Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Scudo
40 numaraya talibim . Nereden alıyoeuz

Tüm decatlonlarda bulabiliyor muyuz? 46 numara

2-3 sene önce 60 liraya almıştım ben de hala kullanıyorum sapasağlam.
Seri sonu kaçmaz valla ihtiyacı olan metrobüse atlayıp mağazaya gitsin. :D

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Bana 2 durak mesafe hocam, ben faydalanamiyorum diye çok üzüldüm bari işine yarayacak olanlar faydalansin dedim

Sen adamsın. Şimdi aldım son 41 numarayı. Ama fiyatında bi yanlışlık var. Etikette 150₺ yazıyordu, kasa 120₺ okudu 😂 bir kaç parça daha ihtiyacım vardı, o yüzden fiyat farkını geç farkettim. Geri dönüp sordum kasiyere, kontrol edip fiyatı doğru kasa yine öyle okudu dedi 😄

Yol ve mtb uyumlu olan aldığım. Altındaki kabartıyı sökünce yol, kabartıyla mtb dedi reyon görevlisi. Yanlış bilgi vermeyeyim, gidecek olan ona göre gitsin 👍🏻

Forum ıstanbul decathlonda da var arkadaşlar oraya da bakabilirsiniz. Bugün gidip baktım ama 3-4 tane 40 numara vardı büyük numaralar yok

• Beğen
Sen adamsın. Şimdi aldım son 41 numarayı. Ama fiyatında bi yanlışlık var. Etikette 150₺ yazıyordu, kasa 120₺ okudu 😂 bir kaç parça daha ihtiyacım vardı, o yüzden fiyat farkını geç farkettim. Geri dönüp sordum kasiyere, kontrol edip fiyatı doğru kasa yine öyle okudu dedi 😄

Yol ve mtb uyumlu olan aldığım. Altındaki kabartıyı sökünce yol, kabartıyla mtb dedi reyon görevlisi. Yanlış bilgi vermeyeyim, gidecek olan ona göre gitsin 👍🏻
Hayırlı olsun hocam, ben de 41'i zorlamıştım 150 lira da ucuz nasıl olsa diye 😄 Ama o da olmadı, normal ayakkabılara göre bi tık daha dar oluyorlar sanırım. Yoksa zorlayınca 41 girebiliyorum. Benim tuhafıma giden 40-41 gayet geniş kitleye hitap eden numaralar ve yaz aylarındayız. Bu numaraları sezon sonu reyonuna neden almışlar o garip 😂

• Beğen
Hayırlı olsun hocam, ben de 41'i zorlamıştım 150 lira da ucuz nasıl olsa diye 😄 Ama o da olmadı, normal ayakkabılara göre bi tık daha dar oluyorlar sanırım. Yoksa zorlayınca 41 girebiliyorum. Benim tuhafıma giden 40-41 gayet geniş kitleye hitap eden numaralar ve yaz aylarındayız. Bu numaraları sezon sonu reyonuna neden almışlar o garip 😂
Eyvallah hocam.
Ben de o skalada olduğum için umudum yoktu açıkçası. Gitmişken bakayım dedim, şansa buldum 😄 Normal ayak numaram 40, 41 çok az büyük oldu. Kal noktası ayarlanabilen cinsten değil, inşallah bağlantı noktası çok önde kalmaz. Önde kalırsa sıkıntı. Ne çıkarsa bahtımıza artık

Geçenlerde shimano rp3 ayakkabıyı 250₺ye aldım. Sezon sonu güzel ürünleri denk getirmek mümkün.

• Beğen
Tepkiler: cbkarabulut
Numara uysa kırıp kafayı gitmiştim çoktan 2 saatlik yolu ama numara yok :/

Geçenlerde shimano rp3 ayakkabıyı 250₺ye aldım. Sezon sonu güzel ürünleri denk getirmek mümkün.
Hocam benim anlamadığım bisiklet ekipmanı neden şuan sezon sonu olarak konuyor? Yani yaz ayları tam bisiklet sezonu, kışın böyle fiyat kırsalar anlarım da tam sezonunda böyle yapmaları garip geldi :D Ha yapsınlar tabi, bize yarıyor

Hocam benim anlamadığım bisiklet ekipmanı neden şuan sezon sonu olarak konuyor? Yani yaz ayları tam bisiklet sezonu, kışın böyle fiyat kırsalar anlarım da tam sezonunda böyle yapmaları garip geldi :D Ha yapsınlar tabi, bize yarıyor
Eski sezonun tekleme ayakkabıları olduğu için, adı üzerinde, seri sonu, 40-41 normal ayaklar için 39-40a denk geliyor genelde bisiklette bu sebeple küçük numara olduğu için satılmadığından bu kadar indirmişler. Avrupa ortalaması en çok satılan ayakkabı numaraları 42,43,44

Geri