Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Peki decathlon avrupa ve burdaki fiyatları karşılaştırma şansınız oldu mu?

Kendi takip ettiğim ürünler için baktım.

Rockrider XC120 TR: 14.500 TL Ger: 1.100 Euro (TL karşılğı 17.000 TL civarında)
ST100 TR: 2.700 TL Ger: 250 Euro (TL karşılığı 4.000 TL civarında)
ST120 TR: 3.400 TL Ger: 300 Euro (TL karşılığı 4.800 TL civarında)

Burada tr için vergi, nakliye vs masraflarını da katarsak aslında firma türkiyede birçok ürünü ucuz bile satıyor. Kişisel düşüncem bu farkı karşılayabilecek karlılıktaki ürünleri sadece tr ye getiriyor da olabilir.

Firmayı savunuyorum gibi anlaşılmasın. Bende yurtdışında satılan ürün çeşitliliğinin tr de olmasını istiyorum. Ancak mevcut ülke koşullarında her firmanın kendini düşünmesini de yadırgamıyorum.
Bu çok teknik bir detay oldu. Sanırım en iyi yanıtı bir firma yetkilisi veya benzer sektörde çalışan biri verebilir.
Çünkü yanlış bilmiyorsam Decathlone'un bu fiyat farklılık politikası yeni değil. Hep böyle diye biliyordum.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Scudo
Şöyle bir bisikleti neden Türkiye pazarına getirmiyorsun sevgili Decathlon

Trek 920 modelinden esinlenilmiş gibi. Tur bisikleti kullandığım dönemlerde fuji touring'i satıp bunu almaya çok istemiştim ama olmamıştı.

(link)

reiserad-29-zoll-riverside-touring-920.jpg

Trek 920 modelinden esinlenilmiş gibi. Tur bisikleti kullandığım dönemlerde fuji touring'i satıp bunu almaya çok istemiştim ama olmamıştı.

(link)

Zamanında bayağı hevesle özelliklerini incelemiştim, güzel bisiklet ama tur için tırmanış vites oranı yetersiz: 32 aynakol dişlisi için minimum 11-48 ruble lazım ki bunda 11-42 geliyor sanırım. Bu bisiklette tırmanış vitesi 22 gear inch'e karşılık geliyor ki (32/42*29) tur bisikletinde tırmanış için istenen değer 20 ve altı, asfalt dışında ise 18 ve altıdır. Vites oranının yetersizliğini düşünmezsek, ki düşünmemiz gerekir, harika bir bisiklet. Geçen yıl ağzımın suları akarak fotoğraflarını incelemiştim, bu yıl boyası daha da güzel olmuş.

(link)

Az parayla elleri sıcak tutmaksa amaç tamam işte senin aradığın ürün bu.

Ben çok memnunum, hafif yağmurda da su geçirmiyor.

Linkte daha tipsiz ve pot duruyor ama tam bedeninizi alırsanız daha fit duruyor:279343 dosyayı görüntüle279344 dosyayı görüntüle
Ben de bu eldiveni kullanıyorum, 0 dereceye kadar gayet yeterli oluyor, daha soğuk havalarda içine yine decathlondan aldığım polar eldiven giyip bunu üstüne giyiyorum, -3 derecede rüzgarlı bir havada test ettim bu şekilde ellerim hiç üşümedi. İçine polar eldiven ile kullanmayı düşünürseniz bir beden büyük almakta fayda var.

Ben de bu eldiveni kullanıyorum, 0 dereceye kadar gayet yeterli oluyor, daha soğuk havalarda içine yine decathlondan aldığım polar eldiven giyip bunu üstüne giyiyorum, -3 derecede rüzgarlı bir havada test ettim bu şekilde ellerim hiç üşümedi. İçine polar eldiven ile kullanmayı düşünürseniz bir beden büyük almakta fayda var.
Evet eldiven çok iyi. 0 derece altında hiç kullanmadım ama çok soğukta kullanım için mantıklı polar eldiven+bisiklet eldiveni 👍

(link)

Burada bile 2500 € bu.
(link)

Yukarıda haklı olarak ürün gamı eleştrilerini okudum. Bisiklet konusunda yapacak bir şey yok. Siteye koysalarda yılda 1 adet geliyor kaliteli bisiklet stoğu. Yukarıda atılan bisiklet linkleri de hep stoksuz bisikletler. Maalesef bisiklet stok sıkıntısı globalde mevcut. Tekstil konusunda da haklısınız. Çok samimi olduğum müdürüm ülke bisiklet tedarik müdürü oldu. Bundan böyle daha sıcak bilgiler aktarabilirim sizlere diye düşünüyorum.

imza : 1642612990623.png :D

Yukarıda haklı olarak ürün gamı eleştrilerini okudum. Bisiklet konusunda yapacak bir şey yok. Siteye koysalarda yılda 1 adet geliyor kaliteli bisiklet stoğu. Yukarıda atılan bisiklet linkleri de hep stoksuz bisikletler. Maalesef bisiklet stok sıkıntısı globalde mevcut. Tekstil konusunda da haklısınız. Çok samimi olduğum müdürüm ülke bisiklet tedarik müdürü oldu. Bundan böyle daha sıcak bilgiler aktarabilirim sizlere diye düşünüyorum.

imza : 281109 dosyayı görüntüle :D
Tekstil cesitliligi konusunda talebi olanlardan biri de bendim. Bu konuda bir guncel bilgi cok faydali olurdu.
Mesela olmayan stoklar guncellenecek veya yeni urunler yeni sezonda gelmeye baslayacak gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm

imza : 281109 dosyayı görüntüle :D
hocam van rysel rc içliği stoklarda bitti. gelecekmi gelmeyecek mi ? şu an tüm mağazaların stoğu bitti.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
hocam van rysel rc içliği stoklarda bitti. gelecekmi gelmeyecek mi ? şu an tüm mağazaların stoğu bitti.
Sol altta görüldüğü üzere 18 Eylül'de gelecekmiş :( uzun bir süre yok yani. Çalıştığım mağaza stogunda var. Şehrinizde Decathlon var ise magazadan rica edip samsun mağazayı arattırırsaniz gönderim yaparım o mağazaya.

Bu arada çoğu mağaza stogunda da gözüküyor.

Screenshot_20220120-115317154.jpg

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Sol altta görüldüğü üzere 18 Eylül'de gelecekmiş :( uzun bir süre yok yani. Çalıştığım mağaza stogunda var. Şehrinizde Decathlon var ise magazadan rica edip samsun mağazayı arattırırsaniz gönderim yaparım o mağazaya.

Bu arada çoğu mağaza stogunda da gözüküyor.

281123 dosyayı görüntüle
hocam şu ürünü kastediyorum (link)

decathlon İngiltere, almanya gibi çoğu avrupa ülkesinde %10 zam yapmış bisikletlere. Bakalım bize nasıl yansıyacak..

Ayakkabı içlik pedal ruzgarlık bekliyorum 2-3 haftadır. bekledikçe diğer alacaklarımdan birinin daha stoğu bitiyor :D

• İnanılmaz
Tepkiler: Tolga Özdemir
ve Triban ürünlere ülkemizde de zam geldi. Bisikletlerin güncel fiyatı;
rc 500 9.000 tl
grvl 520 13.000 tl

• Kızgın
Tepkiler: CengoCenk
ve Triban ürünlere ülkemizde de zam geldi. Bisikletlerin güncel fiyatı;
rc 500 9.000 tl
grvl 520 13.000 tl
Beklenmeyen bir gelişme degil kendi adima. Hatta sadece triban degil gibi geldi. Rockrider larda da var sanki zam.

Geri