: makifir
Ürünün pili değiştirildiğinde , kayıtlı bilgiler kendini sıfirliyor mu? Mesela toplam yapılan km gibi. Çünkü bazılarında pil değişimi olunca bilgiler sıfırlanıyor.

@DearVelespit
Bende öyle biliyorum. Bisikletimi değiştirdim ve km sıfırlamak için saatin pilini çıkarıp taktım düzeldi. Mümkün yani.

Bende btwin 120 km saati almayı düşünüyorum 75 tl .(link)
Bir de btwin 500 km saati var hangisini almalıyım 90tl . (link)

Bundan kullanan var mı ?

(link)

yada çok pahalı olmayan alternatif bir ürün ? Amaç hava kararınca arkadan farketsinler

@IsmailA.Y. iki saat arasındaki farklar nelerdir dostum. Hız vs gibi değerler kabloluda daha doğru olabilir mi? Anlık görüntüleme tazeleme hızı hangisinde fazla?

@korayg Ben kullanıyorum. Işık performansı çok çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: korayg
@koraygKullanıyorum. Sadece hava kararınca değil her sürüşte açıyorum. Güneş tepede olsa bile. Önde beyaz flashing, arkada kırmızı flashing. Trafikte farkedilmeme inanılmaz etki ediyor ve sürücüler daha bir saygı duyuyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: korayg
25 liralık Decathlon dikiz aynası kullanıyorum. 25 liralık fiyatına göre oldukça tok bir yapıya sahip. Göstermesi de oldukça başarılı. Yarı tümsek, yarı düz ayna gibi düşünülebilir. Bu sayede düz aynadaki gibi arkanızdaki aracı olduğundan uzak veya yakın değil, olduğu gibi görüyorsunuz; aynı zamanda sol şeritlere ve sizi sollayacak araçlara tümsek ayna gibi hakim olabiliyorsunuz. Kesinlikle 25 liradan beklenmeyecek bir kalite ve performansa sahip.

Decatlon'daki uzun ömürlü mallar performans/fiyat olarak iyidir ama sarf malzemelerini (yama, tel) buradan almayın. Sarf malzemeleri gereksiz pahalı geldi bana.

@Knight Rider

Merhaba, kullandığınız aynanın titreşimi nasıl? Klasik İstanbul yolunda çok mu görüntü bozuluyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Geri