Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

avcilardaki vidali degil:(

Scudo
@fly-high
Anladım teşekkürler.
Forumda bir konuda yine co2 pompa kullanan birisi vardı ve av bayiinden temin edilebileceğini söylemişti. Okuduğumu yazdım.
Ben yarışçı değilim co2 pompanin kazandıracağı dakikalar benim için önemli değil o yüzden :D
El gücü :D

Ben o av bayisinde satılanlar gibi olup vidalı olanları biliyorum ama tabi bu uca uyar mı? Asıl sorun bu

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Av dükkanlarında havalı silahlar için satılıyor 2-3 liradan başlar vidalı olanları da mevcut bi tane alıp denersiniz bende merak ettim olur yada olmaz ise burda paylaşırsınız

• Beğen
Tepkiler: blackice_serkan
Taşınabilir Bisiklet Lastiği CO2 Şişirme mini Pompa CO2 Mini bisiklet Pompası bisiklet pompası schrader
(link)
(from AliExpress Android)
Deemount En Kaliteli Bisiklet CO2 Kartuşu Pompa Kafası Bisiklet Bisiklet Topu Mini Taşınabilir Şişirme Çift Kafa Schrader
(link)
Bu markanın da uru leri kaliteli
Rockbros mini taşınabilir bisiklet pompası 100 psi alüminyum alaşım bisiklet bisiklet Pompası Fit Presta
(link)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
16g SAHOO Taşınabilir Bisiklet Lastiği CO2 Şişirme mini Pompa Dağ Bisikleti Hava Pompası co2 Kartuşu için Schrader/Presta topu şişirme
(link)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
@legolas99353 Kuru sıkı tabanca satan dükkanlarda bulabilirsiniz ama uyar mı??? Bilmem....!!!!:kötü::)

Michelin DYNAMIC 700X23

Vittoria ZAFFIRO III 700X23 Bu iki lastikten hangisini tavsiye edersiniz ?

Decathlon'dan bugün aldığım bir çift lastik elimdeki janta küçük geldi yani lastiği oturtamadım. Bu arada sadece lastiğin birini kutusuna zarar vermeden çıkardım ve fazla zorlamadan janta takmaya çalıştım, lastik uyumsuz olduğundan deneyemedim bile :(.Diğeri hala kutusunda. Ben bu lastikleri iade etmek istiyorum (700x28c bir lastikle değişim de olabilir) ancak iade alırlar mı? Müşteri Hizmetleri şu an servis dışı, bu tip konularda deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Lastik şu: (link)

Jantım Salcano logolu xpro hb 28" sanırım 622x19'luk.

gecen salı aldığım bisikleti iade etmek istiyorum tamamen sizce geri alırlar mı çok az bindim sıkıntısı yok zaten başka şehire gideceğimden dolayı iade edeceğim

Hocam şehir değiştirmek senin kendi sorunun olduğundan firmayı alakadar etmez. Tamamen keyfi bir iade olacağından kabul etmeyebilirler. Ancak bisiklette sorun olsaydı iade etmen kolay olurdu.

Decathlon ancak nasıl iade alır? Müşteri memnuniyeti kapsamında iade alabilir ki türkiyede gördüklerimden sonra almaması şaşırtmaz beni.

Şartsız koşulsuz 14 gün iade süren var. Sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Kullandığınız için orası burası muhtemelen kirlenmiştir, tozlanmıştır. İyice silin, temizleyin kendi gönderdikleri kutusuna koyun geri yollayın. Müşteri hizmetlerinden iade sürecini başlatın ona göre yollamanız gerekecek çünkü.

Normalde 2 hafta içerisinde memnun kalmamak bahanesiyle koşulsuz şartsız iade hakkın var. Amacın bisikletin iadesini almaksa araya hiç farklı bahaneler katma. Direkt olarak memnun kalmadım de ve iadesini iste.
Vermezlerse tüketici hakem heyetinden kısa bir süre içerisinde paranı tahsil edersin, firma da fazladan ceza yer.

• Beğen
Tepkiler: venom09
@Gökhan Akkaya HOCAM ÇİZMİŞİM BİSİKLETİ YA SANIRIM GERİ GÖTÜRMEYE GEREK BİLE YOK 2. EL HALİNDE SATARIM ŞÖYLE ÇİZİKLER VAR
285a2718-5364-4ca3-a6d9-7e69057ad6a9.jpg

Ya iade etmek istedikten sonra her türlü edersin hiç sorun değil, bir takım sorunları bahane ederek de iade edebilirsin.
Ama sorun yaşamadığın ve hafif de olsa hasar verdiğin bir bisikleti etik olmayan nedenlerden ötürü zorla iade ettirmen pek doğru gelmiyor bana.

Hani gerçekten memnun kalmasan veya sıfır gibi, kullanmadan iade etsen sonuna kadar hakkın. Sadece, iade sebebi olmayan bahanelerden ötürü firmayı zarara sokmak doğru gelmiyor bana :)

Yoksa @EmirhanShn söke söke parasını geri aldı, aylarca kullandığı ve en az 3 defa servise gidip tonla parçası değişen bisikletini.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Şartsız koşulsuz 14 gün neye göre arkadaşlar?

@ilberto

Bu söylediğiniz, sadece mesafeli satışlarda geçerli. Bisikleti firmanın internet mağazasından aldıysanız, 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeden iade edebiliyorsunuz. Ancak bizzat mağazaya giderek aldıysanız, yasal olarak böyle bir hakkınız yok. Ancak bazı firmalar, kendi insiyatiflerini kullanarak bazı ürünlerde belli bir süre içinde iade kabul ediyorlar. Kesin bilgi için firmanın müşteri hizmetleri birimiyle görüşmeniz gerek.

Ürüne bir zarar gelmemesi şartıyla 14 gün içerisinde herhangi bir sebep belirtmeden iade edebiliyoruz abi.
Atıyorum internetten bir ön aydınlatma aldınız ancak beğenmediniz, direkt olarak memnun kalmadım deyip iade edebiliyorsunuz.

Ama bu bisiklet kullanmışsın artık gibi bahaneler de tamamen geçersizdir. Kulaklık alsan onu da mecburen kullanıyorsun, kullanılmayan ürün yok.
Ama eskir ama eskimez, tüketici zaten kullanmak için alıyor bunu.

Zarar vermeden kullanıp iade için geri yollarsanız problem yaşamazsınız 14gün içerisinde. Büyük işletmelerde hiçbir sorun yaşanmaz çünkü bilirler kanunları. Küçük mahalle esnafı ise geri iade almamak için her şeyi yapar ve almaz da zaten. Çoğu fatura bile kesmiyor, neyin hakkını savunabilirsin ki :)

Geri