Scudo Sports

Decathlon

Ben Decathlon'un MTB kaskını, en ucuz 0,5 ve 0,75 litrelik suluklarını, en dandik suluk kafesini, sele altı ufak çantasını, iç lastiğini, yama setini, el pompasını ve alet takımını kullanıyorum. Hepsi ayrı ayrı iş görüyor, gayet memnunum.

Ama size ekstra ön-arka lamba seti şart. Özellikle de bahsettiğiniz güzergahı araç yolundan geçmeyi planlıyorsanız. Ayrıca erken saatlerde çıkmanızı tavsiye ederim, 5-6 gibi. İyi sürüşler..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Eldiven
Pompa
aydınlatma
Bir kaç eşya koyacak çanta veya o tarz bir şey ama teker yanı heybe için sele arkası bagaj aleti gerekir mi bilmiyorum
Şu linkini verdiğim ürünleri kendim kullanıyorum şehir içinde, tavsiye ederim.
- Çantalar
Kadro üstü: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/kadro-cantasi-2l-520/_/R-p-142447?mc=8349734&c=S%C4%B0YAH
Sele altı: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/sele-cantasi-0-5-l-siyah-100/_/R-p-119977?mc=8347394&c=S%C4%B0YAH

- Pompa: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/el-pompasi-siyah-100/_/R-p-758?mc=8056700
- Eldiven: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/yol-bisikleti-eldiveni-500/_/R-p-168957?mc=8775523&c=MAV%C4%B0
- Kask: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-kaski-expl-100/_/R-p-323802?mc=8578498
- Alyan takımı(Benimki 8 liydi sanırım emin değilim): h ttps://www.decathlon.com.tr/p/bisiklet-anahtar-takimi-100/_/R-p-118965?mc=8386669

Sitede link paylaşma iznim açılmadığı için h harfinden sonra boşluk koyarak atmak zorunda kaldım😶

Şu linkini verdiğim ürünleri kendim kullanıyorum şehir içinde, tavsiye ederim.
- Çantalar
Kadro üstü: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/kadro-cantasi-2l-520/_/R-p-142447?mc=8349734&c=S%C4%B0YAH
Sele altı: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/sele-cantasi-0-5-l-siyah-100/_/R-p-119977?mc=8347394&c=S%C4%B0YAH

- Pompa: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/el-pompasi-siyah-100/_/R-p-758?mc=8056700
- Eldiven: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/yol-bisikleti-eldiveni-500/_/R-p-168957?mc=8775523&c=MAV%C4%B0
- Kask: h ttps://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-kaski-expl-100/_/R-p-323802?mc=8578498
- Alyan takımı(Benimki 8 liydi sanırım emin değilim): h ttps://www.decathlon.com.tr/p/bisiklet-anahtar-takimi-100/_/R-p-118965?mc=8386669

Sitede link paylaşma iznim açılmadığı için h harfinden sonra boşluk koyarak atmak zorunda kaldım😶
Teşekkürler

Decathlon İzmir/Optimum mağazasından 11.04.2024'te almış olduğum RC100 Erkek Bisiklet Taytı'nin 2 ay içinde dikişleri sokuldu.
Mağazada değişim yapıldıktan sonra diğer insanları bilgilendirmek için internet sitesinden ürün ile ilgili yaşadığım sorunu anlatan yorum yazdım. Yorumum onaylanmadı.
Aynı yorumu kısaltarak "2 ay içinde dikişleri söküldü" seklinde yazdım, yine onaylanmadı 😠
Uzun lafin kisasi decathlon sitesindeki yorumlar saglikli degil, urun yorumlarini okurken aklinizda bulunsun

Gelen cevap:
Yorumunuzda Total puan ve kriter puanları uyuşmamaktadır. Yorumunuzda çelişki bulunmaktadır ve puanlamanız hatalıdır. Bu durum yorumu okuyacak diğer müşterilerimizi yanıltacaktır

Dechatlon dikişi sokulduğu için ürününü degistiriyorsa buna kötü yorum yapmak çok adil degil gibi geldi bana.

