Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Foruma girmedim bir süre benim dışımda alan yok mu bu bisikleti kimse fotoraf atmamış 😔

225342 dosyayı görüntüle225343 dosyayı görüntüle225344 dosyayı görüntüle225345 dosyayı görüntüle225346 dosyayı görüntüle225347 dosyayı görüntüle

Pembe kumaş ve açılar için üzgünüm eve alamıyorum bisikleti ve çok rüzgar var😅
Sonunda be dostum :harika: Alet fena gözüküyor hayırlı olsun inşallah pol pedallamalar dilerim. Yeni 105 ve renk çok güzel uymuş zaten jantda güzel.. Keyifli sürüşler

• Muhteşem
Tepkiler: BooJack
Scudo
Ben de siparisimi verdim bakalim ilk yol bisikletim olacak kendisi. Senelerdir hantal demir yigini mtb'mle (yine de cok severim kendisini :hhhhhh:) olan zamanlarim son bulacak kismetse :) Heyecanliyim :)

Cok gec gelecekmis (12 gun gosterdi) ama gelince foto paylasirim.

Ben de siparisimi verdim bakalim ilk yol bisikletim olacak kendisi. Senelerdir hantal demir yigini mtb'mle (yine de cok severim kendisini :hhhhhh:) olan zamanlarim son bulacak kismetse :) Heyecanliyim :)

Cok gec gelecekmis (12 gun gosterdi) ama gelince foto paylasirim.

Yalniz simdi soyle bir sorunla karsilastim: Boyum 177 diye sayfada yazdigi uzere M aldim. Whatsapp'ta decathlon yetkilisi L almanizi oneririz diyor, neye istinaden boyle birsey soyluyor emin degilim. Pek bilgili degil galiba, zaten ilk basta magazalar acilinca size ulasabilecegiz diyorlardi, simdi boyle diyorlar. Iyice ikileme soktular beni.

L cok buyuk olmaz mi yahu bana (177 boy, 79-80 ic bacak)? L 181'den basliyor bisikletin tavsiyesinde.

Su karantina gunlerinde bir de onu degistirmekle ugrasmasam iyidir..

@BooJack Güle güle kullan kazasız belasız:harika:
Dolar bu haldeyken ve daha da kötüye gittiği şu günlerde en doğrusunu yapmışsın 0 105 setli bisiklet sonuçta tiagra setli başından neler geçtiği belli olmayan makinelere 6 bin istiyorlar.:acpsnr:
@geniusbjk Neye dayanarak bir boy büyük almanı söylüyor onu bir izah etse sonuçta ölçü tablosu ortada.

Belki gelen müşteri yorumları vs vardır diyecem ama sağlıklı bilgi almadan değiştirme sen siparişini.

@BooJack Güle güle kullan kazasız belasız:harika:
Dolar bu haldeyken ve daha da kötüye gittiği şu günlerde en doğrusunu yapmışsın 0 105 setli bisiklet sonuçta tiagra setli başından neler geçtiği belli olmayan makinelere 6 bin istiyorlar.:acpsnr:
@geniusbjk Neye dayanarak bir boy büyük almanı söylüyor onu bir izah etse sonuçta ölçü tablosu ortada.

Belki gelen müşteri yorumları vs vardır diyecem ama sağlıklı bilgi almadan değiştirme sen siparişini.

Evet tesekkurler. Degistirmiyorum henuz, sordum bakalim.. Ses seda yok, gec donuyorlar ve su ana kadar hicbir soruma tam cevap veremediler. Yuz yuze ya da telefondaki kisilerden farkli kisiler sanirim bunlar. Onlar yine iyiydi.

@BooJack çok güzel bisiklet. Güle güle kullanın.

• Muhteşem
Sıfır takıntısı olanlar için birebir diye düşünüyorum. Ayrıca R7000 grupsetin piyasa değerini ve fulcrum olsun taştan olsun mantığıyla düşündüğüm de fiyat performans olarak harika olduğu kanısındayım..

bu bisikletten ben de almayı düşünüyorum fakat kafama kadronun boyası takıldı mat galiba çok çabuk kirlenir gibi duruyor acaba arabalarda olduğu gibi seramik kaplama yapılabilirmi

@BooJack fotolar icin tesekkurler. Beden nedir acaba?

• Muhteşem
Evet tesekkurler. Degistirmiyorum henuz, sordum bakalim.. Ses seda yok, gec donuyorlar ve su ana kadar hicbir soruma tam cevap veremediler. Yuz yuze ya da telefondaki kisilerden farkli kisiler sanirim bunlar. Onlar yine iyiydi.

Neye dayanarak 'L' boy tavsiye ettiklerini sordum, gelen cevap cok tatmin edici (!?):

"Dilersen sitemizdeki bilgiye göre de beden seçebilirsin ancak ürün hakkında danıştığım spor liderimizin önerisi bu yönde."

:D tobe tobe.. Whatsapp Decathlon 5 kurus etmez, arada araci oldugu icin rastgele salliyorlar :) 'M' alacagim arkadas gibi.

• Beğen
Tepkiler: BooJack ve MakRo
Neye dayanarak 'L' boy tavsiye ettiklerini sordum, gelen cevap cok tatmin edici (!?):

"Dilersen sitemizdeki bilgiye göre de beden seçebilirsin ancak ürün hakkında danıştığım spor liderimizin önerisi bu yönde."

:D tobe tobe.. Whatsapp Decathlon 5 kurus etmez, arada araci oldugu icin rastgele salliyorlar :) 'M' alacagim arkadas gibi.

İnternet üzerinden sipariş edeceksiniz sanırım. Her ihtimale karşı siz yine de bisikletin "stack" ve "reach" ölçülerini daha önce deneyip rahat ettiğiniz bir kadro varsa onunla kıyaslayın isterseniz.

Sonuç yine M bedeni gösterecektir ama içiniz rahat eder en azından. Hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
@BooJack sen hiç merak etme benim eve alırım bisikleti getir hele 😄

Makine superb 👍 Maşallah diyeyim de Allah korusun bir sey falan olur benden bilirsin 😄

• Muhteşem
@amasseia çok teşekkür ederim :) Daha iyileri sizin olsun inşallah

• Beğen
Tepkiler: amasseia
İnternet üzerinden sipariş edeceksiniz sanırım. Her ihtimale karşı siz yine de bisikletin "stack" ve "reach" ölçülerini daha önce deneyip rahat ettiğiniz bir kadro varsa onunla kıyaslayın isterseniz.

Sonuç yine M bedeni gösterecektir ama içiniz rahat eder en azından. Hayırlı olsun şimdiden.

Oyle bir deneme hic yapmadim, 2 gun once vermistim zaten siparisi de bugun konusabildim daha kendileri ile. Bence de 'M' rahat olmali. Tesekkurler yine de.

Oyle bir deneme hic yapmadim, 2 gun once vermistim zaten siparisi de bugun konusabildim daha kendileri ile. Bence de 'M' rahat olmali. Tesekkurler yine de.
m beden ideal sizin için, ben 1,78 triban 500 de M beden kullanıyorum , L benide denedim almadan ucu ucuna oluyor kullanımı daha rahat olur L nin ama yokuşta durmanız gerekirse sıkıntı yaşarsınız , performans ve kıvraklık için küçük kadro , rahatlık konfor için bi büyük seçilmeli bence .
bende takipteyim bu modeli birde peugeot r13 105 setli modeli var onada bakınıyorum.

Geri