Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

yazlık kışlık eldiven, polar sweat, baff, bere, gözlük, aydınlatmalar, zil vs bunlardan var bende

rüzgarlık/yağmurluk veya çamurluk alabilirim gibi
decathlon sitesinde gördüğünüz ucuz bir ürün varsa yazın siz

Scudo
Btwin iç lastik sakın almayın :)
sibobu elinizde kalabilir 2 kere kapağını açarken elimde kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Neye ihtiyacınız varsa ...

üstüne para koyup sayaç falan mı alsam acaba

@tuna ünüvar

5 kuruş poşetler. Alsın tabii ayrıca, kirleteceği doğa falan çoluk çocuğa kalacak zaten.
29.99'a Kırmızı formalar var, kısa kollu. Onlardan alabilirsiniz, o fiyat için güzel bir forma.

32 Liraya polar eldiven veya 35 küsür liraya Kalenji Rüzgarlık öneriyorum.

Girip sitesinden bakmanızı, böyle basit bir konuda başlık açmamanızı öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Ruhpastası o zaman şöyle diyeyim. Neye ihtiyacınız var ise belirtin arkadaşlar ona göre bir şey önersin. Yoksa Decathlon mağazalarındaki binlerce ürünün hepsinde kullanabilirsiniz çekinizi hatta arkadaşların önerdiği gibi poşet dahi alabilirsiniz muhtemelen.

@Recep-Şahin konu benim sadece 30 liramın olması ve eldiven, küçük aparatlar dışında, forum halkının önerebileceği ürünleri görmekti. yoksa bende biliyorum pataküte harcamayı.
sağlıcakla...

normalde blackspade içlik giyiyorum bisiklet kullanırken.Ancak günlük kullanmak için de 28 liralık olan içlikten aldım.Öneririm iyi gayet.Ya da daha da iyisi mağaza 33 internette 30 lira olan dikişsiz kask altı beresi var.Bugün kullanma fırsatım oldu.Kesinlikle fiyatına göre harika.Öneririm.:hhhhhh:

Geri