Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon'un Yaptığı Ayıp

@Deniz Duman
Hocam sakin. Gerenk yok. Saygılar

Scudo
@Deniz Duman

Yazımda hiçbir hakaret yok. Başkasının mesajını alıntılayıp ben yazmışım gibi yorum yaparsan "okumayan, okuduğunu anlamayan" gibi ifadeler kullanılır. Buna hakaret demek konuyu çarpıtmaktır. Mesela bu yaptığın karşısında "pardon yanlış anlamışım" gibi bir yorum yazmış olsan bir yere kadar ama hala konuyu çarpıtan mesajlarına devam ediyorsun.

Allah Decathlonu başımızdan eksik etmesin

Aypedden Tapatalk kullanarak atıldı

Benim türbanlı bacımın vidasını 13 liraya sıkmışlar :koptum::koptum:

O değil de konu nerelere fırlamış :eek: Faşist Decathlon birbirimize düşürüyor bizi :komik::komik:

Spor her yerde yapılır da decathlon her giriş çıkış için bilet hesabı poşet kesmiyor ki insanlara. Şahsen ani karar verilmiş sokakta iken " bir gideyim" gibi durumlar hariç mağazalara çanta ile gidilmesi kanaatindeyim çünkü poşetler sırf zarar ağır olur eline zarar, atarsın çevreye zarar, durmaz ses yapar vb. birde 10 kuruşu sokakta düşürsek sorun olmaz decathlona gidince sorun olur bu da çok enteresan tuhaf bir şey belki de decathlon 10 kuruşun çok düşük bir meblağ olmasına rağmen "para" olduğunu hatırlatarak bize iyilik yapıyor. :koptum::koptum:

13 lira biraz fazla olmuş fakat neyse ki çıkar yolu bulmuşsunuz. Çok yüksek fiyatları da her yerde görebiliyoruz aslında "gereksiz yükseklikteki" fiyatları. Eleştiri yapmak dışında yapabileceğimiz pek bir şey yok sanırsam ayıp değil de yüksek işçilik ücreti demek daha iyi olur gibi.

Parayı bulmuş onlar satış yapsa da bir yapmasa da. Müşterilerini önemsediklerini pek sanmıyorum. Ama lanet olsun ki ülkemizde alternatif spor mağazaları çok fazla yok... Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

@John Coffey
Örneğin migros, ithal bir perakendeciydi. Koçtaşın ortağı ingiliz hala çekip gitmediyse. Kipa anadolu grup migros tan sonra alana kadar tescoya ait ingiliz idi. Lafın özü bakkalcılığın az büyüğünü bile yaptırmıyor yaptırmayan. Finansbankı yıllar evvel yunan almıştı. Buna karşılık ziraatbankası yunan da bir banka şubesi bile açamadı, epey ayak dirediler araya papazlar girdi yıllarca açtırmadılar. Decathlon ucuzmuş. Hiçte değil. Yıllardır bedava verdikleri poşetleri birden bire çevreci kesilerek 10 kuruşa satmak komik.
Geçen sene çevre yoktu, birden bire mi oluştu? Geçen seneye kadar çevre sorunu yoktu hooop 2015 aralık ayında sorun baş gösterdi. O zaman ben de decatlona bir öneri yapayım. 1 liraya 1 den çok kullanabilen bez torbalar yaptırsınlar. Bunu da satsınlar işi biten getirip torbayı iade etsin 1 lirasını geri alsın. Çevreciyiz diyip hala naylon torba vermek neyin nesi?

• Beğen
Tepkiler: John Coffey
Olayın aslı bu....çevreçi isen gereğini yaparsın ve arkadaş yoluda gostermiş. Paran varsa çevreyi kirlet mantığına tüküreyim eyyy firma.
Ben misal fanatik çevrecide değilim ama ufak tekep şeylere asla poşet almam.ama çevreciyim diyede ahkam kesmem.

@wenom gözünü seveyim 2 dakikalık iş ve herkes bisikletiyle mi gelicek koskoca mağazaya ? arkadaşın olayı sıcakmış 2 dakika taktırırım diye düşünmüş ama 13 tl ne demek ?

Ayrıyeten mağazalarını kaliteli bulmakla beraber şu poşet olayı nedir ya?
Gerçekten çevreyi düşünsen petrol ürünü doğada çözünmeyen poşetler yerine kese kağıdı kullanırsın.5-10 kuruşla günde 20 müşteriden aylık 5 bin civarı yapsa bunun 2 bini poşet masrafı olsa kasa iyi kazanır :)

Yola çıkmadan o bisiklet komple gözden geçirilmeli. Birinci kural bu değil miydi ? Biz mi yanlış öğrendik yoksa ?

Bisikleti hiç kontrol etme, elindeki suluk kafesin çöp olsun(zarar1), üzerine git bide suluk kafesi al (zarar2) sonrasında ise zaten evden çıkarken iki alyenini sıkmaya üşendiğin suluk kafesini takmak için takımın taklavatın yanında olmasına rağmen montaj talep et, montaj talebi istenincede şaşır.

Sorarım size; hırsızın hiç mi suçu yok ?

@Gültekin R. Demirkaya
Tamam, ben görürsem söylerim.

Selam,Decathlona gittim 2 tane bisiklet almıştım sonra bozdum toplatmak istedim sonra dış lastikleri değiştirin dedim,iç lastikleride değiştirin dedim,full bakım yapın dedim,Yer gelmişken en iyisi jantlarada akort yapın dedim,sonra aklıma geldi,Işık aldım suluk kafesi aldım,onlarıda montaj yapın dedim,Km saatide aldım onlarıda ayarlayıp takın dedim utanmadan para istediler !!!! Bu kadar ufak işlere para istenirmi yaaa :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

:mad::mad::mad::mad: Poşetede para istediler yaa 10 milyarlık alışveriş yaptık hala poşete para istiyorlar !! 10 milyar param var ama poşete verecek param yok :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Ben aynı yerde elemandan aletleri alıp port bagaj montajı yaptım ve biraz da yardım etti .para da vermedim

Ciddimisiniz acaba ?

Sorun montaj parasi mi?
Poset parasi mi?
Yoksa hepsi mi :)

Tamam da usta mahalle bisikletçisi değil ki orasi her ürünün barkodu her posetin sayısı var belki de bununla ilgili personele kattı kural uyguladılar her kasiyerde kasasında acik istemez 10 bin tl demek istediniz sanirim bağlamaz yani:) derdinizi anliyorum ayrı konu ama turkiye şartlarına göre decatlon çare:)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Decathlon hepimizi outdoor spor sektorununun cilgin fiyat politikalarindan kurtardi, farkinda degiliz. Firmayi ve urunlerini sevmeyen bir adam oldugum halde evde formasi, cantasi, ic lastigi, beresi ivir ziviri bir suru urunu var. Ki herkeste de en az uc bes parca urunu vardir.
Doga sporlari pahali bir sektor, tamam cok kaliteli olmasa da adamlar urunlerini getirmis bize sunmus hesapli fiyatlarla.

Kurumsal sirketlerde herseyin bir fiyati vardir. Cunku sirket boyle bir politika gutmezse haci babanin tekkesine doner, 3 gun sonra da bayragi dikip cekip gider.
13 tl istemek decathlonun ayibi degil senin tembelligindir. Iki vidayi sikmayi bilmiyorsan veya bildigin halde sikmiyorsan, o 13 tl senin madalyandir. Iyi gunlerde kullan.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Geri