Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

arkadaşlar van rysel 105 set şuan hiçbir yerde yok gelecek zamanlar için ülkemize gelme ihtimali var mıdır
M beden önümüzdeki hafta diğer bedenleri de mart başı gibi stoklara girecek muhtemelen
Bu arada hala daha jant problemleri devam ediyor sanırım. Zam gelmeden ben de alabilmiştim bir tane ve iki tarafında olmasa da benim de jantların kaynak yerlerinde hafif hata var.

Scudo
M beden önümüzdeki hafta diğer bedenleri de mart başı gibi stoklara girecek muhtemelen
Bu arada hala daha jant problemleri devam ediyor sanırım. Zam gelmeden ben de alabilmiştim bir tane ve iki tarafında olmasa da benim de jantların kaynak yerlerinde hafif hata var.
Tertemiz ikinci el buldum çok şanslıyım bakalım yeni gelenler kaç para olacak

15 bin olmuş ama hala decathlonda stok yok. Yeni bisikletler mart ayında gelecekmiş daha da çıkabilir fiyat. Hocam bir şey sormak istiyorum ben geçen pazar deneme sürüşüne çıktım şöyle biraz hızlanayım dedim aynakolu 2 ye rubleyi de 11 e aldım zincir çaprazlamadan dolayı sürtmeye başladı. Anladım ki mtb de ki gibi değilmiş :) siz benden daha tecrübelisiniz zira ben ilk sürüşümü yaptım en hızlı vites kombinasyonu nedir bu bisiklette ? bir de tavsiyeleriniz nedir yol bisikleti ve disiplini için

EDR CF ULTEGRA stoğa girmiş, af 105 satıp bunu almaya doğru ciddi bir dürtü içindeyim biri beni tutmazsa:)

EDR CF ULTEGRA stoğa girmiş, af 105 satıp bunu almaya doğru ciddi bir dürtü içindeyim biri beni tutmazsa:)
Maşallah hemen 1 kişi satın almış bile 😁

Bu bisiklete 70 bin vermek israflıktan başka bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: Jarjaledi
Magaza da gördüğümde renginden dolayı hayran kaldım ama fiyatı sanki biraz fazla gibi geldi. Carbon ve ultegra olmasına rağmen fiyatta tereddüt içindeyim.. ama iyiki yaşadığım şehirde decathlon yok diyorum. Gider gelir sonunda alırdım sanirim😇

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu bisiklete 70 bin vermek israflıktan başka bir şey değil.
Vergileri dahil 3500$ ve yaklaşık 3250€. Yani aslında bizleri kıskanan malum vilayetlerde yaşayan ecnebilerin pek de gözünde büyüttükleri bir para değil. Ortalama bir bisiklet parası. Hatta özelliklerine göre çoğu rakibinden ucuz bile. Artık fiyatlara TL olarak bakmayı bıraktım. Bir şeyin fiyatını direkt olarak dolar veya euro üzerinden düşünüyorum. Sonra da bize pahalı gelenin aslında hiç de pahalı olmadığını anımsıyorum. Çok can sıkıcı, maalesef.

Son düzenleme:
Bisiklet donanım ve özelliklerine göre uygun ama ülkemiz ekonomik olarak güçlü olduğu ve dolar karşısında para birimimiz mükemmel bir seviyede olduğu için bizi alırken ufacıkda olsa düşündürüyor .
Yaşasın hala ekmek alabiliyorum.

Döviz bazında bakınca da çok normal değil hocam. Almanya'da 1200 euro ücretle satılan Brompton modelleri Türkiye'de 1800 euro fiyatla satışta.

Vergileri dahil 3500$ ve yaklaşık 3250€. Yani aslında bizleri kıskanan malum vilayetlerde yaşayan ecnebilerin pek de gözünde büyüttükleri kadar pahalı değil. Ortalama bir bisiklet parası. Hatta özelliklerine göre çoğu rakibinden ucuz bile. Artık fiyatlara TL olarak bakmayı bıraktım. Bir şeyin fiyatını direkt olarak dolar veya euro üzerinden düşünüyorum. Sonra da bize pahalı gelenin aslında hiç de pahalı olmadığını anımsıyorum. Çok can sıkıcı, maalesef.
(link) 10 di2 2 x 12 hemde Ridley.

(link) 450 Euro daha ucuz.

(link) Ultegralı bir Giant.

(link) 105 Di2 2x12 bir Orbea.

Muhammed Bey bu fiyat heryere göre pahalı bence. Üstte link attığım bisikletleri gidip alıp gelip bir de vergi iadesi aldığınızı düşünürseniz uçak paraları bedavaya gelir. 105 di2 lu Ridley yada Orbea ya binersiniz. Olay marka algısıda değil ne yazık ki Türkiye de şartlar bu. @Road_Runner tahminime göre eski Serkan Bey'in yaptığı paylaşımda görüldüğü gibi orada bile çok uygun değil alternatifleri çok fazla. Alman kafasıyla hareket etsem 105 olsun aynı para olsun ama tanıdık bildik marka olsun diye düşünürdüm.

Bu bisikletin jantları hariç bir avantajı yok. Ama jantları gerçekten iyi. Profil jant istemiyorsa eğer, alan kişinin jant değiştirme derdi bence olmaz. Ama bu kadar paraya ne olursa olsun en azından gizli kablo, aero gidon bekliyor insan.

Hem fakiriz hem de egomuz büyük.😁😁
Paran çöp olmuş . Bisiklet sağlık demeden yapıştırmışsın vergiyi. Ne olacaktı fiyatı. Arkadaşım döviz 1/1 olsa bile bu bisikletin nakliyesi , gümrük vergisi satıcı karı birleşince ışın kılıcını oluşturur. Ucuz bişey olmayacak. Bence daha çok para kazanmaya bakmalıyız..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri