Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Scudo
Yeni ürünlerde çok güzel

Daha satışta yok, ne zaman geleceği belli değil ama insanlar satın almış. Bilgisi olan varmı bu modeller ne zaman gelicek?

(link)

Bir Fransız olsaydım bu bisiklet için şunu derdim:
"Le mechanic de le emotion"
Türkçesi Duyguların mekaniği

@Cemal Ç.
Konuya gelirse şunu der: "Ama abi orada öyle bir şey yazmıyor ki, hepsi yanlış"
O demeden ben diyeyim bu bisiklet olmayan Fransızca'mı azdırdı.

(link)

Bir Fransız olsaydım bu bisiklet için şunu derdim:
"Le mechanic de le emotion"
Türkçesi Duyguların mekaniği

@Cemal Ç.
Konuya gelirse şunu der: "Ama abi orada öyle bir şey yazmıyor ki, hepsi yanlış"
O demeden ben diyeyim bu bisiklet olmayan Fransızca'mı azdırdı.
Hep kırmızının asaletinden azıyor duygular. Giant ı satıp kırmızı zirvesi mi yapsam.😀

Hep kırmızının asaletinden azıyor duygular. Giant ı satıp kırmızı zirvesi mi yapsam.😀

Senin bisiklet daha güzel, maşallah. Gerek yok.
İlla dersen 10 liralık kırmızı sprey boya bile zirvelerin zirvesine taşıyabilir. :snzdglsn:

Uzuuuuun zaman sonra Hidrolik fren olmayan bir bisikleti kullanmaya başladım. alışkanlıktan mı bana çok sert geliyor yoksa gerçekten sert mi? Kullanan arkadaşların yorumu ne olacaktır.

Uzuuuuun zaman sonra Hidrolik fren olmayan bir bisikleti kullanmaya başladım. alışkanlıktan mı bana çok sert geliyor yoksa gerçekten sert mi? Kullanan arkadaşların yorumu ne olacaktır.
Alışkanlıktan falan değil hocam. Ben de sizin gibi uzun bir süre sonra v frenli bisiklet kullanmaya başladım (yol bisikleti).
Çok bariz fark var hem fren mesafesi, hem fren konforu hem de verdiği güvenlik hissi açısından.
Kafamda zaten bir zerrecik kadar olan v fren mi disk fren mi ikilemi sonsuza kadar kapandı benim için.

Alışkanlıktan falan değil hocam. Ben de sizin gibi uzun bir süre sonra v frenli bisiklet kullanmaya başladım (yol bisikleti).
Çok bariz fark var hem fren mesafesi, hem fren konforu hem de verdiği güvenlik hissi açısından.
Kafamda zaten bir zerrecik kadar olan v fren mi disk fren mi ikilemi sonsuza kadar kapandı benim için.
Frenleme mesafesi eğer çok fark ettiyse fren dengesini kontrol edin derim. Dengede kararsızlık varsa mesela ön frene bastığınızda jant sağa ya da sola bir miktar esniyorsa denge vidasından bu ayarı düzeltin. Islak sürüşlerde evet frenlemede fark oluyor ama kuru sürüşlerde öyle aman aman bir fark olmaması lazım.

Sertlik konusuna gelince hidrolik frenin hissi bir başka gerçekten: 90'lar ve öncesi araçların direksiyonları ile sonrasındaki hidrolik direksiyonlar arası fark gibi :) ama biraz yumuşatmak adına papuçların janta mesafesini arttırmak yani teli gevşetmek yardımcı olacaktır.

105 r7000 frenler çok çok iyi. 105'li bisikletimde yağışta bile fren performansı çok az kayba uğruyordu. Bence yol bisikletinde v fren hâlen daha avantajlı, ciddi oranda hafiflik söz konusu.

Kesinlikle hocam. Hidrolik frenin rahatlığı yok.

Frenleme mesafesi eğer çok fark ettiyse fren dengesini kontrol edin derim. Dengede kararsızlık varsa mesela ön frene bastığınızda jant sağa ya da sola bir miktar esniyorsa denge vidasından bu ayarı düzeltin. Islak sürüşlerde evet frenlemede fark oluyor ama kuru sürüşlerde öyle aman aman bir fark olmaması lazım.

Sertlik konusuna gelince hidrolik frenin hissi bir başka gerçekten: 90'lar ve öncesi araçların direksiyonları ile sonrasındaki hidrolik direksiyonlar arası fark gibi :) ama biraz yumuşatmak adına papuçların janta mesafesini arttırmak yani teli gevşetmek yardımcı olacaktır.
Dediklerinizi kontrol edeceğim. Teşekkürler
Alan herkese hayırlı olsun. Kablonun dışardan geçmesi dışında hakikaten çok beğendiğim bir bisiklet. Güle güle kullanın👍🏻
Emin olun gözünüze görünmüyor bile. Ama tabii ki tercih meselesi. Beni cezbeden en büyük güzellik mat siyah olması. 2 bisikletim var ikiside mat siyah. Vazgeçemiyorum. Renklilere karşı allerjim var galiba. Beşiktaşlılıktan olabilir :koptum:

Bu bisiklet ilk geldiğinde 105 setli aksium jantlı modeli 3.100 TLydi. Aylarca durmuştu reyonda hatırlıyorum. Sadece üç yıl önce. 2018 yılıydı. Şimdi ise üç katına yok satıyor.

Bu bisiklet ilk geldiğinde 105 setli aksium jantlı modeli 3.100 TLydi. Aylarca durmuştu reyonda hatırlıyorum. Sadece üç yıl önce. 2018 yılıydı. Şimdi ise üç katına yok satıyor.
Seneye 12-15 olacağı için millet alabildiğini alıyor...

Geri