fatihgocmez
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.583
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam iplik fabrikasında çalışan bir arkadaşım var. Hammaddeye sürekli zam geliyor, alacağını bir an önce al diyordu.takip ettiğim bi sweatshirt vardı. 90 tl den 100 tl olmuş %10 - 12 civarı bi zam olmuş galiba.
muhtemeldir olur.Tüm bisiklet markalarında aynı gün artış yok ya ortak karar almamışlardır marketler gibi
Koşu ayakkabıları konusunda çok ileri düzey bilgi sahibi değilim ancak spx te halen eski fiyatlar var.Koşu ayakkabısı almayı planlıyordum. 550 liralık modeller 750 lira, 650 liralık modeller ise 900 lira olmuş. 1 ay öncesinde daha iyi bir model alırım diye almamıştım 650 liralık ayakkabıyı. Haftaya 900 lirayı verip almayı düşünüyorum. Yoksa baharda spor ayakkabı alacak maddi güce sahip olamayacağımı düşünüyorum. 900 lira 65 dolar gibi bir fiyata tekabül ediyor ve iyi bir spor ayakkabı için ucuz bile sayılır.
Roadr 500 mü? Hep aklımdaydı, sırf zam gelir diye beklemeden iki hafta önce aldım. 290 liradan 400'e çıkmış. Kız arkadaşıma da 220 liraya şehir tipi kask aldım. Aldığım gece 320'ye çıktı.Futbol içliği alacakken aslında ihtiyacım olmamasına rağmen dün sepete bir adet kask eklemiştim. Bir sebepten siparişi geçmemişim. Az önce 110 lira zam geldiğini fark ettim ve almaktan vazgeçtim. Bu ilahi mesajla bütçeme sunduğun katkı için teşekkürler Decathlon.
Hem yol bisikletim de hem de dağ bisikleti için şu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Aslında RC500'ü almak istedim. Fakat 400 liradan 720 liraya çıkması sarstı beni. Kullananlar var mıdır bu ayakkabıyı ?
(link)