Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet

emre0x5d

Forum Demirbaşı
Tepki
240
Ya garip bir durum oldu da, sizce yanlış mı yaptım doğru mu? Olay şu:
SKS çamurluk aldım ve geri iade için internetten başvurdum. Geri dönüş vs olmadı, sitede talimatlar da yazmıyor iade ile ilgili. Öyle olunca aradım, kargo bana ait olmak üzere göndermemi, genelde bu şekilde çalıştıklarını söylediler. Ben de satış sözlemesinde kargonun satıcıya ait olduğunun yazılı olduğunu hatırlattım. Öyle deyince kabul edildi ve uygun bir kargo ile yollamam söylendi, PTT vs ile.
PTT kargoyu sistem açık olmadığı için kabul etmedi. Öncesinde başka nedenler de öne sürdü ama ben diretince nedense birden "sistem yok" oldu. Neyse, ben de tekrar dışarı çıkıp uğraşmak istemedim, biraz ilerideki aras korgonun yolunu tuttum. Karşı taraf ödemeli olarak yolladım ve 20 lira tutacağı söylendi.

Şimdi, bana PTT dendi ama Aras ile yolladım. PTT ye göre fazla tuttu. Bu durumda sizce delta mı ödemeli bu parayı yoksa ben mi? Sorun çıkacağını sanmıyorum zaten de, sadece yasal ve etik olarak haklı olduğumdan, hak geçmediğinden emin olmak istedim.

Scudo
Zaten ters bir durum olursa ücret talep ederler diye düşünoyorum takmayın kafanıza ;)

3 liranın hesabını yaparsan 5 liradan olursun derdi bi aksakallı :) herkez için geçerli..

Bence ptt ile yollansa oluşacak ücreti onlar ödemeli aras ile yolladığınız için oluşan farkı siz ödemelisiniz yasal olarak bilemiyorum tabii.

ptt ile anlaşmalı çalışıyorlardır aradaki 15tl yi sizden alırlar sanırım

internetten alışverişlerde en çekindiğim ve en korktuğum şey gelen ürünün yanlış gelmesi veya bozuk gelmesi.
evet hep kargocunun yanında açın bakın derler ama bu bence çok saçma. adamın işi acil olabiliyor veya kargocuya vazifesi olmayan bir iş yaptırıyormuş gibi geliyor bana.

neyse hepsiburada'dan bir alışverişim olmuştu 1800 lira civarında ve yanlış ürün geldi :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

ben de hemen önce iade edeceğimi bildirip sonra da bana ürünü getiren kargonun şubesine gittim ve geri yolladım. tabi kolay iade diye bir seçeneği var hepsiburada'nın. kargoyu da onlar ödüyor elbette. 2-3 gün süren sinirim oldu sadece bu süreçte. para iadesi istemiştim ve kuruşu kuruşuna para iadesini yaptılar.
bu hareketleri hoşuma gitti. ve hepsiburadadan alışverişe devam ediyorum.
---

velhasıl yanlış gelen ürün için kargo parasını ürünü satan kişi ödemeli AMA eğer ürün doğru ve eksiksiz gelmişse bu durumda iade yapılacaksa kargoyu iade yapanın ödemesi etik ve mantıklı olandır. sonuçta öbür türlü satıcı mağdur olmuş oluyor.

Objectif ve ciddi manada delta bisiklet hakkinda yasadiklariniz duyduklariniz bildikleriniz nelerdir?

