Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon'dan bisiklet aldım lastik patladı

Scudo
Büyütülecek bir şey yok :)

@NedensizPostalar Hahaha :D acaba benim başıma gelenler sana gelseydi ne yapardın çok merak ediyordum :D adam toplayıp decathlon'u basardın kesin :D

@NedensizPostalar

Decathlon bu şekilde iade almaz, bunu bilmenizi isterim. Burada bariz kullanıcı hatası var der geçerler. Ufak tefek sorunları dert etmeyin bence, güle güle kazasız belasız kullanın.

Kask aldınız mı bilmiyorum ama, kasksız bisiklet kullanmayın. :)

Salı günü benim de tekerim patladı ama hiç iade edesim gelmedi. Üstelik bisiklet yolunda bir diken sebebiyle patladı. Belediyeye küfür edip, bisikleti elimde birkaç km götürüp patlağı tamir ettirdim. Aslında belediyenin de suçu yoktu ama sinirle onlara da kaydırdım. Sizin durumunuz baya komik geldi bana :D

Cizilsin dostum ne olcak. Bugun cizilmesi yarin cizilecek. Birsure sonra cizik icinde olacak. Sikma canini dunya mali bu kdr dusme ustune. Cizigi sadakan niyetine olsn. Patlagida iki dakikada halledilir. Sikma bu kdr seylerle canini. Allah baska dert vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Yıldıray55
her lastik patladığında her jant çizildiğinde decathlona iadeye mi gideceksiniz? Decathlon da müşteri memnuniyeti bizim için esas ama alnımızda da enayi yazmıyor diyecektir muhtemelen:)

• Beğen
Tepkiler: tselim ve pandelis
Yazıyı Okuyunca Geçen Yaz Bisikletçinin Tekine Elinde Garanti Belgesiyle Gelen Bir Kadın ve Oğlu Geldi Aklıma.Kadın Bisikletçiye Bu Lastik Patladı Garantiden Yapın Demişti:D

Bisiklet satarken cv istesinler bu nasıl bi konudur arkadaş adettendir geçmiş olsun diorum ama decathlona gitme valla gitme

Kelimelerin anlamını yitirdiği bir konu. Eğer Decathlon bisikletinizi geri alır yada jantı lastiği falan değiştirirse bir daha bisiklet alacak olursam kesinlikle Decathlon a uğramadan bisiklet almam yani.

• Beğen
Tepkiler: pandelis
Lastik bu hocam patlar.Çizilmesi de tamamen sizle ve tamirciyle alakalı bir durum.Değiştirme zorunlulukları yok ama şöyle bir örnek vereyim.Arkadaşım triban yol bisikletinin jantını yamulttu ve kendi hatası olduğunu söyledi.Getir hemen değiştirelim dediler :)

Nicki ile açtığı konu ve mesajları uyumlu olmuş. Şahız forumla dalga geçiyor.

benim mt65 jantlarda bol bol çizik var. ben napsam acaba. :krktm:
kadroda da derin 3 adet en güzelinden ezilmeler mevcut. :acpsnr:

bunlar bisikletin süsüdür. değiştirmek nasıl bi düşünce anlamadım.

forumun yeni trolü :komik: bizde ciddi ciddi cevap veriyoz :agla:

Geri