Dechatlon dikişi sokulduğu için ürününü degistiriyorsa buna kötü yorum yapmak çok adil degil gibi geldi bana.
Uretici hatasi bir urune degisim yaptigi icin "on numara super bir urun" yazip insanlari mi kandirmaliydim?

• Beğen
Tepkiler: P1n0ky0
Uretici hatasi bir urune degisim yaptigi icin "on numara super bir urun" yazip insanlari mi kandirmaliydim?
...almış olduğum RC100 Erkek Bisiklet Taytı'n... belirttiğim bölümden anlaşılabileceği gibi satılan en düşük nitelikteki ürün.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
...almış olduğum RC100 Erkek Bisiklet Taytı'n... belirttiğim bölümden anlaşılabileceği gibi satılan en düşük nitelikteki ürün.
Ama 2 ay içinde dikişlerinin sökülmesi gerekmiyor değil mi? Firmanın değişim yapması gayet kaliteli bir anlayış ama bu yaşanılan durumu bir kullanıcı olarak aktarmak çok mantıklı olacaktır. Eminim tamamiyle olumsuz içerikli bir yorum değildir ve Decathlon'un bu başarılı tutumundan da bahsediliyordur yorumda. Olumsuz da olsa olumlu da olsa kullanıcı yorumları sınırlanmamalı.

Benim de geçtiğimiz yıllarda Decathlon'dan aldığım rc500 askılı taytımın kumaşı soldu ve çok sertleşti. Kumaş adeta gevredi ve tek parça bir yeri kalmadı. Her yeri yırtıldı. Decathlon mallarını iyi bilirdim ama taytlarında bir problem var anlaşılan.

2 ayda bir şey mi? Ben Malum Halk markası Eski logosu Maymunlu olan firmadan aldigim Polo yaka Tisortlerin sadece ilk yikamada yakaları 70 ler deki büyük gömlek yakaları gibi oluyor :) hic degismez yıllardır alirim.

Şimdi diyeceksiniz neden aliyorsun, çünkü ucuz, rengi solana kadar buyuk yakada olsa giyerim, Retro tarz misali :) Kıyafete fazla para vermem ben, aslında gereksiz gördüğüm hic bir seye para vermem. Eski kiyafetlerde kesilip bicilerek ev kiyafeti olur, yatak kiyafeti olur, en son da toz bezi olarak degerlendiririm :)

Herkese Mutlu Bayramlar.

Firmanın değişim yapması gayet kaliteli bir anlayış ama bu yaşanılan durumu bir kullanıcı olarak aktarmak çok mantıklı olacaktır.
Bu konuda kesinlikle haklısınız ve evet, ayıplı ya da defolu bir ürün olabilir. Değiştirilmesi, sorunun üstlenilip çözülmesi iyi bir izlenim bırakıyor ancak yorumun gizlenmesi iyi değil.
Yapılan yorum tarafsızsa çok defa malı ayıplayan ve Decathlon tarafından cevap olarak özür dilenen yorum da gördüm.

Ama 2 ay içinde dikişlerinin sökülmesi gerekmiyor değil mi? Firmanın değişim yapması gayet kaliteli bir anlayış ama bu yaşanılan durumu bir kullanıcı olarak aktarmak çok mantıklı olacaktır. Eminim tamamiyle olumsuz içerikli bir yorum değildir ve Decathlon'un bu başarılı tutumundan da bahsediliyordur yorumda. Olumsuz da olsa olumlu da olsa kullanıcı yorumları sınırlanmamalı.

Benim de geçtiğimiz yıllarda Decathlon'dan aldığım rc500 askılı taytımın kumaşı soldu ve çok sertleşti. Kumaş adeta gevredi ve tek parça bir yeri kalmadı. Her yeri yırtıldı. Decathlon mallarını iyi bilirdim ama taytlarında bir problem var anlaşılan.
Ne saçmalıyor bu diye şahsın eski mesajlarına baktım, Decathlon fanboyluğu gördüm.
Benim geri bildirim yapmamın nedeni tamamen almak isteyenlere bilgi vermekti.
Yıllardır koşu ekipmanımı Decathlon'dan alırım hemen hemen her ürününde dikişlerin sökülme sorunu vardı. Firma bir türlü çözemedi bunu.
Decathlon'un koşu ayakkabılarını bile bir alan bir daha almıyor, başka markalara yöneliyor. Decathlon ilk zamanlarında böyle değildi, sonradan bozdu kalitesini.