Tamamen alışveriş yapacağın bayi ve oradaki personelle alakalı. Alışveriş konusundaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Cannondale bizzat mağaza açsın ama içindekiler karaktersizse %50 indirimde yapsa alışveriş yapmam. Git yerinde gör nabzına bak duruma göre al.

ben canondale badboy 2 almıştım son derece ilgili ve elinden geleni yapmışlardı fırat bey ilgilnemişti benimle
ben memnun kalmıştım :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
@Zen.eren Gezmek için çok güzel bir mağaza olduğunu söyleyebilirim. Üzerimde para yokken denk geldiğim için hiçbir şey almadım.
O, bu değil de Delta Bisiklet'le ilgili en ilgi çekici şey bisikletler değil, Eymir Gölü'nün dibindeki küçük mağazalarının bahçesinde tavus kuşu olması. Yaklaşık üç hafta önce Eymir'i turlayip "artık eve döneyim ben, aydınlatmalarım uyduruk hava da kararıyor" deyip daha çok göl kenarı gezisi için bisiklet kiralama işi için açık tutulan küçük dükkanın oradan trt yokuşuna doğru dönerken bir ses duydum ve dedim ki bu kart ses kesin güzel bi papağandan geliyor. Nasıl bi papağan olduğunu görmek için durdum geri döndüm, büyük bir tünek ya da büyük bir kafes arıyor gözlerim ama ne görüyorum hindi gibi kocaman bir kuş ağaçta. Eymir gezmesinden dönen araba farlarının şavkında ışıltılı yanar dönerli tüyleriyle bir tavus kuşu yaylanıyor hafif dallardan birinde. Yanlış gördüğümü sanmıyorum ama bir yandan da ne acayip diyorum ne alaka lan Ankara'da tavus kuşu. Gözlerim de bozuk değil, Tabutta Rövaşata'yı izledim ordan da yapıyorum sağlamasını tavus kuşu bu, gösterişli ve güzel olanlardan erkek yani. Kuş aleminde böyle bu işler, güzel görünmek zorunda olan erkek. Neyse acayipliğimiz burada da bitmiyor, 'çok da kalamam hava karardı yine gelirim gündüz gözüyle daha iyi olur' diye düşünürken hız kesmeden kaptırıp bi gelen bi arabayı görüyorum karşıdan, toparlanıyorum bisiklet bacaklarımın arasında ayaklarim yerde, sağ elimde kask sol elimde gidon götün götün iyice yol kenarına çekiliyorum. Görgüsüzün arabası da frene bastığı için mi arkayı kaydırıyor gaza yüklendiği için mi tam anlayamıyorum. 8 silindirli israf arabaları var ya onlardan, taksi sarısı gibi de rengi var böyle bir çirkinlik de olabiliyormuş. Neyse böyle yarım spin gibi tam tarif edemeyeceğim sacma sapan bi hareketle duruyor, camdan bi şey soruyor anlamiyorum bana mı diyor. Bakıyorum genç bi çocuk 'evet burası Eymir' diye cevap veriyor 8 silindirliye. Silindirci spinini tamamlayıp geldiği yönden geri dönüyor. 'Zamana karşıcı herhalde' diyorum, 'arkası da önünden bile daha çirkin'. Tavus kuşunu bile gözüm görmüyor artık, "oha hava karardı lan" diyorum. Delta Bisiklet Eymir, nerde olduğumu hatırlatan yazıyı okuyorum bir kez daha. Yokuşa doğru pedallıyorum. Delta Bisikletle ilgili duyduklarım bildiklerim ve yaşadıklarım bu kadar. Naçizane.

Özellikle sahibi Ulaş Bey çok yaman bir satıcıdır. Ayakkabı fiyatı sormak için uğradığınız bir zamanda kendinizi yeni bisikletinizi kucaklamış kapıdan çıkarken bulma ihtimaliniz hayli yüksektir. :)

Bursa'da yeni açılan Delta bayiinden memnun kaldım.
Arkadaş ilgili ve alakalı detayına kadar bilgi veriyor.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Kızıltoprak bayisi gördüğüm en iyi bisiklet dükkanıdır diyebilirim,inanılmaz ilgililer ve makul indirimler de yapıyorlar,servisteki abimiz de çok güleryüzlü,ilgili ve hızlı. ( ismini unuttum kusura bakmasın :) ) Yani ben evime daha yakın yerler olsa da artık hep Delta'dayım.

Geri