Scudo Sports

Decathlon

@trek_turkey forma tshirt gibi fazla dar değil . Dikkat çekmez . Alt kısmındaki bantlarda iş görüyor.
Tayti ise enazindan 300 serisi alırsanız iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: trek_turkey
Scudo
@trek_turkey
Aynı kaskın 700 serisini 80 liraya satıyorum. İlanıma bakarsan 70 lira az ödemiş olursun. Sıfırdan farksız olduğu için yazma gereği hissettim.

• Beğen
@trek_turkey
Tayt satın alırken jel takviyeli olmasına dikkat et uzun sürüşlerde çok rahatlık sağlıyor 100 km civarı.

• Beğen
@Fırat Ç.
jelli tayt için öneri verebilir misiniz. link olursa çok makbule geçer.:)

@mpala
Ben bu markayı kullanıyorum ürünleri fena değil,yurt dışından da daha iyi ürünler alabilirsiniz bu fiyatlara rahat güzel bir tayt için 150-200 tl bir bütçe ayırırsanız iyi bir tayt alabilirsiniz.
(link)

Bu da gündelik hayatta kullanabileceğiniz şort içliği kısaca pedli iç çamaşırı diyelim
(link)

• Beğen
Tepkiler: mpala
Ben farklı bir hususu hatırlatayım. Dekatlon deposunu taşıyormuş. Siparişi iki hafta sonra ancak kargoya verdi. Bilginiz olsun bu aralar için.

• Beğen
@mpala

Aceleniz yoksa bunu düşünebilirsiniz takım olarak 90 liraya geliyor, jelli.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mpala
1889TL hediye Kartım var 2 sene geçerliliği olan, parça parça kullanabiliyorsunuz. Bir yardım sever varsa Kocaeliden veya sizede uyarsa şehirdışından(öğrenciyiz abi :D) bir miktar indirimle satmak istiyorum. Güvenilirlik açısından hertürlü bilgiyi vermeye hazırım, hatta Kocaelide olan için beraber mağazaya gidip kullanabiliriz (Yani bir anlamda siz beğenin ben size indirimli olarak alayım) . Lütfen Decathlondan alışverişiniz olacaksa heleki 1889 üstü bir yardımınız dokunsun hemde bir miktar indirimde benden size ikram olmuş olsun :)

Not: Konuyu satış ilanı olarakmı bu şekildemi açsam bilemedim, bir sorun varsa taşınabilir.

Alternatif teklif olarak, Decathlon'dan istediğinizi beğenin %? indirimli olarak ben size alayım da diyebilirsin :)

ekleme: Sen de belirtmişsin zaten. Aynı şeyi yazmışım ben de.

@Kerem Özbayrak
Ek olarak yazdım yine, aynı manaya geliyor ama daha açık olsun :D

Umarım kısa zamanda birisi çıkar, bisikletsizlikten çıldırıyorum, elim kolum titriyo boş vakitlerde :D

Up up

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Dostum o hediye çeklerinin geçerliliği yanlış hatırlamıyorsam Temmuz ayına kadardı. Haber vereyim istedim. O zamana kadar harcamanız gerekiyor onları.

Kendinize bir bisiklet alabilirsiniz :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
2 sene geçerlilik olduğunu söylediler bana. Hatta şimdi aradılar bir belge gönderimi için tekrar sordum. Değişim bedeli olarak verdiler bana.

Bu arada 520 nasıl 2699 TL. Alınırmı acep Sora iyimidir :)

Edit: Birde Mosso Monza Cyclocrossa kafam takıldı sıfır yada ikinci elinden :)

@samurusov 520 güzel bir bisiklet. Sora da yarış falan koşmayacaksan fazlasıyla işini görecek bir set. Mosso Monza önermem, arkadaşımda var, biraz ağır bir biisklet.

@Küsküllü Bela
Evet ağırlığı benimde canımı sıktı mossonun ama onun dışında problemi varmı merak ettim.

Birde 520 iyi derken hakkaten mossoyla kıyasla iyimidir, yarış şimdilik düşünmüyorum, normal sürüş ve antrenmanlarda kullanacağım. Daha sonra yükseltme isteği duyarsam 2 yapraklı daha yüksek bir model almayı düşünüyorum :)

Benim kararsızlığım şurada oluyor birde:

2699 520 alacağına biraz daha koy 105 setlisini al, onu alacağına biraz daha koy daha hafifini ve full srt 105 lisini al vs... Abi koya koya S workse kadar çıkıyoruz böyle bu nasıl iş :D

105 iyi tabikide ama sorayla dağlar kadarmı fark var yoksa sadece "Daha iyi" mi?

@samurusov
Değişim bedeli olaraksa ayrı mevzu ben satın alımlardan biriken hediye çeki diye düşünmüştüm :D

BEnce bütçen hangisine yetiyorsa, tipini hangisinin daha çok sevdiysen onu al. Çok takma üzerindeki sete. Bir süre sonra hepsine tourney gözüyle bakıyorsun :D :D Bu arada ben olsam mosso monza almayı düşünürdüm, ağırlığı çok olsa da hem mekanik freni olması hem de lastiğinin kalın olması cezbediyor ne yalan söyleyeyim. Yani tutupta yol bisikleti süren arkadaşlarla antreman yapmayacaksan, çıkı bir gezip geleyim diyeceksen mosso monza hayli hayli isteğini karşılayacaktır. Görüntüsü de çok hoş :D

Bu arada mosso dedim de triban 3 te alabilirsin yani, iuan indirimde olması gerekiyor. Onu alıp kalan parayla çadır, tulum, çanta falan alsan senin için çok daha güzel olur. Şuanki aklım olsa 1 k lık bir alet alır, geri kalanla da diğer parçalarımı dizerdim diyorum :D

bence onunla bisiklet al sat. Hediye kartını satmaktansa bisikleti satmak daha kolay olur.

@esenturk
Onuda düşündüm aslında heralde öyle yapacağım bu gidişle.

@senegallimurro
:)

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Geri