Ben askılı tayt istemediğim için askısız tayt baktım. Mağazada 3 farklı model vardı. En ucuz olan kötüydü. Orta ve üst kalite olanlar ise aynı modelin farklı ped'e sahip ürünleriydi. Reyon görevlisi üst modeli tercih etmeliydiniz deyince ikisini yan yana koyup bana ped haricinde farkını gösterirmisin dedim sustu kaldı. Adam daha sattığı malı bilmiyor, ezbere konuşuyor.

Son düzenleme:
Ne saçmalıyor bu diye şahsın eski mesajlarına baktım, Decathlon fanboyluğu gördüm.
Beni kastettiğinizi hissederek bir cevap hakkım olduğunu düşünüyorum.
Birincisi kötü söz sahibini tanımlar.
İkincisi asla bir markaya körü körüne bağlanmam.
Benim için fayda fiyat ilişkisi önceliklidir. Şu an Türkiye'de spor yönünden ulaşılabilecek, malının ardında duran bir firma.
Beni incelemek yerine doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Zira nefret ederim arkamdan incelenmekten.

Ek not olarak yazayım. Decathlon'da değişim sadece bir kez geçerliymiş. Yani değiştirilen üründe yine problem olursa değişim yapmayız dedi reyon görevlisi. Olur mu canım öyle saçma şey dedim. Başka ürün alın dedi. İyi o zaman bunu iade etmek istiyorum dedim. Fiş olmadan iade almıyoruz, sadece değişim yapıyoruz dediler.

aliexpress den alıyorum ben forma tayt eldiven gayet başarılı orjinal santini kısa taytım var o çok iyi ama çok pahalı 2 sene önce 750 tl ye almıştım :D o yüzden ali amcaya devam

Açılın hakiki Decathlon fanboyu geldi. Araştırmanıza da gerek yok üstelik zira pek çok mesajım var bu forumda Decathlon öven.

RC100 tayt bende de var, sanırım şu paçaları ve belinde sarı şeritleri olandan bahsediyorsunuz. Bu ürünle ilgili öncelikle kullanım şeklimi paylaşmak isterim; yaklaşık 3.500 kilometre ve 2 sene oldu kullanıyorum. Her sürüşten sonra özellikle "kullanmayın" demelerine rağmen yumuşatıcılı ve 1.200 devir sıkmalı programda yıkıyorum. Bu 3.500 kilometrenin 2.500-3.000 kadarını sürüş sonrasında araba koltuğunda soyunup giyinmeli şekilde kullandım.

Şimdi bir de ürünün mevcut durumunu paylaşayım; ilk kullanımımın ardından (bu arada bu tayt benim hayatım boyunca giydiğim ilk tayttır) çıkarmaya çalışırken sağ paçasının iç kısmından çekeleştirmem neticesinde dikişi 3 cm kadar söküldü. O zaman ben de şöyle düşünmüştüm; "kesin bu sökük burdan yürüyecek ve kısa sürede kullanılmayacak hale gelecek". Ancak durum öyle olmadı, çünkü benim o çekeleştirme hareketlerimi gören eşim "biraz yavaş ol öyle çekiştirilir mi, ayrıca bu tayt senin kıçına küçük benden söylemesi" deyince ben de daha nazik kullanmaya başladım taytı. Sonuçta bugün hala daha o sökük aynı şekilde duruyor ve hiç bir renk solması, kumaş bozulması, vs. gibi deformasyonlar oluşmuş değil. Bunun yanında bir de zannediyorum ESSENTIEL diye bir kısa paçalı modeli var, onu da yaklaşık 1.000-1.500 kilometre kadardır kullanıyorum; o ise ilk günkü gibi duruyor.

