Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Decathlon ürünlerinden incelemesi

@Knight Rider
Bende almayı düşünüyorum ancak çok kararsızım. Gözlük ya da kask aynası alsam kaza esnasında parçalanıp zarar verebilir diye almıyorum. :kötü: Gidona takılan standart ayna ise çok titrer falan diyor arkadaşlarım. En iyisi gidip alıp denemek. :acpsnr: Teşekkür ederim :tskler:

Scudo
Gidona takılan ayna bende kullanıyorum, gerçekten çok faydalı tavsiye edrrim arkadaş lar , öyle rahatsızlık verici bı titremesi yok.

@CasWTF

aynayı 2013 yılından beri kullanıyorum hatta o kadar çok kullanıyorum ki önüme baktığım kadar arkaya da bakıyorum :D parasını defalarca ödedi desem yeridir. 20km hıza kadar şehir içi yollarda araba aynası gibi, şehir dışı karayolu dediğimiz dişli asfaltta titreşim biraz daha artıyor ama gidonu elciklerden tuttuğunuz sürece titreşimi eller emdiği için ayna neredeyse hiç titremiyor. 32c lastikli düz maşalı bir bisiklet kullanıyorum kendi bisikletinizde ne kadar titreşim olur siz hesap edin :D

• Beğen
Tepkiler: CasWTF
(link)

Decathlon'un en üst seviye taytı, Decathlonda bu tip kaliteli ürünler çok nadir kaldı artık. Bu mavi pedli taytları görünce hele de indirime denk gelirseniz kesinlikle alın derim. Fiyat şu an tavan, 219.99 lira. 149'a falan düşücektir, yaz sezonu kapandı zaten. Öneririm bu taytı :harika:

big_80c0745a-0124-4df1-b153-99bb26a716a0.jpg

@Serkan Mıstınoğlu

Bisiklet kış sezonu ürünleri hala satışa sunulmadı. Acaba ne zaman gelecek yada gelecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Velespitli Seyyah

500'ün kışlık malzemeleri raflarda ve sitede yerlerini aldı, 900'ün kışlık versiyonlarını getirmeyebilirler veya çok geç getirebilirler :( Yukarıda paylaştığım 900 kısa tayt yazın sonunda geldi çünkü. Çook geç geldi ve her mağazada yok o_O

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@UtkuSener
Ahahaha. :D Çok teşekkür ederim en yakın zamanda edineceğim bir tane. Bende yaklaşık olarak 1 ay önce Sedona 410 aldım.

@Cem TunçHangi modelini kullanıyorsunuz tam olarak?

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kerim KOÇAK plus olmayanı sanırım,maraton, eskidi değiştirdim, dekatlondan zırhlı lastik aldım.

@Cem TunçBenim 7 yıl olacak hiç patlamadı maraton Plus

@Cem TunçModelini göremiyoruz ki :) tabiki biraz da şansla alakalı

@Kerim KOÇAK maraton işte. Lastiği tamir edip yağmurda sürmeye devam ettik, dönüşte uzun bir iniş vardı, 74 km hıza ulaştım, ama lastik önemli, 4 yılda eskidi d3mek ki.

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@Cem Tunç Gidon elcik kapağı yuvasına takılıyor benimkisi. Kaska takılanlara ben karşıyım kaza anında kırılıp göze girme riskinden dolayı.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@Knight Rider
Zefal' in krom kask aynası var ;)

Dosyalar

• Screenshot_2018-10-21-22-16-51-481_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-10-21-22-16-51-481_com.android.chrome.png
    54,3 KB · Okunma: 26
  • Screenshot_2018-10-21-22-16-41-388_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-10-21-22-16-41-388_com.android.chrome.png
    158,6 KB · Okunma: 31
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
IMG_20181021_235158.jpg IMG_20181021_235135.jpg IMG_20181021_234900.jpg
Kayseride yaşıyorum malumunuz soğuk memleket bu sene de bisiklete kışın da binmeye karar verdiğim için bu ürünü aldım. Rüzgar geçirmezliği çok güzel. Şimdilik memnunum daha kış başlamadı bakalım nolacak.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Yoldaki SoloTürk
ürün linkini gönderme şansınız var mıdır acaba?

@CeRKeZ
Ürünü Kayseri decathlon dan aldım internetten bulamadım maalesef

@CeRKeZ

İncelemek isterseniz UK Decathlon linki (link)

Türkiyedeki ürün tam bu değil ama çok yakın. Mesela iki göğüs bölümü üzerinde de birer ter tahliye fermuarı var.
Bu ürün Türkiye internet mağazasında yok ama tüm mağazalarda olacağını düşünüyorum.

Gelçekten ben de çok beğendim. Üzerime giydim. Tam bir yol bisikletçisi gibi görünüyorusunuz. Kışlık yazılmış ama çok soğukta sıkıntı yaratabirir diye düşünüyorum. Toplamda 5 adet ve telefonunuzu vs koyabileceğiniz su geçirmez cebi var.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri