Scudo Sports

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

2 yıl kadar önce 19k dan almıştım. Değerlendirmemi fiyat/performans olarak ne yazık ki yapamayacağım çünkü 1 yıldır bisiklet fiyatlarını takip etmiyorum. Lakin aldığım vakit için o fiyat gerçekten fiyat/performans olarak çok iyidi ki 2 ay sonra 27k ya çıkmıştı fiyatı.
Deneyim olarak bir kaç ayarlama ile endurance ya da agresif sürüşe adepte olabilecek biraz "oynak" bir bisiklet diyebilirim :). Karbon örümü ile ilgili bir değerlendirmem boş olabilir ama benim için oldukça sert bir yapıda olduğunu söyleyebilirim. (270w ftp). Daha kuvvetli bacaklarda ne sonuç verir bilemiyorum.
Jant seti akmaz, kokmaz denecek bir set. (Hala aynı set mi kontrol etmedim). Tubeless ready olması avantajdı ki ben de aldıktan sonra tubeless e geçirdim. Varsayılan olarak tubeless gelmediği için band filan uğraşmak gerekti. Yeni versiyonda belki tubeless geliyordur, bilmiyorum.
Sele kişisel bir konu eski selem ile geleni değiştirdim.
Ne yazarsam yazayım bence konu fiyat ve muadil karşılaştırmasına tabi olur. O yüzden tipi ve fiyatı ile gönlünüzü çaldıysa, fiyat, donanım ya da görsel olarak rakibi yoksa alın derim.
1 yıl aktif kullandım ve 5k yı devirdim, konforu ya da performansı konusunda bir şikayetim hiç olmadı.
Çok teşekkürler yanıtınız için, iyi sürüşler diliyorum. Şu sıralar almam gerektiğini düşünüyorum, yoksa ulaşılabilirlikten çıkacaklar.

Scudo
Arkadaşlar merhaba, edr af 105 ile carraro 062-063 arasında gidip geliyorum. Oldukça amatör olduğumu söyleyeyim, İzmir Çiğli - Urla arasını mevcut riverside hibrit olarak adlandırılan bisikletimle gidebiliyorum. Rampalarda zorlanıyorum (188-120 kg.) ama bir yola girdik bakalım.

Bugüne kadar decathlondan her ürününden memnun kaldığım için yakınım açıkçası bir de hafif geldi bana.

Arkadaşlar merhaba, edr af 105 ile carraro 062-063 arasında gidip geliyorum. Oldukça amatör olduğumu söyleyeyim, İzmir Çiğli - Urla arasını mevcut riverside hibrit olarak adlandırılan bisikletimle gidebiliyorum. Rampalarda zorlanıyorum (188-120 kg.) ama bir yola girdik bakalım.

Bugüne kadar decathlondan her ürününden memnun kaldığım için yakınım açıkçası bir de hafif geldi bana.
Yokuşlarda hibritle zorlaniyorsaniz daha da zorlanacağınizi düşündüğüm carraro ya bulaşmayın. Adından da anlaşılacağı gibi Edr Af 105 ile size mutluluklar dilerim. Endurance kadro sizin için en uygun olanı bence.

Çok teşekkürler yanıtınız için, iyi sürüşler diliyorum. Şu sıralar almam gerektiğini düşünüyorum, yoksa ulaşılabilirlikten çıkacaklar.
Merhabalar, bisan mithra 105 disk ile vanrysel edr cf 105 aynı fiyatta neredeyse, sizce ne tercih etmeli, teşekkürler yanıtınız için

Selamlar, bulunduğunuz şehirde Decathlon var ise kolay ulaşım satış sonrası hizmet ve 5 yıl kadro garantisi sebebiyle vanrysel tercih ederdim. Ben Edr AF olanı sırf bu sebeple tercih ettim. Edr AF'de kadro gidon ömür boyu maşa 5 yıl garantili.

• Beğen
Tepkiler: Tuna Göksel
Selamlar, bulunduğunuz şehirde Decathlon var ise kolay ulaşım satış sonrası hizmet ve 5 yıl kadro garantisi sebebiyle vanrysel tercih ederdim. Ben Edr AF olanı sırf bu sebeple tercih ettim. Edr AF'de kadro gidon ömür boyu maşa 5 yıl garantili.

Ben de aldım mağazaya gelmesini bekliyorum, var mı bir memnuniyetsizliğiniz vs.

Ben de aldım mağazaya gelmesini bekliyorum, var mı bir memnuniyetsizliğiniz vs.

Güle güle kullanın ben pek anlayarak değil fiyat performans kafama yattığı için satın aldım. Yorumlarda kablonun dışardan geçmesi dışında bir sorun beyan eden yoktu. Jantlarda problem yaşayanları da Decathlon çözmüş. Benim ev biraz tepede her gün 200m tırmanışım var zorlanmadan çıkıyorum. Akıcılık anlamında çok iyi buluyorum bisikleti.

Güle güle kullanın ben pek anlayarak değil fiyat performans kafama yattığı için satın aldım. Yorumlarda kablonun dışardan geçmesi dışında bir sorun beyan eden yoktu. Jantlarda problem yaşayanları da Decathlon çözmüş. Benim ev biraz tepede her gün 200m tırmanışım var zorlanmadan çıkıyorum. Akıcılık anlamında çok iyi buluyorum bisikleti.
Bugün teslim aldım, yarın 100 km öncesi ufak bir tur attım ben de çok beğendim. Jantları inceledim bir problem göremedik. Servis hizmetinin bana çok yakın olması, hafifliği tercih etmemde sebep oldu. Bakalım 3 yıl falan bunla devam ederim gibi görünüyor şimdilik. İyi sürüşler size de.

• Beğen
Tepkiler: bekirs07 ve Myali
Bugün teslim aldım, yarın 100 km öncesi ufak bir tur attım ben de çok beğendim. Jantları inceledim bir problem göremedik. Servis hizmetinin bana çok yakın olması, hafifliği tercih etmemde sebep oldu. Bakalım 3 yıl falan bunla devam ederim gibi görünüyor şimdilik. İyi sürüşler size de.
Güncelleme yapayım evet uzun yolu da yaptım çok rüzgar vardı 70kmde bırakmak durumunda kaldım. Stravada tam 30 segmentte kişisel rekorumu kırmışım. Rampalarda sorun yaşamadım. Fakat benim ev tepede uzun süreceğim zaman bisikletle çıkıyorum direkt, aşağı inene kadar 5 dk frene basmaktan ellerim koptu resmen. Düz yolda bir problem yok ama disk gibi de değil tabi

Güncelleme yapayım evet uzun yolu da yaptım çok rüzgar vardı 70kmde bırakmak durumunda kaldım. Stravada tam 30 segmentte kişisel rekorumu kırmışım. Rampalarda sorun yaşamadım. Fakat benim ev tepede uzun süreceğim zaman bisikletle çıkıyorum direkt, aşağı inene kadar 5 dk frene basmaktan ellerim koptu resmen. Düz yolda bir problem yok ama disk gibi de değil tabi
Benim evde aynı tam dk tutmadım ama frenleyerek inmek durumunda kalıyorum. Daha önce disk fren kullanmadım farkını bilmiyorum ama beni bayır inerken yoran ağırlık merkezinin öne kayması ve ellerime muazzam yük binmesi. Bence endurance olmasa bayır aşağı inmesi daha da yorucu olacaktır.

Benim evde aynı tam dk tutmadım ama frenleyerek inmek durumunda kalıyorum. Daha önce disk fren kullanmadım farkını bilmiyorum ama beni bayır inerken yoran ağırlık merkezinin öne kayması ve ellerime muazzam yük binmesi. Bence endurance olmasa bayır aşağı inmesi daha da yorucu olacaktır.
Dediğiniz gibi ağırlık merkezi öne kayıyor mesela bu halde disk fren olsa bence takla ihtimali çok yüksek olur, bu haliyle bile var. Bir de benim kg 120 o yüzden daha riskli. Dik durarak indim aşağı kadar

Geri