Scudo Sports

Decathlon

Selamlar, Decathlondan internetten mağazaya bisiklet siparisi verdim. Bisikleti bugün teslim aldım fakat memnun kalmadım. İade etmek istiyorum. Bisikletin kutusu filan yok mağazada kaldı. Direkt mağazaya götürüp iade edebilirmiyim yoksa kargoyla istanbulamı yollamam gerekiyor ? Bilgisi olan yardım edebilirmi rica etsem

Scudo
@StartPy

Mağazalar da yollabiliyor geriye. Kutusu yoksa mecburen mağazadan yollayacaksınız.
Siz en iyisi önce müşteri hizmetleriyle konuşun onlar direkt takibe alsınlar konuyu.

@yenhesa
mail attım ve whatsappdan yazdım bakalım umarım üzmezler

@StartPy
Hocam mesai vaktinde telefonla da arayabilirsin. Baktın baştan savma tavır gösteriyorlar şikayetvar vb. siteler üzerinden yazın en son, o şikayetleri bayağı önemsiyorlar.

@yenhesa
Aynen hocam haklısınız olmazsa dediğiniz gibi yaparım :)

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
çok ta vakit kaybetmeden aldığınız mağazaya gidin bence. ben hep yüz yüze konuşarak daha iyi sonuçlar almışımdır. bir de yasal süreyi geçirmemenizi ve bisikleti kullanmamanızı öneririm.

@Hsynozky
Aldıktan bir gün sonra aradım mağzayı çalışan müdürüne sordu 1 saat sonea geri aradılar getir mağazaya kutu ayarlayıp mağazaya yollucaz dedi bugünde götürdüm iade ettim. Teşekkürler yorumunuz için.

Decathlon internet sitesine YENİ ÜRÜNLER eklenmiş,bilginiz olsun..:harika:

@Kuzey Ege hocam İnşallah gitmezler ama virüsle mücadeleden sonra bir çok şey farklı olacak gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Şu pandemi günlerinde alışverişlerimizi internetten yapıyoruz. Sepetime 190 liralık çeşitli aksesuarlar ekledim. Ödeme kısmına geçince kargo ücreti eklendiğini gördüm ve alışverişten vazgeçtim. O kadar da eleyerek seçmiştim ama vazgeçtim. Butik mağaza mısınız siz? Kargo ücreti alan kurumsal mı kaldı?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şu pandemi günlerinde alışverişlerimizi internetten yapıyoruz. Sepetime 190 liralık çeşitli aksesuarlar ekledim. Ödeme kısmına geçince kargo ücreti eklendiğini gördüm ve alışverişten vazgeçtim. O kadar da eleyerek seçmiştim ama vazgeçtim. Butik mağaza mısınız siz? Kargo ücreti alan kurumsal mı kaldı?
World kartınız varsa 200 TL’ye 30 WP kazanabilirsiniz bu ara. Haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@specific 200 lira üzeri kargo da ücretsizmiş. Ekle ekle çıkar, denk getiremedim bir türlü. Debit kart kullanıyorum.

World kartınız varsa 200 TL’ye 30 WP kazanabilirsiniz bu ara. Haberiniz olsun.
Dün 200 küsür liralık sipariş verdim şansa. Kargo ücretsiz sınırından ve world puandan haberim yoktu, çokomelli oldu :)

• Beğen
Tepkiler: specific
Dün 200 küsür liralık sipariş verdim şansa. Kargo ücretsiz sınırından ve world puandan haberim yoktu, çokomelli oldu :)
World Mobil varsa kontrol edin. Bazen YKB yerine başka postan çekince puan kazanılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
2 kere sepeti doldurup siparişi Whatsapp üzerinden iptal ettim, sonunda aklıma tam yatan ürünleri buldum aldım.
Sipariş iptalleri 5 dakikada gerçekleşti, 7 günde para iadesi diyordu ama 2 siparişimin iadesi de bugün(2 gün içinde) yapıldı. Harika gerçekten, Türkiye’ye gelince Orta Doğu zihniyetine direk geçmeyen firmalardan.

Bu karantina günlerinde internet alış-verişinde teslimat süresi normalden çok daha uzun olarak görüntüleniyordu.

*Garipsemiyorum. Millet evde spor yaparak ve kitap okuyarak vaktini değerlendirmeye çalışıyor. Kitap ve spor aletleri 10-15 günde anca teslim edilebiliyor.

Decathlon online alışveriş sepetimi oluşturdum ama ödemesini bu sebeple yapmadım. Bugün AVM'ler kontrollü bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.

Kasksız bisiklet sürerken utanıyorum. Bir bisikletçi görünce kafamı öbür tarafa çeviriyorum. 😊

AVM'ye hücum etmek istemezdim, bundan da utanıyorum ama bugün 09:00 itibari ile AVM önünde kamp kuracağım ve açılış saatini bekleyip, hemen bir kask alıp çıkacağım.

*Bisikletçilerdeki kasklar normalden çok çok daha pahalı geldi bana. Muadil ürünler için 100-150 lira bandındaki kasklar cadde üzeri bisiklet mağazalarında +200TL oluyor.

**Letgo'da da istediğim modeli bulamadım bir türlü.

Bugün Decathlon'a hücum olur mu göreceğiz. Fiziki/Sosyal mesafeyi koruyarak alışveriş çılgınlığına katılıp, kapitalist sistemin çarklarına su taşıyacağım.

Ulaşımımı bisikletle sağlıyorum. Kask lazım. Başka seçeneğim yok. "Kendin yap" bir şey değil ki 😒

***Düzenleme: Sanırım Decathlon açılmayacak.

Geri