kemer bildiğiniz türden değil yalnız ... cihazın ölçüm yapmasını sağlayan ve o olmadan cihazın bir işe yaramayacağı bir aparat ... ayrı satılmasının sebebi kemerin bazen bozulması ve yukarıdaki gibi kemerli bayan südyeni gibi ürünlerin olması ...
Peki bu saatler de iş görür mü sizce? Verilerimi başka bir uygulamaya veya başka bir cihaza aktarmasa da olur. Anlık nabzımı vs. görsem yeterli benim için.
@Barış Özegemen doğru kemerin üzerinde ıslatılarak nabız algılanmasını sağlayan sensörler var. Ben 2 çeşit satılıyor diye biliyordum mağzalarda 1'i ant li model diğeri ant siz olan model ikisinin arasında fiyat farkı vardı. @Ilter Elmas nabız saati ile verilen nabız bantları ant'siz modellerdir bilgilerinize
Ben kullanıyorum bundan ama bezdirdi. Çok zor bağlantı kuruyo. Mesela bi saat çalışıyor tırmanışa geliyorum tık yok. Bi garmin alana kadar bu tür şeyler almamaya karar verdim. Ama en azından fikir verir nabız antrenmanı için.
@Cem cm Anlık olarak nabzımı görsem de yeter aslında bana. Farklı bir cihaza veya uygulamaya aktarmasa da olur verilerimi. Şu an Garmin vb. alabilecek durumum yok, o arada işimi görür mü?
@Cem cm ben de 5 aydır ant'li modelden kullanıyorum gayet memnunum, hem strava ile eşleştirdim hem de decathlon coach programı ile kullanıyorum hiç bir problem ile karşılaşmadım. Belki yol bilgisayarları ile eşleşmede sıkıntısı vardır.
Kısa bir süre önce Mosso Legarda 1824 MSM H aldım. Ümraniye içerisinde, trafiğin yoğun olduğu yerlerde, yaklaşık 5 kilometrelik gezintiler yapacağım. Bunun için Decathlon'dan kask, aydınlatma gibi standart aksesuarları almak istiyorum. Bütçem sınırlı olduğundan kendime en uygun bu mağazayı buldum. Sizce aşağıdaki ürünleri alsam sorun yaşar mıyım?
@Ilter Elmas nabız bandı bluetooth bağlantılı. O sağlam bi sistem. Diğer saatlerin bantları kutuya dahil. radyo frekansıyla iletişim kuruyo sanırım. Zayıf bi sistem. İsterseniz benim saatle bandı gönderirim kullanmıyorum.