Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Scudo
Decathlon costu yeni bisikletler yükleniyor...Van Rysel ultegra set 26.0000
(link)
Bunu İngiltere sitesinde görmüştüm gerçekten hoşuma gitmişti, mevcut fiyatlar düşünülünce bizi aşsa da illa ki bir alan çıkar diye düşünüyorum. Umarım ülkemize uğramadan geçen diğer modelleri de görürüz.

Hocam bu fotoğraf nerede çekildi? 😍
Abi orası Pamukkale 'nin ücretsiz olarak görebileceğin tek yeri.

Gerçekten şaka gibi. Bir bisikletin stoğa girmesinden 2 saat sonra tükenmesi nedir ya. Zannedersin 10k lik bisikleti 5 e veriyorlar.
Alabilen arkadaşlar güle güle kullansın, kazasız belasız sürüşleri olsun.
Bugün Decathlon un Ankara mağazalarından birinin bisiklet departmanında çalışan bir arkadaşımla konuştum. Bu edr af 900 ün iki gün önce, sabah sekiz gibi stoğa girdiğini, saat 11.30 gibi gelen maille de stoğun tükendiğini söyledi. Kaç tane stoğa girmişti diye sordum, 28 tane diyince, ucuzundan bir çift çorap alıp mağazayı terk ettim.

Merhaba,
9 Hazirabda verdigim siparis bugun teslim edildi. Magaza teslimi istemistim. Magazada kurulum yaptirip teslim aldim.
Jant ve sargi kontrollerini yaptim herhangi bir sorun yok.
Hava yagmurlu oldugu icin binemedim. Kismet yarina insallah.

Ben de aldım bugün.Bir sorun yoktu.Decathlondaki görevliler ilgiliydi.

Uyuyor şimdilik. İkimiz de şimdilik bakışıyoruz.Ben yollarda eski bir şehir bisikletine (Sedona İstanbul) ağlıyordum o ise Fransa'dan buraya süren uzun yolculuğunun nasıl olup da onu buraya getirdiğini anlamaya çalışıyordu. 😊 Ne yeminler bozduk...

Ben de bugün kargodan teslim aldım kurulumunu kendim yaptım sorunsuz. Güzel bisiklet. Decathlon olmadığı için vites ayari yaptırmadım haliyle. 10 km kadar kullandım. Belki özellikle on dişli için ince bir ayar gerekebilir. Kablo üzerinde tek gerginlik ayarı için vida göremedim. On vites önceki setimden vidaları farklı pek anlayamadım.

Bunu İngiltere sitesinde görmüştüm gerçekten hoşuma gitmişti, mevcut fiyatlar düşünülünce bizi aşsa da illa ki bir alan çıkar diye düşünüyorum. Umarım ülkemize uğramadan geçen diğer modelleri de görürüz.

Abi orası Pamukkale 'nin ücretsiz olarak görebileceğin tek yeri.
Atölye 25.4'ün hikayesinde gördüm, kırmızı canavarı alan olmuş bile.

IMG_20210613_002420.jpg

Son düzenleme:
Yaaa, işte böyle olur.
Bisikletler ama çok pahalı, almayalım da düşsün dersiniz.
Sonra başka markaların daha düşük komponentli ürünlerini örnek gösterip, gördün mü bu iyiymiş, aslında pahalı da değilmiş canim, bunun gideri var diye diye alırsınız. Piyasada "görünmeyen el ilkesi" mantığıyla ama böyle ama şöyle arz talep bir şekilde dengeye gelir. Sonra da ilk baştan pahalı dediğiniz fiyatlara mum olursunuz.
Asıl sorun cebinizdeki paraları görünen bir elin göstere göstere götürdüğünün farkında olmamanızdır.

Bisikletle 45 km kısa bir tur yaptım. Çok güzel bisiklet ama kadro boyu tam korktuğum gibi büyük geldi. Keşke S kadro olsaydı da alsaydım. Özellikle uzanma mesafesi çok fazla. M kadro kullanıyorum

Bisikletle 45 km kısa bir tur yaptım. Çok güzel bisiklet ama kadro boyu tam korktuğum gibi büyük geldi. Keşke S kadro olsaydı da alsaydım. Özellikle uzanma mesafesi çok fazla. M kadro kullanıyorum

Benim boyum 176. İç bacak 79. Sizinle yakınız. Bende m beden sipariş ettim. Decathlonun kendi öneriside m. S kadro küçük gelmez mi yaw emin misiniz?

Benim boyum 1.75 iyi ki m beden almışım dedim.Gercekten s beden küçük gelecekmiş.Bence siz bisikletin ayarlarını zamanla oturttuğunuzda daha iyi olacaktır.ahaBenim aldigim yerde oturus pozisyonuma göre ayar yaptılar. QUOTE="meddah58, post: 2554754, member: 103955"]
[/QUOTE]

Benim boyum 176. İç bacak 79. Sizinle yakınız. Bende m beden sipariş ettim. Decathlonun kendi öneriside m. S kadro küçük gelmez mi yaw emin misiniz?
Benim boyum 175 ama iç bacak boyum 75 cm. S olsa ben daha rahat ve uzun kullanımda ağrısız bir kullanım elde ederdim. Tabi bu vücuda göre değişir
Benim boyum 1.75 iyi ki m beden almışım dedim.Gercekten s beden küçük gelecekmiş.Bence siz bisikletin ayarlarını zamanla oturttuğunuzda daha iyi olacaktır.ahaBenim aldigim yerde oturus pozisyonuma göre ayar yaptılar. QUOTE="meddah58, post: 2554754, member: 103955"]
[/QUOTE]
Hocam gidon boğazını ters takma VS öyle bir ayar yaptılar mı?

Gidon boğazını ters çevirtmedim.Seleyi biraz indirdik.Ayarını yaptık.Uzanma pozisyonu makuldü.

Benim boyum 175 ama iç bacak boyum 75 cm. S olsa ben daha rahat ve uzun kullanımda ağrısız bir kullanım elde ederdim. Tabi bu vücuda göre değişir
Hocam gidon boğazını ters takma VS öyle bir ayar yaptılar mı?
[/QUOTE]

Geri