Scudo Sports

Decathlon

Scudo
Ben bugün taktım bakalım turlarda nasıl performans alıcaz :)
https://i.hizliresim.com/3YAkr4.jpg

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Bu tek mi satılıyor. Yoksa çift fiyatımı?

Tek satılıyor. Şehir içi ve kısa turlar için son derece yeterli. Dünya turuna çıkmayacaksanız işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve sspl
bence sırt çantası alabilirsin eğer rahatsız olmayacaksan
(link)
ben şuandan aldım > (link)
hem küçük hem de dayanıklı

@mustafa Ç. Fiyatına göre başarılı, ama bir eksikliini hissettim. İçinde anahtar vb. gbi küçük eşyaları koyacağımız bir cep olsaydı güzel olabilirdi. Bildiğin anahtar aradım demin koca çantada :D

Konuyu görünce aklıma geldi. Aralık ayında özceylan bisikletten bir parça alıcaktım. Fiyatıda yüksek bir parça idi, herşey tamamdı, ödemeyi nasıl yapacağım ve ürünün teknik özelliği ile ilgili bilgi almak için, sayfalarında belirtildiği üzere, bilgi almak için, 1 ay içinde 2 farklı mail adreslerine ayrı zamanlarda 3 defa mail attım. Fakat ısrarlı iyi niyetime rağmen en ufak bir geri dönüş yapılmadı. Bende sonuçta almaktan vazgeçtim tabiiki. Entresan ürünlerini satmak istemiyorlar sanırım :). Sonuçta müşteri kaybediyorlar.

Decathlonda geri iadede hicbir sikinti yasamadim ben , 2-3 kere iade yaptim . yurtici kargoyla faturadaki adrese karsi odemeli yollamam yetti.

19litre oldukça iyi bir kapasite ancak küçük cep iç cep gibi ufak detaylar olmayınca verimlilik düşüyor tabi..
yine de fiyat performans ürünü gibi duruyor uzaktan bakınca.. kumaşı dayanıklıysa alınır ;)

Iki heybeye 50 verince anlamoi klmiyor

Uzun zamandır o fiyatta zâten. Bende katlanır bisikletime almıştım iki hafta evvel,büyük geldi. En iyi özelliği Bayağı geniş olması. Ilgilenen olursa satıyorum.

• Beğen
Tepkiler: skapilar
Multipower marka enerji jeli satılıyor. Fiyatı 6-7 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: jim beam
Satılıyor ama hiç bir işe yaramıyor. Bulabilirseniz Qnt Energel alın.

Arkadaşlar, konuyu acan arkadas ne yazmis? Simdi taa en yukarilara çıkıp bakamayacagim vallahi... siz benim yerime bakıp bana söyleyin tamam mi...
:acpsnr::rolleyes::krnz:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
(link)

Aktiviteye başlamadan 30 dk. kadar önce, günde sadece 1 adet tüketilebilir, daha fazlası tavsiye edilmiyor. Pil bitti dediğiniz anlarda kurtarıcıdır, özellikle uzun turlarda etkisini görürsünüz.

2 yıl sorunsuz kullandım ve çok memnun kaldım. Ancak bir süredir bulmak imkansız. Güvenilir olmayan yerlerden almayın. gnc mağazalarında zaman zaman satılıyor.

benim internetten bulabildiğim şimdilik sadece multipower marka oldu onun da tanesi 5 liraya geliyor pek ucuz sayılmaz

(link)

kafein hapları gibi bu da dünyada çok kolay türkiyede çok zor bulunan mamüllerden anlaşılan. aslında sadece şeker ve kafeinden oluşan basit bir ürün.

Geri