Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Geçenlerde shimano rp3 ayakkabıyı 250₺ye aldım. Sezon sonu güzel ürünleri denk getirmek mümkün.

Aynı şekil ben de Kasım ayında rp3 ü Marmaraforum Decathlon'dan 250 liraya edinmiştim. İstanbul Decathlonlarda gerçekten de internette olmayıp mağazalarda böyle saklı fırsatlar dolanıyor :)

Scudo
23-30 Ağustos arası Decathlon atölyelerinde bütün bisikletlere ücretsiz bakım yapılıyor. Atölye tanıtım-lansman etkinliği sebebiyle. İhtiyacı olanlara duyrulur. Kapsamlı bir bakım olamaz tabiki vites, fren ayarı, zincir yağlama vs. olur muhtemelen.

23-30 Ağustos arası Decathlon atölyelerinde bütün bisikletlere ücretsiz bakım yapılıyor. Atölye tanıtım-lansman etkinliği sebebiyle. İhtiyacı olanlara duyrulur. Kapsamlı bir bakım olamaz tabiki vites, fren ayarı, zincir yağlama vs. olur muhtemelen.
Ayberg evdeki 7 bisikleti de getireyim mi ? :D

Farkli markalar dahil mi? Eger oylenise house of bikeda 175 lira vermeyeyim ayar yaptirmaya.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Fiyatına göre alınabilecek bir yağ bence

Teflonlu vs normal desek?

Bir de ucretsiz hizmette nelere bakildigi belli mi? Mesela ben fren vites ayarini kendim yapabiliyorum ama jant akoru lazim.eger sadece fren vites ayari gibi durumlara bakiliyorsa sokup goturmeyeyim. En yakin decathlon bana 40 km 😔

Son düzenleme:
Mağazayı arayıp randevu oluşturdum.Hizmetleri bisikletin kontrolünü yapmak, tamirat gerektiren bir durum var ise bunu sizle paylaşıp ücreti karşısında tamiratını yapmak.Bisikletin fren ayarı,zincir yağlama vs yapıyorlar mı sormadım.Saatlik randevu veriyorlar,örneğin 19:30/40 gibi olabilir dedim saat 20:00'ye yazabilirim dedi

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Evinizin dibinde decathlon yoksa kalkip gitmeye degecek bir hizmet vereceklerini zannetmem.

Ya her sey yolunda diyecekler, ya da para odemeniz gereken mal/hizmet satmaya calisacaklardir. Bir urune para odemiyorsaniz urin sizsiniz derler.

Forum İstnbul mağazasında atölye olduğu yazıyor ancak çalışan elemanları yok atölyeci olarak. Dikkate alın.

Evinizin dibinde decathlon yoksa kalkip gitmeye degecek bir hizmet vereceklerini zannetmem.

Ya her sey yolunda diyecekler, ya da para odemeniz gereken mal/hizmet satmaya calisacaklardir. Bir urune para odemiyorsaniz urin sizsiniz derler.

Benzer düşüncedeyim
Gidip hizmet alan, aldığı hizmeti anlatacak olan ,
bizim bu düşüncemizi değiştirecek olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin

House of bike da parasini verip yaptirmak daha saglikli o zaman. Nazimiz gectigince baska seylere de baktirabiliyoruz malum 😇

Decathlona sırf merakımdan gittim. Tahmin ettiğim gibi sonuç aldım. Herşey yolunda dediler ve gönderdiler. Personel elinden geleni yaptı ama kendisi bile dedi biz genelde çocuk bisikleti vs gibi bisikletlere temel işlemleri yapıyoruz. Fren papuç değişimi tarzı şeyler. Benim bisiklette de fren papuçlarını düzeltti başka bir işlem yapmadı

Decathlona sırf merakımdan gittim. Tahmin ettiğim gibi sonuç aldım. Herşey yolunda dediler ve gönderdiler. Personel elinden geleni yaptı ama kendisi bile dedi biz genelde çocuk bisikleti vs gibi bisikletlere temel işlemleri yapıyoruz. Fren papuç değişimi tarzı şeyler. Benim bisiklette de fren papuçlarını düzeltti başka bir işlem yapmadı
Sayın Mücahit Bey zincir yağlama,akord ayarı vs bakmıyorlar değil mi

Geri