Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Gelmiş gelmekte olan.
Bazılarına halen gelmemiş ama. Aşağıdaki bisikleti 11.500 TL den beri takipteyim.
Örn:
(link)

Şu bisikletin fren, vites setleriyle , maşası sadece 11.500 TL (yurtdışında) şu andaki kur ile.
Hatta dışarda 1.150 € dan satılıyor. Bütçesi olanı mutlu edebilecek bir MTB. (Keşke benim olsa :cool: )

Scudo
ST 100 yeşil dağ bisikleti 2.700'den 3.250'ye çıkmış. 550 TL fiyat artışı, yuhh!

Gri renklisi ise ilginç halen 2.700 TL'den fırsat kategorisine girmiş bulunuyor.

(link)

Henüz dağ bisikleti grubunda zam yok. Ama eli kulağındadır. 105 setli alüminyum edr 11 binden 15 bine çıkmış.

Bu bisiklet 27 Şubat 2022 tarihi itibarı ile 18.000₺ oldu ve yurtdışı fiyatını geçti.

Hergun zam geliyor, Decathlon a birsey diyeceğim ama onlar ne yapsın diyorum bir yandan

Baktığım zaman üzülerek görüyorum ki hala çok ucuzlar. Üzülmemin sebebi 185 lira olduğu için almayı ertelediğim ürünün Almanya sitesinde 25 Euro olduğunu görmem. 25 birime üzerine düşünmeden yapılabilen bir alışverişin benim kafamda bu kadar yer kaplaması ayrı üzücü, 25 euronun tl olarak karşılığının 388 lira olduğunu fark edip her an zam gelme tehlikesinin olduğunu fark etmek apayrı üzücü...

Dört-beş saat arayla 2 sipariş veriyorum, tarih olarak bir gün atıyor, yani mesela 1. sipariş akşam saat 21:30'da, ikinci sipariş (tarih olarak ertesi gün ancak) saat 02:30'da. İki siparişi de mesai saatlerinin dışında veriyorum, yani siparişi hazırlayıp kargoya vermekten sorumlu Decathlon birimi, yeni bir günün mesaisine başlarken önünde 2 siparişi de bulmalı, mantık bunu söylüyor ancak ilk siparişim kargoya verilirken ikinci siparişim aynı gün kargoya verilmiyor; 4-5 saatlik zaman farkı, kargoda 2 gün gecikmeye sebep oluyor (ikinci siparişin Pazartesi kargoya verileceğini varsayarak). Geceyarısı 00:30'da sipariş vermekle gene aynı günün gecesi saat 23:30'da sipariş vermek aynı şey değil. Yani Decathlon'a da muhtaç olmayalım n'olur!

Bu arada, benzer iki siparişle ilgili referansım amazon.com.tr. Önceki günün kargoya verme saatinden sonraki günün kargoya verme saatine kadar, günün hangi saatinde kaç adet sipariş verirseniz verin, bütün siparişleriniz ertesi gün öğleden önce (yani onların kargoya vermey saatinde) kargoya verilir. Mantık da bunu gerektirir, Decathlon'un ilgili birimi tembel, tarihlere göre kategorik atama yapıyor otomatik olarak (işte 2. sipariş saat farkıyla 1 gün atarken "tahmini teslim tarihi", ilk siparişe göre otomatik olarak 2 gün attı), tembel birimin de işine geliyor belli ki.

Dechatlon mağazasına 5 dakika uzaklıkta oturuyorum, artik kapısından içeri girmiyorum 100 km uzakta otururken daha çok alişveriş yapardım.

Şu ürün Decathlon'da kalmamış, benim de çok ihtiyacım var, acaba bilgisi olan var mı ne zaman tekrar getirirler ?
Teşekkürler...

1646505947523.png

Şu ürün Decathlon'da kalmamış, benim de çok ihtiyacım var, acaba bilgisi olan var mı ne zaman tekrar getirirler ?
Teşekkürler...

283713 dosyayı görüntüle
Ürün internet stoğunda yokmuş, mağaza stoklarında olabilir.
Decathlon'da görevliler ile iletişime geçerseniz, mağaza stoklarını kontrol eder ve bulunduğunuz mağazaya ürünü getirtebilirsiniz. Belki telefondan/internetten müşteri hizmetleri bu işlemi yapabilir ama emin değilim.

(Şimdi internet sitesinden kontrol ettim, sadece L bedenden 1 adet gözüküyor. Belki bizim göremediğimiz şekilde stokta falan vardır şansınızı deneyebilirsiniz. İyi sürüşler.)

Bugün Paris'teki mağazayı gezdim. Zaten yurtdışındaki decathlonlari gezince bizim ülkedeki Lescon bayii gibi geliyor. Yurtdışında da sepeti doldurup kur ile çarpıp geri bırakıyorum. Üstelik personel indirimi + tax-free avantajim olmasına rağmen. ( Bisiklet alsam etiketin yarısı civarına geliyor aslında ama yine de pahalı :( )IMG_20220305_190728.jpgMVIMG_20220305_190737.jpgIMG_20220305_190755.jpg

Fiyat artışlarına şaşırmayı anlamıyorum. Decathlon patagonyada mı ? Ülkede Türk lirası her gün değer kaybediyorsa adamlar ne yapsın? Hedef yanılması var burada. Neredeyse her akşam herkes ucuza benzin alıyor. Her gün zam gelecek diye oyuna dönmüş durumda tımarhane. Pzt günü 22 TL olacak diyorlar mazot. Neden bahsedersin ey ahali. Neyin kafası bu.

Bugün Paris'teki mağazayı gezdim. Zaten yurtdışındaki decathlonlari gezince bizim ülkedeki Lescon bayii gibi geliyor. Yurtdışında da sepeti doldurup kur ile çarpıp geri bırakıyorum. Üstelik personel indirimi + tax-free avantajim olmasına rağmen. ( Bisiklet alsam etiketin yarısı civarına geliyor aslında ama yine de pahalı :( )283726 dosyayı görüntüle283727 dosyayı görüntüle283728 dosyayı görüntüle
Paris'in neresinde ki mağazayı gezdiniz sayın @Rhodiumm ? Malum Paris'te birden fazla yerde Décathlon var.😅

Yeni stoklara giren iki ürün. Düz renk formalar her zaman favorim olmuştur.

(link)

(link)

Yeni stoklara giren iki ürün. Düz renk formalar her zaman favorim olmuştur.

(link)

(link)
İlki 60 (tam olarak aynısı değil farkındayım ama benzeri)
ikinci 80 liraydı.
250 lira bu tayta vereceklere Jordanred tavsiye ederim.
Üst formayı bir incelemek gerek ama fiyat piyasaya göre çok iddialı olmuş.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Paris'in neresinde ki mağazayı gezdiniz sayın @Rhodiumm ? Malum Paris'te birden fazla yerde Décathlon var.😅
Metro hattının içinden girilebilen bir mağaza idi. Champ-ellysenin üst taraflarında olsa gerek :D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri