Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon'dan bisiklet aldım lastik patladı

ohoooo :D kardeşim jant eğilir çizilir düşer sürtersin ama o bisiklet senin bisikletin :D

lastiği de patlar :D yanına yedek lastik takımı almanı tavsiye ederim...

bir de 3 ay sonra bu yazını tekrar oku :D yüzünde tatlı bir tebessüm olacaktır :)

iyi pedallamalar dostum hayırlı olsun

Bir de forumdaki çok bilmiş arkadaşlar ;

markaya zarar ile ne ilgisi var ??? ayıp ediyorsunuz iki teknik bir şey biliyorsunuz diye... arkadaş çok naif bir tarzda paylaşım yapmış... hayatının 3-4 dakikası gitmiş vah vah ... :) ay decatlona bişi olmasın :D korkmam artık zaten bişi olmaz çünkü sen varsın :)

herkes istediğini yazar düşüncesini söyler .... yine üsteleyerek söylüyorum ... teknik anlamda bu forumdaki birçok insandan çok daha bisiklet hakkında teknik bilgiye sahip birisiyim...

bu arkadaşımız yeni başlamış bu işe öyle atar yapmayın ... soğutmayın insanları .... ayıp

Scudo
@MTE katılıyorum sana benimde ilk paylaşımımda bu kadar olmasada moral bozucu cevaplar gelmişti o arkadaşların hiçbirine kırgın dargın değilim moralim biraz bozuldu ama hiç hevesim kaçmadı ;) peşinden antrenmanlara başladım çırak adaylığından kalfalığa yukseldim :) ilk uzun turum için 4 ay sure var ozamana usta olurum inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: MTE
decathlon patlamış lastiği de tamir etmiyor ayrıca... çok sinirlendim bugün...

şaka yaa... :koptum:

bugün decathlon'un arkasındaki yoldan tepe prime'a doğru giderken lastiğim patladı. yanımda malzemelerim, yedek lastiğim yoktu, aklıma ilk gelen decathlon oldu. atölyede iki dakikada yapar verirler diye düşündüm, doğru decathlon'a gittim. ama yanlış düşünmüşüm. hafta sonu çok kalabalık olduğu için bu tip tamir işlerine vakit ayırmıyorlarmış, bir de sadece kendi markalarına hizmet veriyorlarmış. ben de öğrenmiş oldum :) -- size de bilgi vereyim, hani böyle bi'şey gelirse başınıza, decathlon bakmıyor...

ha ama siz yine de gidin, elbet bir bisikletçi size yardım eder :) -- bugün bana olduğu gibi... mağazada bisiklet kıyafeti giymiş bir arkadaş gördüm. grup halinde gelmişler 5,6 kişi. bir yandan sohbet muhabbet, bir yandan da lastiğimi tamir ettiler sağ olsunlar...

decathlon faydalı bir mağaza :D

EDIT: hem decathlon hem lastik hem patlakla ilgili olunca konu, en uygun başlık bu oldu :D ondan bu başlığı pörtlettim...

Ben de decathlondan lastik almaya gittim, bisikleti içeri almadılar, çok sinirlendim

Şaka şaka, rica ettim atölyeye koydum 5 dk

yapıcak birşey yok @NedensizPostalar , en uygun başlık buydu : ))))

--- ya boş verin takılmayın böyle şeylere... benim de forumda ilk başlıklarımdan biri, yollarda bisiklete binMEyin konuluydu :koptum: oluyo böyle gençlik hataları :kptmya:

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@NedensizPostalar
Bozma moralini arkadasim :) Hepimiz bir suru sacmalik ve hata yapiyoruz ama buraya yazmadigimizdan en fazla es dost dalga geciyor ;)
Hevesle basladigin, yeni yeni tecrube edip ogrenecegin guzel bir spor ve hayat tarzinda ugradigin hayalkirikligi ile konu acip serzeniste bulunmussun...
Internet burasi kimi iyi niyetle acikliyor, kimi makaraya sarip eglenmek istiyor. Aldirma gitsin :) Bunlari okuyan pek cok kiside tatli bir tebessumle mutlu oluyor gunun stresinden uzaklasiyor veya birseyler ogreniyor. Herkese birseyler saglama konusunda araci olmussun ve tecrubende eminim hizla artiyordur bisiklete dair pek cok konuda! Dert etme ;)

Geri