Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon'dan bisiklet aldım lastik patladı

A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar Rockrider 500 modelini 3-4 saat önce aldım, bisiklete binmenin sevincini yaşarken arka lastik patladı.
Sinirlerim Tavan yaptı ve morelim bozuldu.
bir tane oto lastikçisine uğradım tekerlekte çivi buldu. g.ri zekalı lastik tamircisi lastiği kaldırırken tornavidayla kaldırdı jantın köşesinde bir çizik oluştu hemen bisikleti geri aldım.
onada morelim bozdu.
Geri iade etmek sinirlendiğimden ve çok yürümemden dolayıydı, şuanda iade etmekden vazgeçtim.
İlk sevinç'de böyle sorun yaşamak çok kötü duygu.

Konuyla ilgil herkese cevabım buradadır; İlk Bisikletimi Aldım ve Lastiğini Kendim Değiştirdim - BisikletForum

Scudo
Arkadaşım yanlış anlamayın da, lastik sizin kusurunuzdan dolayı patlamış ve jant da aynı şekilde çizilmiş. Ne bahane ile geri vermeyi düşünüyorsunuz? Bence hatanızı kabul edin ve decathlon'u dolandırmaya çalışmayın. Çünkü bu yaptığınız dolandırıcılığa girer.

lastiğim patladı geri iade etmek istiyorum anladım ben. bir adet iç lastik yama seti , pompa ve plastik levye(lastiği sökerken jantın çizilmemesi için) ile sorunu çözebilirsin geri iade ile değil

Dostum bir şekilde hak veriyorum yeni bir bisiklet almışsın heveslisin ulan aynı günmü lastik patlar beeee diyorsun ama bu lastik işi şans olacağı varsa olur birazda dikkat tabii fakat dechatlonun geri alma olayı zor kusurlu bir urun yok çunki ortada senin 2 hatan bisikleti surerken dikkat her zaman ama oda tecrübe ile oluyor ikincisi oto lastikcisinde lastik sokmek için plastik aparat olmaz :) o yüzden toenavida ile sokmuş yardımcı olmak için çizme gayet normal zira adam işin ehli değil

İade edip napıcaksınız acaba? Bisiklete binme hevesiniz ilk patlakta azalacak ilk çizikte bisikleti iade etme noktasına gelecekse bence yanlış yoldasınız. Ben aldıktan bi ay sonra kendi salaklığımdan düştüm akort vs bozuldu geri vermek aklımın ucundan geçmedi. Yani daha çok zorluklarla kaşılaşaksınız bunların arasına en kolayı lastik patlaması

Bu kadar yoruma rağmen hala değiştirmek te kalmış kafası, ufak tefek hususları aş birader, kendi hatanı başkalarına maal etmekten vazgeç :tskler:

@NedensizPostalarİlk gün patlaması şanssızlık,eyvallah.Ancak, bisikletle bir alakası yoktur.Sonuçta çok pahalı bisikletlerin de lastiği patlayabilir.''Kafam rahat olsun ''diyorsanız;patlak korumalı lastik alacaksınız.

@NedensizPostalar
Değiştirmezler ama diyelim ki değiştirdiler. O lastik bir daha patlamayacak ve o jant kullanıma bağlı olarak bir daha çizilmeyecek anlamına gelmiyor. İlk gün olması sinir bozucu olmuş biraz ama şans.

mercedesten araba aldım benzni bitti gibi olmuş :D öncelikle hayırlı olsun bisikletin. lastik patlar, jant yamulur, zincir atar... olur öyle şeyler sen bin bisikletine yoluna devam et.

@Mehmet H. gerçekten böyle düşünmedim. çok yol yürüdüm beni açıkcası çok bunalttı. ve sinirlenincede nalet olsun böyle bisiklete diye saydırmaya başladım.
Lastiğin patlamasına razıyımda, inş jantada el atarlar. keşke göstermez olaydım o denyo öküz oto lastikçisine...
sonuç olarak bisiklet harika.

kasko yaptırmadın mı arkadaşım sen.. hepimiz kaskolu biniyoruz..

Kardeşim bu kadar çabuk moralini bozma. 2 yeni bisikletimde de ilk gün lastiğim patlamıştı. Şans işi bu. Tabii lastiğin kalitesi de önemli. Bundan sonra oto lastikçisinde bisiklet tamiri yaptırmamayı öğrenmiş oldun bak. Her başına gelecek olay sana bir şey katacaktır emin ol. Bundan sonra belki lastik tamir etmeyi öğreneceksin.
Ben de lastik tamir kiti almam gerektiğini, davarları taşıyan bir kamyonetin arkasında bisikletimi geri götürmek zorunda kaldığımda öğrenmiştim ;)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
@NedensizPostalar Bisikletin lastigi patlar tamir edersin,zinciri çıkar takarsın ,jantı yamulur akort edersin bu iş ne yazıkki böyle.Bu kadar basit bir şey için iade etme,ama bu kadarcık şeyleride kafana takacaksan et.

Geri