lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.247
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bilmiyordum gerçekten. Biz de muhatabımız var diye geziyoruz. Şu an tek dileğim yürüyen aksam bozulmasın. Yoksa cepten yaptıracağızVan Rysel EDR kadronun kulağını getirtemeyen firmadır Decathlon
Bunları yapacağım. Aslında bisiklet yürüyor diye sadece takipteyim. Ama aldığım yanıt beni çok rahatsız ediyor. Ben bisikleti Decathlon'dan aldım. Shimano ne yapıyor benimle ne ilgisi var. Her defasında Shimano bizi sallamıyor deyip gönderiyorlarBuna benzer bir durumu Monster Notebook ile yaşamıştım, Tüketici Hakem Heyetine başvurduktan ve şikayetimvar a yazdıktan 2 gün sonra değişecek parçayı bir üst modelin parası ile değiştirmişlerdi.
Mühendisler; bisikletleri kadro kulağından tutarak ölümsüzlük nehri Stiks'e daldırmış.Bundan dolayı Akhilleus(Aşil) un aşil tendonundan vurulup ölmesi gibi; bisikletler de kadro kulakları kırılınca ölüyor.Van Rysel EDR kadronun kulağını getirtemeyen firmadır Decathlon
ürünü tamir için belirlenmiş süre kısıtı var yanlış hatırlamıyorsam 30gündü, o süreyi geçtiklerini belirtip tüketici mahkemesine kayıt açın bunu da onlara söyleyin, sızlanmayı bırakıp çözerler. Çözmeseler de mahkeme çözer.Ben de bir kaç konu başlığında Decathlon öven mesajlara sahibim. Bir ürün satın aldıktan sonra karşımda gerçekten mağduriyetimi gidermeye çalışan kurumsal bir firma bulurum umudu taşıyordum. EDR AF 105 bisikletimin freehubında bir problem yaşadım. Maltepe Park Decathlon'a götürdüm. Freehub değişecek dendi içiniz rahat olsun gerekirse sıfır jant sağlarız dendi. Bugün artık 2 ayı geçti. Her defasında Shimano'dan istiyoruz ürünü göndermiyorlar deniyor. Ben Decathlon'dan ürün aldım ama karşımdaki muhataplar Shimano bize ürün göndermiyor deyip benim sakin bir şekilde beklememi istiyorlar. Allah'tan bisiklet yürüyor. Tam yazın ortasında gözüken o ki yaklaşık 3 ay bisiklet süremeyecektik.
bu mesajı okuduğumdan bu yana bisikletin diğer bileşenlerini bir şekilde bulurum ama bu kadro kulağına bir şey olsa nasıl bulurum diye kafama takıldı. bir ara yedeklemek için bulup alayım dedim, bulamadım. Bu durumun konuşulduğu bir başlık var mıydı? Çözüm bulabilen oldu mu? Ben kadro kulağını yedeklemek istesem nereden bulabilirim acaba?Van Rysel EDR kadronun kulağını getirtemeyen firmadır Decathlon
Şurada kaynak olabilecek bazı linkler vermiştim: Kadro kulağı kırılması, önlemleri ve çözümübu mesajı okuduğumdan bu yana bisikletin diğer bileşenlerini bir şekilde bulurum ama bu kadro kulağına bir şey olsa nasıl bulurum diye kafama takıldı. bir ara yedeklemek için bulup alayım dedim, bulamadım. Bu durumun konuşulduğu bir başlık var mıydı? Çözüm bulabilen oldu mu? Ben kadro kulağını yedeklemek istesem nereden bulabilirim acaba?
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
bu mesajı okuduğumdan bu yana bisikletin diğer bileşenlerini bir şekilde bulurum ama bu kadro kulağına bir şey olsa nasıl bulurum diye kafama takıldı. bir ara yedeklemek için bulup alayım dedim, bulamadım. Bu durumun konuşulduğu bir başlık var mıydı? Çözüm bulabilen oldu mu? Ben kadro kulağını yedeklemek istesem nereden bulabilirim acaba?
Belki takip eden arkadaşlar vardır. dört buçuk ayı geride bıraktık. Bu süre zarfında çağrı merkezini aradım beni geri arayacaklarını ilettiler. Ama hiç aramadılar. Tüketici hakem heyetine talep açtım. Savunma istendi diye bekliyor o da. Bugün tekrar aradım çağrı merkezini mağaza geri aradı sağolsun. Benim parçadan talep fişinden herkes bir haber. Önce bulamadılar sonra parça Hollanda'dan geliyor ama gelemedi dediler. Kaç aydır nasıl gelemiyorsa. Depoya kayıt açıyorum dediler depo komple arka jant gönderebilirmiş. Bazen imha edilecek bisikletlerin sağlamsa arka jantını gönderebiliyorlar dediler. Olmazsa yine Hollanda'dan parça beklenecekmiş. Bisiklet alacak arkadaşlar muhakkak göz önünde bulundursun.Bilmiyordum gerçekten. Biz de muhatabımız var diye geziyoruz. Şu an tek dileğim yürüyen aksam bozulmasın. Yoksa cepten yaptıracağız
Bunları yapacağım. Aslında bisiklet yürüyor diye sadece takipteyim. Ama aldığım yanıt beni çok rahatsız ediyor. Ben bisikleti Decathlon'dan aldım. Shimano ne yapıyor benimle ne ilgisi var. Her defasında Shimano bizi sallamıyor deyip gönderiyorlar
Ayakkabisini kullaniyorum beyazini almanyadan almistim cok rahat ve guzel bi ayakkabi. Getirmiyorlar malesef trye.Yeni cikan van rysel ayakkabı ve kaskları ülkeye getirmeyen TR decathlona ne denir bilmiyorum rcr kaskı getirmişler ama sağolsunlar siyah renk ama kim siyah kask kullanır beyaz varken
bebek bezi satmıyor bisiklet taytı satıyor. 2 ayda bir kullan at tayt üretimi var ve bizlerin haberi yok. bari, ürünün üzerinde, bu en düşük kalite üründür, kütler patlar haa ona göre dese....almış olduğum RC100 Erkek Bisiklet Taytı'n... belirttiğim bölümden anlaşılabileceği gibi satılan en düşük nitelikteki ürün.
Ben.Yeni cikan van rysel ayakkabı ve kaskları ülkeye getirmeyen TR decathlona ne denir bilmiyorum rcr kaskı getirmişler ama sağolsunlar siyah renk ama kim siyah kask kullanır beyaz varken
benim kaskım da beyaz mesela ama annemin alıp asla kullanmadığı kask olduğuiçün bana kaldı, elbet bir gün hem vizörlü hem hafif hem de rahat takabileceğim siyah kaskım olur... decathlonda güncel atölye ücreti bilen var mı bu arada? merkeze giderken götürüp götürmemekte kararsızım çünküYeni cikan van rysel ayakkabı ve kaskları ülkeye getirmeyen TR decathlona ne denir bilmiyorum rcr kaskı getirmişler ama sağolsunlar siyah renk ama kim siyah kask kullanır beyaz varken
(link)...decathlonda güncel atölye ücreti bilen var mı bu arada?...