RTFM
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.166
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Oha benim de görüp değmez diye almadığım üründü.😆Patron çıldırdı. 19 kasımda 230 TL ' ye aldığım ürün.
(link)
(link)
Ben zam gelmeden aldım öneririm oldukça kaliteli forma hem rahat hem fit yarış yapmıyorsanız ideal.
Pazartesi ilk iş kapalım bir tane. 😉Ben de alsam mı almasam mı diye gidip geliyordum, baktım zamlar cayır cayır geliyor son L bedenini aldım bir sabah ansızın Bisikletin rengiyle de uyar güzel olur diye düşünüyorum
Fiyatlar o kadar tedirgin etti ki, kredi kartı hesap kesimine 1 hafta olmasına rağmen sipariş verdim. 1 hafta sonra girip bambaşka bir fiyatla karşılaşabiliriz.(link)
Ben zam gelmeden aldım öneririm oldukça kaliteli forma hem rahat hem fit yarış yapmıyorsanız ideal.
Bence taksitli aldıysanız sıkıntı yapmanıza gerek yok zaten yavaş yavaş vadesiz taksitler de düşürülüyor. Hayırlı olsun diyelimFiyatlar o kadar tedirgin etti ki, kredi kartı hesap kesimine 1 hafta olmasına rağmen sipariş verdim. 1 hafta sonra girip bambaşka bir fiyatla karşılaşabiliriz.
Bırak şu kıskançları hocamGeçen yaz görev için gittiğim Almanya'da eşim ile beraber kira, araç yakıtı, market, gezme (4 ülke 13 şehir), bisiklet alış verişi (bir bisiklet+kasklar, pompa, yama seti, kilit, branda vs.) + işe git gel, öğlen yemekleri aylık 2000euro civarına geçiniyorduk tüm bu anlattıklarım içinde. Bir şey lazım olduğunda düşünmeden fiyatına bakmadan gidip alabiliyorduk, orda yaşadığım standardı burada neredeyse 10 katı birim parayla yaşayamıyorum. Forma, suluk fiyatlarını tartışıyoruz...