Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

takip ettiğim bi sweatshirt vardı. 90 tl den 100 tl olmuş %10 - 12 civarı bi zam olmuş galiba.

Scudo
takip ettiğim bi sweatshirt vardı. 90 tl den 100 tl olmuş %10 - 12 civarı bi zam olmuş galiba.
Hocam iplik fabrikasında çalışan bir arkadaşım var. Hammaddeye sürekli zam geliyor, alacağını bir an önce al diyordu.
(link) vay arkadaş şuna bakın... Yazık bu ülkenin insanına

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Tilt 500 modeli 3000'den 3800'e çıkmış. %26.

Bugün uğradım bende decathlon'a. Sabahtan çalışanlara tebliğ edilmiş zamlar. Neredeyse tüm ürünlerlere zam gelmiş. Etiketleri değiştiriyorlardı :)

Benim gözlemim %20 civarında zam olduğu. Allah sonumuzu hayır etsin.

Tüm bisiklet markalarında aynı gün artış :) yok ya ortak karar almamışlardır marketler gibi

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin ve Myali
Koşu ayakkabısı almayı planlıyordum. 550 liralık modeller 750 lira, 650 liralık modeller ise 900 lira olmuş. 1 ay öncesinde daha iyi bir model alırım diye almamıştım 650 liralık ayakkabıyı. Haftaya 900 lirayı verip almayı düşünüyorum. Yoksa baharda spor ayakkabı alacak maddi güce sahip olamayacağımı düşünüyorum. 900 lira 65 dolar gibi bir fiyata tekabül ediyor ve iyi bir spor ayakkabı için ucuz bile sayılır.

• Üzgün
Tepkiler: sccetin
Koşu ayakkabısı almayı planlıyordum. 550 liralık modeller 750 lira, 650 liralık modeller ise 900 lira olmuş. 1 ay öncesinde daha iyi bir model alırım diye almamıştım 650 liralık ayakkabıyı. Haftaya 900 lirayı verip almayı düşünüyorum. Yoksa baharda spor ayakkabı alacak maddi güce sahip olamayacağımı düşünüyorum. 900 lira 65 dolar gibi bir fiyata tekabül ediyor ve iyi bir spor ayakkabı için ucuz bile sayılır.
Koşu ayakkabıları konusunda çok ileri düzey bilgi sahibi değilim ancak spx te halen eski fiyatlar var.
Bir bakabilirsiniz. En azından sizin limitinizde merrel, salomon gibi markalar gördüm.

(link)

Aslında kur hareketi ve süregelen pahalılıkta son iki üç aydır bu zamlar bekleniyordu. Decathlon bekledi bence, hatta kendi kendime, ' zamlar yansımadan ihtiyaçları alma zamanı ' diye düşünmüştüm. Bence şuanki zamlar da sadece kur farkının yansıması. Yeni sezona doğru yeni fiyat artışları da gelecektir.
Maalesef her geçen gün herşey daha fazla zamlanıyor, nerede duracağı da belli değil.
Sözgelimi, yaptığım değişikliklerle 2000 tl ye mal ettiğim rc 100 bisiklet - 3300tl,
6 ay önce 4500 tl ye aldığım st 530 s mtb - 6600 tl olmuş,
ki sezon değil kur farkı.

Zaman gerçekten tasarruflu olma, elindekilerin kıymetini bilme ve gerekmedikçe harcama yapmama, elden çıkarmama zamanı...

Ben de kaskları takip ediyordum. İndirimli 1-2 kask vardı bunlara zam gelmedi, yani stok eritme çalışmaları devam ama diğerlerine %50'ye varan zam yapıldı.

Hatta ilginçtir, Avrupadaki fiyatlara bakmıştım, hanımla Türkiye fiyatlarının yarı yarıya daha ucuz olduğundan bahsetmiştik. %50ye varan zama rağmen hala ortalama fiyatta Avrupanın bir tık altında, bu da esasında fiyatların tam olarak yansıtılmadığını ve yeni zamların da gelebileceğinin göstergesi.

Uzun süredir gitmediğim Kartal'daki Ritm İstanbul'daki Dechatlon mağazasına Garmin büyük bir stand açmış. Herhalde tüm ürünleri vardı. Bir de Shanren markasının ürünleri vardı. Geç saatte gittiğim için olsa gerek standta kimse yoktu. İlgilenlere duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Bugün samsun mağazasına uğrama fırsatım oldu bazı ürünlerde etiket yoktu etiket olmayan ürünleri genel aramada internet stoğunda arattığımda internet stoğunda kalmayan fakat internet satış fiyatı 6TL olan ürünün kasa fiyatı 15TL idi.

Décathlon 'dan alacaklarınız varsa elinizi çabuk tutun bence. Fiyatlar henüz güncellenmemiş ama yeni yıla yüksek olasılık böyle kalmaz.

Türkiye'de
Screenshot_20211213-194627_Samsung Internet.jpg
Fransa'da
Screenshot_20211213-194819_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme:
Bazı ürünlere zam gelmiş. Essentiel tayt 85 TL den 120 TLye çekilmiş

Futbol içliği alacakken aslında ihtiyacım olmamasına rağmen dün sepete bir adet kask eklemiştim. Bir sebepten siparişi geçmemişim. Az önce 110 lira zam geldiğini fark ettim ve almaktan vazgeçtim. Bu ilahi mesajla bütçeme sunduğun katkı için teşekkürler Decathlon.

Futbol içliği alacakken aslında ihtiyacım olmamasına rağmen dün sepete bir adet kask eklemiştim. Bir sebepten siparişi geçmemişim. Az önce 110 lira zam geldiğini fark ettim ve almaktan vazgeçtim. Bu ilahi mesajla bütçeme sunduğun katkı için teşekkürler Decathlon.
Roadr 500 mü? Hep aklımdaydı, sırf zam gelir diye beklemeden iki hafta önce aldım. 290 liradan 400'e çıkmış. Kız arkadaşıma da 220 liraya şehir tipi kask aldım. Aldığım gece 320'ye çıktı.

Al/bekle tavsiyeleri verdiğim danışmanlık şirketimi bugün açıyorum.

Hem yol bisikletim de hem de dağ bisikleti için şu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Aslında RC500'ü almak istedim. Fakat 400 liradan 720 liraya çıkması sarstı beni. Kullananlar var mıdır bu ayakkabıyı ?

(link)

Hem yol bisikletim de hem de dağ bisikleti için şu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Aslında RC500'ü almak istedim. Fakat 400 liradan 720 liraya çıkması sarstı beni. Kullananlar var mıdır bu ayakkabıyı ?

(link)

Ben kullanıyorum, hem yol hem trekking bisikletinde.
Çok önemli bir özelliği olmayan ama herhangi bir sorunu da olmayan bir ayakkabı. Yürümesi rahat, bağcıklarını öndeki lastiğe sıkıştırınca sorun yaşatmıyor, hava alışı güzel, soğuklarda hiç kullanmadım. Diğer Decathlon ayakkabılarının aksine kendi numaramı aldım (42), tam geldi.

RC500'ü kullanıyorum. Öncelikle kalıpları standart ayakkabı numaranıza birebir uyuyor, onu söyleyebilirim.
Fakat bağcıklı olmasının bir dezavantajı zamanla esneme yaptıkça ayağınızda hafiften bollaşma yapabiliyor.
Fiberlgass naylon tabanı tam bir f/p ürünü.

bursa korupark avm ye yakın biri varmı arkadaşlar.

Geri