"Bazı" ürünlerde genel bir şikayet var ama genel olarak fiyat/performans ürünleri satıyorlar. Büyük bir firma olması nedeniyle güven sorunu yok. Aldın, beğenmedin; paketine yerleştir ve git iade et. Alırlar.Decathlondan daha önce alışveriş yapmadım.
Firma hakkında bilgi alabilir miyim? Ürünleri nasıl? Ürünlere göre fiyatları sizce normal mi?
Emin olana kadar fişini sakın atmayın ama. Boynuz almıştım ve uzun aldığımı görüp geri gittim. Yarım saat olmadı ama satış elemanları değiştiği için değiştirmediler.😅paketine yerleştir ve git iade et. Alırlar.
Aldığınız ürünün faturasını çıkarttırabilirdiniz.Emin olana kadar fişini sakın atmayın ama. Boynuz almıştım ve uzun aldığımı görüp geri gittim. Yarım saat olmadı ama satış elemanları değiştiği için değiştirmediler.😅
Boynuzları kesip kullanmıştım.😄
Hiç aklıma gelmedi.😕 Neyse, pahalı bir ürün değildi zaten ki istediğim boyuta kendim de getirebilmiştim.😅Aldığınız ürünün faturasını çıkarttırabilirdiniz.
Sistemde faturalar saklanıyor. i
Ad/Soyad veya telefon numarası belirterek tarih filtresi ile faturanızı bulabilirler. Ki; gün içerisindeki işlemlere ulaşmak çok basit bir iş. Bu tip bir mağazada çalışmıştım. Yıllık faturaları bile çıkarttığımız oluyordu.
Onlar yapmak istememiş.
Ben olsam müdürle görüşürdüm. Müdürün adını anmanız yeterliydi. Müdür yok vs. hikaye. En kötü mağaza 2.müdürü(müdür yardımcısı) MUTLAKA oradadır ve onunla görüşmenize kimse engel olamaz. Şikayetinizi/Talebinizi iletmek ZORUNDALAR.
Avmler bugün açıldı ama decathlon mağazaları açılmadı diye biliyorum.
@MuratHan Eğer orda açılıyorsa heryerde açılır muhtemel. İlk başta izdiham olur heralde)
giriş seviye ürünleri f/p iyidir ama biraz teknik ve profesyonel malzeme isterseniz uzak durun derim. çok üst seviye malzeme üretimleri yok. bunun yanında fiziki mağazalar içinde ülkemizde ki en iyi müsteri memnuniyeti decathlondadırDecathlondan daha önce alışveriş yapmadım.
Firma hakkında bilgi alabilir miyim? Ürünleri nasıl? Ürünlere göre fiyatları sizce normal mi?
Açıldı, biraz önce İstanbul Metrocity AVM deki mağazadan alışveriş yaptım. Tüm şubelerin açılış kapanış saatlerine sitessinden ulaşabilirsiniz.Avmler bugün açıldı ama decathlon mağazaları açılmadı diye biliyorum.
çok üst seviye malzeme üretimleri yok.
Forumda Düzgün Türkçe KullanımıÇok Inception bir problem oldu yani, ne yapalım bekleyeceğiz artık...