Uzun lafın kısası şu; aldığınız ürün tercih ettiğiniz firmanın en ucuz ürünüyse kullanımında bi tık daha hoşgörülü olursanız "tam bir fiyat/performans ürünü" dedikleri klasmanda değerlendirebiliyor ve mutlu mesut kullanabiliyorsunuz. Bunu sadece Decathlon özelinde söylemiyorum bu arada; Exuma'nın bana en az 2 beden ufak giletini kullanıyorum 2 yıl oldu sadece marka baskısı uçtu yıkanmaktan ve geri kalan her şey ilk günkü halinde. Bunun gibi "ucuz" pek çok ürün kullanıyorum evimde, hepsi de istisnasız iyi durumda diyebilirim, ve üzgünüm ama bu markalarla alakalı değil; benim başarımdır. Bilemiyorum anlatabildim mi..

Ben de bir kaç konu başlığında Decathlon öven mesajlara sahibim. Bir ürün satın aldıktan sonra karşımda gerçekten mağduriyetimi gidermeye çalışan kurumsal bir firma bulurum umudu taşıyordum. EDR AF 105 bisikletimin freehubında bir problem yaşadım. Maltepe Park Decathlon'a götürdüm. Freehub değişecek dendi içiniz rahat olsun gerekirse sıfır jant sağlarız dendi. Bugün artık 2 ayı geçti. Her defasında Shimano'dan istiyoruz ürünü göndermiyorlar deniyor. Ben Decathlon'dan ürün aldım ama karşımdaki muhataplar Shimano bize ürün göndermiyor deyip benim sakin bir şekilde beklememi istiyorlar. Allah'tan bisiklet yürüyor. Tam yazın ortasında gözüken o ki yaklaşık 3 ay bisiklet süremeyecektik.

Ben de bir kaç konu başlığında Decathlon öven mesajlara sahibim. Bir ürün satın aldıktan sonra karşımda gerçekten mağduriyetimi gidermeye çalışan kurumsal bir firma bulurum umudu taşıyordum. EDR AF 105 bisikletimin freehubında bir problem yaşadım. Maltepe Park Decathlon'a götürdüm. Freehub değişecek dendi içiniz rahat olsun gerekirse sıfır jant sağlarız dendi. Bugün artık 2 ayı geçti. Her defasında Shimano'dan istiyoruz ürünü göndermiyorlar deniyor. Ben Decathlon'dan ürün aldım ama karşımdaki muhataplar Shimano bize ürün göndermiyor deyip benim sakin bir şekilde beklememi istiyorlar. Allah'tan bisiklet yürüyor. Tam yazın ortasında gözüken o ki yaklaşık 3 ay bisiklet süremeyecektik.
Şimdi tekrar mağazaya geldim. Ürünün durumunu sormak için. Sanırım çalışan arkadaş bunu soruyor olmamı bile yadırgıyor. Sanki ortada bir kabahat var ve o da benim kabahatim. Aldığım cevap ise tam bir hayal kırıklığı "Shimano bize racon kesiyor" yani ürünü göndermiyor ve biz de hiç bir şey yapamıyoruz diyor. Zamanında bu bisikleti alırken Fulcrum jantlarda üretim hatasını değiştirerek nasıl harika bir deneyim sunduklarını göz önünde bulundurarak almıştım. Şu anda bu yazıyı okuyanlara tavsiyem uzak durmaları. Muhatap bulamıyorum resmen.

Şimdi tekrar mağazaya geldim. Ürünün durumunu sormak için. Sanırım çalışan arkadaş bunu soruyor olmamı bile yadırgıyor. Sanki ortada bir kabahat var ve o da benim kabahatim. Aldığım cevap ise tam bir hayal kırıklığı "Shimano bize racon kesiyor" yani ürünü göndermiyor ve biz de hiç bir şey yapamıyoruz diyor. Zamanında bu bisikleti alırken Fulcrum jantlarda üretim hatasını değiştirerek nasıl harika bir deneyim sunduklarını göz önünde bulundurarak almıştım. Şu anda bu yazıyı okuyanlara tavsiyem uzak durmaları. Muhatap bulamıyorum resmen.
Buna benzer bir durumu Monster Notebook ile yaşamıştım, Tüketici Hakem Heyetine başvurduktan ve şikayetimvar a yazdıktan 2 gün sonra değişecek parçayı bir üst modelin parası ile değiştirmişlerdi.

Geri