etkiliadam
Daimi Üye
- Tepki
- 314
- İsim
- Oktay Yörük
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
99 eur olmasın?
99 eur olmasın?
Aman gurbetçiler duymasın. Toplar gider orda satarlar.Yok hocam valla 99 tl, Şu yukardan çektiğim son fotodaki iki ayakkabı ikisi de 40 numara 99tl. Denedim ama çok ufak geldiler. 41 Numara var 149tl sanırım 1 tane vardı o
Şahsen hiç işim olmaz. Kazanılacak üç kuruşla adam olmam.😏Aman gurbetçiler duymasın. Toplar gider orda satarlar.
Hocam yazdığım gibi İstanbul torium avm'de seri sonu kısmındalar. Ben satışını yapmıyorum bilgi verdim40 numaraya talibim . Nereden alıyoeuz
Sen hardcore gurbetçi değilsin o zaman.Şahsen hiç işim olmaz. Kazanılacak üç kuruşla adam olmam.😏
Genel yazınca bende üzerime alındım efendim. Yanlış anlamayın. 😄Sen hardcore gurbetçi değilsin o zaman.
Allah'a sukur ihtiyacimiz yok 😄Aman gurbetçiler duymasın. Toplar gider orda satarlar.
Bana 2 durak mesafe hocam, ben faydalanamiyorum diye çok üzüldüm bari işine yarayacak olanlar faydalansin dedim@etkiliadam Gerekirse alıp gönderebilirim demenizle üyelerin gönlüne taht kurdunuz.![]()
Bana 2 durak mesafe hocam, ben faydalanamiyorum diye çok üzüldüm bari işine yarayacak olanlar faydalansin dedim
Hayırlı olsun hocam, ben de 41'i zorlamıştım 150 lira da ucuz nasıl olsa diye 😄 Ama o da olmadı, normal ayakkabılara göre bi tık daha dar oluyorlar sanırım. Yoksa zorlayınca 41 girebiliyorum. Benim tuhafıma giden 40-41 gayet geniş kitleye hitap eden numaralar ve yaz aylarındayız. Bu numaraları sezon sonu reyonuna neden almışlar o garip 😂Sen adamsın. Şimdi aldım son 41 numarayı. Ama fiyatında bi yanlışlık var. Etikette 150₺ yazıyordu, kasa 120₺ okudu 😂 bir kaç parça daha ihtiyacım vardı, o yüzden fiyat farkını geç farkettim. Geri dönüp sordum kasiyere, kontrol edip fiyatı doğru kasa yine öyle okudu dedi 😄
Yol ve mtb uyumlu olan aldığım. Altındaki kabartıyı sökünce yol, kabartıyla mtb dedi reyon görevlisi. Yanlış bilgi vermeyeyim, gidecek olan ona göre gitsin 👍🏻
Eyvallah hocam.Hayırlı olsun hocam, ben de 41'i zorlamıştım 150 lira da ucuz nasıl olsa diye 😄 Ama o da olmadı, normal ayakkabılara göre bi tık daha dar oluyorlar sanırım. Yoksa zorlayınca 41 girebiliyorum. Benim tuhafıma giden 40-41 gayet geniş kitleye hitap eden numaralar ve yaz aylarındayız. Bu numaraları sezon sonu reyonuna neden almışlar o garip 😂
Hocam benim anlamadığım bisiklet ekipmanı neden şuan sezon sonu olarak konuyor? Yani yaz ayları tam bisiklet sezonu, kışın böyle fiyat kırsalar anlarım da tam sezonunda böyle yapmaları garip geldiGeçenlerde shimano rp3 ayakkabıyı 250₺ye aldım. Sezon sonu güzel ürünleri denk getirmek mümkün.
Eski sezonun tekleme ayakkabıları olduğu için, adı üzerinde, seri sonu, 40-41 normal ayaklar için 39-40a denk geliyor genelde bisiklette bu sebeple küçük numara olduğu için satılmadığından bu kadar indirmişler. Avrupa ortalaması en çok satılan ayakkabı numaraları 42,43,44Hocam benim anlamadığım bisiklet ekipmanı neden şuan sezon sonu olarak konuyor? Yani yaz ayları tam bisiklet sezonu, kışın böyle fiyat kırsalar anlarım da tam sezonunda böyle yapmaları garip geldiHa yapsınlar tabi, bize yarıyor