Scudo Sports

Decathlon

@samurusov
Konu ana fikrinden uzaklaşmasın iyi günler, bol şans diliyorum.

Scudo
şu mübarek günde sana nasıl ulaşabiliriz dostum :) eğer kartın duruyor, teklif aktif ve anlaşma sağlayabilirsek sana yardımcı olabilirim

• Beğen
Tepkiler: uussff
ant destekli GPS cihazında kullanmak için, ant destekli nabız sensörü bakıyorum.

Decathlon'da iki ürün buldum ama arasında ne farkı var anlamadım.
Bilen veya kullanan var mı?

Ucuzu da iş görüyorsa onu almayı düşünüyorum.

1. (link)
2. (link)

Teşekkürler.

---------------------

EDIT: 20.06.2018
Kendi açtığım konuya ben cevap vereyim :)

Arasındaki fark:
Ucuz olanda sadece sensör varmış kemeri yok.

Sadece kemer satan var mı bilmiyorum.

Tam "birinde kemer var, birinde yok" diyecektim ki farketmişsiniz :).

Şöyle ki, Decathlon'un bazı ürünlerinde kalp ritim vericisi için yer var, kemeri olmayan vericiyi direk oraya takabiliyorsunuz.

ör: (link)

@Edip Dinçer
Teşekkürler, sütyeni alamam tabi de :)

Komik tarafı, kemer ile kemersiz farkı 75 TL yarı yarıya. Ne kemermiş :)

Sadece bir kemer için 75 lira fark da çok fazla bence.

kemer bildiğiniz türden değil yalnız ... cihazın ölçüm yapmasını sağlayan ve o olmadan cihazın bir işe yaramayacağı bir aparat ... ayrı satılmasının sebebi kemerin bazen bozulması ve yukarıdaki gibi kemerli bayan südyeni gibi ürünlerin olması ...

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Peki bu saatler de iş görür mü sizce? Verilerimi başka bir uygulamaya veya başka bir cihaza aktarmasa da olur. Anlık nabzımı vs. görsem yeterli benim için.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Barış Özegemen doğru kemerin üzerinde ıslatılarak nabız algılanmasını sağlayan sensörler var. Ben 2 çeşit satılıyor diye biliyordum mağzalarda 1'i ant li model diğeri ant siz olan model ikisinin arasında fiyat farkı vardı.
@Ilter Elmas nabız saati ile verilen nabız bantları ant'siz modellerdir bilgilerinize :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
@Ilter Elmas

Ben kullanıyorum bundan ama bezdirdi. Çok zor bağlantı kuruyo. Mesela bi saat çalışıyor tırmanışa geliyorum tık yok. Bi garmin alana kadar bu tür şeyler almamaya karar verdim. Ama en azından fikir verir nabız antrenmanı için.

@Cem cm Anlık olarak nabzımı görsem de yeter aslında bana. Farklı bir cihaza veya uygulamaya aktarmasa da olur verilerimi. Şu an Garmin vb. alabilecek durumum yok, o arada işimi görür mü?

@Ilter Elmas
Bağlantıdan kastım oydu ya eksik ifade etmişim. Nabız bandıyla saat arasındaki bağlantıyı demek istemiştim.

@Cem cm ben de 5 aydır ant'li modelden kullanıyorum gayet memnunum, hem strava ile eşleştirdim hem de decathlon coach programı ile kullanıyorum hiç bir problem ile karşılaşmadım. Belki yol bilgisayarları ile eşleşmede sıkıntısı vardır.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@sadi imren Sen saati mi kullanıyorsun abi? Saati kullanıyorsan hangi modelini kullanıyorsun?

Kısa bir süre önce Mosso Legarda 1824 MSM H aldım. Ümraniye içerisinde, trafiğin yoğun olduğu yerlerde, yaklaşık 5 kilometrelik gezintiler yapacağım. Bunun için Decathlon'dan kask, aydınlatma gibi standart aksesuarları almak istiyorum. Bütçem sınırlı olduğundan kendime en uygun bu mağazayı buldum. Sizce aşağıdaki ürünleri alsam sorun yaşar mıyım?
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)

• Beğen
Tepkiler: Emert20
@Ilter Elmas sadece göğüs bandı aldım saat almadım

@Ilter Elmas nabız bandı bluetooth bağlantılı. O sağlam bi sistem. Diğer saatlerin bantları kutuya dahil. radyo frekansıyla iletişim kuruyo sanırım. Zayıf bi sistem. İsterseniz benim saatle bandı gönderirim kullanmıyorum.

@danceros

GPS vb. cihazlarda ant desteği varsa en güzeli ant üzerinden kullanmak.

Bahsettiğiniz 50e 'de ant desteği mevcuttur, kullanabilirsiniz.

@Cem cm Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sıkıntılı bir ürünse boşuna göndermeyin. Bu akşam Decathlon'a gideceğim. Tek nabız bantlarına bakayım.

Geri