Scudo Sports

Decathlon

(link)
Dün 25 tl’ye sipariş verdiğim ürün. 5 lira çok değil belki ama ufak ufak zamlar sürekli satın alma gücümüzü düşürüyor. İhtiyaç ve nakit varsa bu dönemde ertelenmemeli.

Scudo
Btwin 500 şehir kaskı kullanıyorum. 4 yıl olmuş alalı. Yeni kask almak için girdiğimde daha 2-3 gün önce 140-150 civarındaydı. Şimdi 200 lira olmuş. Van rysel 500 modeli ise 190 lira idi, şimdi 295 olmuş. Van rysel 900 modelinin indirime girdiğini görünce havalandırması daha fazla olsun hem de değişiklik olsun diyerek biraz daha verip Van rysel 900 almıştım. Bir anda fiyatlar uçmuş resmen.

eski kullandığım (link)

yeni aldığım (link)

son zamanlarda fiyatları baya yükselttiler mağazalarına ne zaman gitsem boş ve gelip bakanların çoğu pahalı deyip birşey almayıp boş çıkıyor. fiyatlara zam yapmamak adına kalitelerini bozmazsalar iyi böyle müşteri memnuniyeti yüksek bir firmayı kaybetmekte kötü olur diye düşüyorum

Sanırım ürün durumları mağazaya göre değişkenlik gösteriyor. Viaport'a yakın oturduğumdan dolayı sık ziyaret ediyordum ama malesef bisiklet namına bir şey yok. Fakat Ritim mağazı bisiklet konusunda daha iyi.

Şimdi baktım da geçmiş olsun Decathlon fiyatları dahi dudak uçaklatıyor artık.

fiyatlar sürekli yükseliyor geçen aylarda btwin kadro çantası 60 tl+ 2x btwin üçlü levye 10x2=20 + btwin pompa 15 tl
şuan pompa 32 tl levye 12 liradan 2 setten 24 tl kadro çantası 80 lira aldığım total fiyat 95 tl güncel fiyat 146 tl ama ileride zam gelecek diye tahmin ediyorum bi kısmının fiyatları aynı çünkü eğer bişey alcaksanız zam gelmediyse hemen alın.

Şu çantayı (link) 100 tl'ye almıştım .bir çift. İyiki de almışım diyorum daha 1 ay olmadı 180 liraydı şimdi bak fiyata.

Sürekli takipteyim kask ve bir kaç eşya için, yasaklardan dolayı hafta sonu gidemiyoruz. Hafta içi iş dolayısıyla gidemiyorum ne yapacağım bilmiyorum internetten almak istemiyorum kaskları biraz sıkıntılı tam bedene uymuyor. Decathlon ucuzluktan çıktı demek istemiyorum ülke şartlarını ekleyince normal geliyor. Aslında 'bisiklet sporu' talebi son dönemde çok artış gösterdi. Arz-talep dengesi bozuldu 'biraz da' fiyat artışının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.

ülke şartlarını ekleyince normal geliyor.
Screenshot_20201225-114042_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20201225-114108_Samsung Internet.jpg
Bir ara tam 6 katı (euro 6 TL iken) çıkıyordu. Bana bir faydası yok ama yiğidi öldür hakkını yeme.
Ülkemin para piyasalarından herkes şaşırmış durumda.

Decathlon basmış zammı geçmiş olsun. 490 a aldığım çadır 620 olmuş.

3400e alacağım bisiklet 4400 olmuş. önce üzülüp almaktan vazgeçmiştim ama sanırım alacağım çünkü biraz zaman geçtikten sonra 4400e almadığıma da pişman olacağımı biliyorum maalesef. tıpkı zamanında 2500 verip fuji touring almadığıma pişman olduğum gibi.

Ben de rüzgarlık alacaktım 170 alsam mı almasam mı derken 255 olmuş gazete kağıdı arayacağız artık
Bende var 225'e değmez bence ama 170'e değerdi sora, jordanred bakın derim.

@phrygian İkinci el için son şanslar temiz görürsen kaçırma bence.

• Beğen
Tepkiler: phrygian
Ben de rüzgarlık alacaktım 170 alsam mı almasam mı derken 255 olmuş gazete kağıdı arayacağız artık
120 lira olan yeleği kargo parası var diye erteliyordum. Şimdi 220 lira oldu diye almıyacağım

• Üzgün
Tepkiler: M.İhsan
Geri