MTE
Aktif Üye
- Tepki
- 133
- Bisiklet
- Focus
ohoooo kardeşim jant eğilir çizilir düşer sürtersin ama o bisiklet senin bisikletin
lastiği de patlar yanına yedek lastik takımı almanı tavsiye ederim...
bir de 3 ay sonra bu yazını tekrar oku yüzünde tatlı bir tebessüm olacaktır
iyi pedallamalar dostum hayırlı olsun
Bir de forumdaki çok bilmiş arkadaşlar ;
markaya zarar ile ne ilgisi var ??? ayıp ediyorsunuz iki teknik bir şey biliyorsunuz diye... arkadaş çok naif bir tarzda paylaşım yapmış... hayatının 3-4 dakikası gitmiş vah vah ... ay decatlona bişi olmasın korkmam artık zaten bişi olmaz çünkü sen varsın
herkes istediğini yazar düşüncesini söyler .... yine üsteleyerek söylüyorum ... teknik anlamda bu forumdaki birçok insandan çok daha bisiklet hakkında teknik bilgiye sahip birisiyim...
bu arkadaşımız yeni başlamış bu işe öyle atar yapmayın ... soğutmayın insanları .... ayıp
lastiği de patlar yanına yedek lastik takımı almanı tavsiye ederim...
bir de 3 ay sonra bu yazını tekrar oku yüzünde tatlı bir tebessüm olacaktır
iyi pedallamalar dostum hayırlı olsun
Bir de forumdaki çok bilmiş arkadaşlar ;
markaya zarar ile ne ilgisi var ??? ayıp ediyorsunuz iki teknik bir şey biliyorsunuz diye... arkadaş çok naif bir tarzda paylaşım yapmış... hayatının 3-4 dakikası gitmiş vah vah ... ay decatlona bişi olmasın korkmam artık zaten bişi olmaz çünkü sen varsın
herkes istediğini yazar düşüncesini söyler .... yine üsteleyerek söylüyorum ... teknik anlamda bu forumdaki birçok insandan çok daha bisiklet hakkında teknik bilgiye sahip birisiyim...
bu arkadaşımız yeni başlamış bu işe öyle atar yapmayın ... soğutmayın insanları .... ayıp