Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Reklam olsun diye yapılan bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Eski bir Decathlon çalışanı olarak normal bisiklet sezonunda bile bakıma eleman yetişmiyordu, şimdi böyle bir şey olduğu için kesin tüm mağazalarda bir kaos hakimdir bisiklet departmanı özelinde. Kimsenin o açıklamalarda yazan detaylı işlemleri yapacağını sanmıyorum kaldı ki Decathlon'un bisiklet atölyesinde çalışan insanlar sadece orada çalışmıyorlar, mağaza içi düzen ve kasada da görevliler dolayısıyla ihtimal bile vermiyorum bisiklete detaylı işlem yapılacağına.

Scudo
Reklam olsun diye yapılan bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Eski bir Decathlon çalışanı olarak normal bisiklet sezonunda bile bakıma eleman yetişmiyordu, şimdi böyle bir şey olduğu için kesin tüm mağazalarda bir kaos hakimdir bisiklet departmanı özelinde. Kimsenin o açıklamalarda yazan detaylı işlemleri yapacağını sanmıyorum kaldı ki Decathlon'un bisiklet atölyesinde çalışan insanlar sadece orada çalışmıyorlar, mağaza içi düzen ve kasada da görevliler dolayısıyla ihtimal bile vermiyorum bisiklete detaylı işlem yapılacağına.
Evet amacı atölyenin varlığından insanları haberdar etmek. Yoksa hiç bir işletme bütün marka bisikletlere kapsamlı ve ücretsiz bir bakım yapamaz.

Garip bir şekilde henüz bisiklet gelmedi. İşler kesat :D
IMG_20210824_145044.jpg

Merhaba. Acil bir sorum var da onu sormak istedim. Decathlon'lara bisiklet ile girebiliyor muyuz? Konya Decathlon avm içerisinde olduğu için girip giremeyeceğim konusunda tereddüt ettim biraz da ona göre yanımda kilit götüreceğim.

Merhaba. Acil bir sorum var da onu sormak istedim. Decathlon'lara bisiklet ile girebiliyor muyuz? Konya Decathlon avm içerisinde olduğu için girip giremeyeceğim konusunda tereddüt ettim biraz da ona göre yanımda kilit götüreceğim.
Girersin

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Decathlon dan aldığım şuan 2500 tl değerindeki saatimin kordonu koptu ve hiç bir yerde bulamıyorum.
Garantisi bittiği için Decathlon da yardımcı olmadığı için saatim çöp oldu. :( :(
Decathlondan mal alırken bu durumu da dikkate alın derim. Ben yandım siz yanmayın.
Sporasub SP1 Dalış saati.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Decathlon dan aldığım şuan 2500 tl değerindeki saatimin kordonu koptu ve hiç bir yerde bulamıyorum.
Garantisi bittiği için Decathlon da yardımcı olmadığı için saatim çöp oldu. :( :(
Decathlondan mal alırken bu durumu da dikkate alın derim. Ben yandım siz yanmayın.
Şöyle bir link buldum bir bakın dilerseniz var mıdır diye. Stokta yok ancak belki getirtebiliyorlardır.
(link)

Şöyle bir link buldum bir bakın dilerseniz var mıdır diye. Stokta yok ancak belki getirtebiliyorlardır.
(link)
İlgin için teşekkürler, çok araştırdım. Ne yazık yok. 😔

Şu sitede var incele istersen

(link)

Şu sitede var incele istersen

(link)

Bu site bana hiç güven vermedi. Siz biliyor musunuz siteyi? Ne adres var ne telefon. Sosyal medya bağlantıları boş. iletişim adresleri de "gmail". Yani şu halde ben güvenip bir şey almazdım buradan.

Bu site bana hiç güven vermedi. Siz biliyor musunuz siteyi? Ne adres var ne telefon. Sosyal medya bağlantıları boş. iletişim adresleri de "gmail". Yani şu halde ben güvenip bir şey almazdım buradan.
Hayır bilmiyorum, bu nedenle incelemesini istedim. Bilindik bir site olsa direk buradan alabilirsin derdim..

Çeşitlilik olması lazım yoksa yürümüyor.

Tüm spor alış verişlerimde bütçemin de gereği olarak ilk adresim. Bugün böyle bir açıklamayla karşılaştım.
277572 dosyayı görüntüle

Andersenden masallar...

Bknz. (link)

acdblwsw.jpg

Bknz. (link)

t8atxqgu.jpg

(link)

Enflasyonu dikkate aldığımızda tekstil sektöründe en büyük seçeneğim olmaya devam ediyor.

Çoğu ürün aylardır Euro kuruna göre Türkiye'de ucuz iken , hepimizin ilk durağı Decathlon iken "sahte" indirim yapmadı diye kırılmak biraz nankörlük sanki :D Emin olun ürünlerden az kar ediyorlar. Sürümden kazanıyorlar. Henüz kura göre zam da gelmedi zaten. Bence indirimden daha değerli.

1 hafta içersinde ihtiyacınız ne varsa, hatta ihtiyacınız olmayan şeyler de olabilir, alın bence. Zamdan sonra alabilir miyiz bilemiyorum..

Geri