Scudo Sports

Decathlon

Decathlondan daha önce alışveriş yapmadım.

Firma hakkında bilgi alabilir miyim? Ürünleri nasıl? Ürünlere göre fiyatları sizce normal mi?

Scudo
@tekvites decathlon henüz açılış yapmadı bildiğim kadarıyla

Firma hakkında bilgi alabilir miyim? Ürünleri nasıl? Ürünlere göre fiyatları sizce normal mi?
"Bazı" ürünlerde genel bir şikayet var ama genel olarak fiyat/performans ürünleri satıyorlar. Büyük bir firma olması nedeniyle güven sorunu yok. Aldın, beğenmedin; paketine yerleştir ve git iade et. Alırlar.

*Belli kişisel kullanım ürünlerinde hijyen açısından paketinden çıkarsa iade şansı olmadığını unutma.

Bahsettiğim şikayet olan ürünler de bellidir. Sitesinde yorumları okuyarak hangi ürünlerden uzak durman gerektiğini kolayca anlarsın.

paketine yerleştir ve git iade et. Alırlar.
Emin olana kadar fişini sakın atmayın ama. Boynuz almıştım ve uzun aldığımı görüp geri gittim. Yarım saat olmadı ama satış elemanları değiştiği için değiştirmediler.😅
Boynuzları kesip kullanmıştım.😄

Emin olana kadar fişini sakın atmayın ama. Boynuz almıştım ve uzun aldığımı görüp geri gittim. Yarım saat olmadı ama satış elemanları değiştiği için değiştirmediler.😅
Boynuzları kesip kullanmıştım.😄
Aldığınız ürünün faturasını çıkarttırabilirdiniz.
Sistemde faturalar saklanıyor. i

Ad/Soyad veya telefon numarası belirterek tarih filtresi ile faturanızı bulabilirler. Ki; gün içerisindeki işlemlere ulaşmak çok basit bir iş. Bu tip bir mağazada çalışmıştım. Yıllık faturaları bile çıkarttığımız oluyordu.

Onlar yapmak istememiş.
Ben olsam müdürle görüşürdüm. Müdürün adını anmanız yeterliydi. Müdür yok vs. hikaye. En kötü mağaza 2.müdürü(müdür yardımcısı) MUTLAKA oradadır ve onunla görüşmenize kimse engel olamaz. Şikayetinizi/Talebinizi iletmek ZORUNDALAR.

Aldığınız ürünün faturasını çıkarttırabilirdiniz.
Sistemde faturalar saklanıyor. i

Ad/Soyad veya telefon numarası belirterek tarih filtresi ile faturanızı bulabilirler. Ki; gün içerisindeki işlemlere ulaşmak çok basit bir iş. Bu tip bir mağazada çalışmıştım. Yıllık faturaları bile çıkarttığımız oluyordu.

Onlar yapmak istememiş.
Ben olsam müdürle görüşürdüm. Müdürün adını anmanız yeterliydi. Müdür yok vs. hikaye. En kötü mağaza 2.müdürü(müdür yardımcısı) MUTLAKA oradadır ve onunla görüşmenize kimse engel olamaz. Şikayetinizi/Talebinizi iletmek ZORUNDALAR.
Hiç aklıma gelmedi.😕 Neyse, pahalı bir ürün değildi zaten ki istediğim boyuta kendim de getirebilmiştim.😅
Teşekkür ederim

Avmler bugün açıldı ama decathlon mağazaları açılmadı diye biliyorum.

Antalya mağazası bu gün açılıyor, diğer illerde farklı olabilir.

11 Mayıs Pazartesi günü Antalya Muratpaşa mağazamızı hijyene yönelik tüm önlemleri alarak tekrar açıyoruz.
Maksimum kişi sayısı önlemlerine uyarak seni 12:00-19:00 saatleri arasında mağazamızda ağırlayabileceğiz.

@MuratHan Eğer orda açılıyorsa heryerde açılır muhtemel. İlk başta izdiham olur heralde :))

@MuratHan Eğer orda açılıyorsa heryerde açılır muhtemel. İlk başta izdiham olur heralde :))

Site de bütün mağazalarına yönelik açılıyor bilgisi yok. Bu bana gelen mail. Muratpaşa mağazasından alış veriş yaptığım için mail olarak bilgilendirmişler. Siz yine de gideceğiniz mağazaya telefon açıp bilgi alın derim.

giriş seviye ürünleri f/p iyidir ama biraz teknik ve profesyonel malzeme isterseniz uzak durun derim. çok üst seviye malzeme üretimleri yok. bunun yanında fiziki mağazalar içinde ülkemizde ki en iyi müsteri memnuniyeti decathlondadır

Açıldı, biraz önce İstanbul Metrocity AVM deki mağazadan alışveriş yaptım. Tüm şubelerin açılış kapanış saatlerine sitessinden ulaşabilirsiniz.

Mayıs 2020 sıfırdan bisiklete başlayanlar için yaklaşık ekipman tutarı listesi. Ekleyip çıkartarak 400-600 arası tutar bu liste yaklaşık 550 tlDE2F4506-A235-4612-8709-EE1693EC8898.jpegB892153B-F9CC-4E35-932F-A6AE3E3DF894.jpegB892153B-F9CC-4E35-932F-A6AE3E3DF894.jpegDE2F4506-A235-4612-8709-EE1693EC8898.jpeg

Mağazalar nasılsa açılmaz diye siparişlerimi online vermiştim. 13'ü teslimat görünüyor ama kargo firmaları bu kadar problem yaşarken 23'ü mü olur 33'ü mü emin değilim. Çok Inception bir problem oldu yani, ne yapalım bekleyeceğiz artık...

Geri