Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet

Scudo
Ben bir kez internet alışverişi yaptım ertesi günü elimde oldu şaşırmıştım o konuda ne çabul geldi diye. Şimdide başka bir ürün alıcam araştırdığım kadarıyla en uygun orasıydı baktığım ürün için. Bursa'daki şubeyede bir kez gittim gayet ilgiliydiler ama çok küçüktü pek birşey yoktu.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Eskiden çok eleştirirdim aşırı pahalılar diye ancak çok iyi indirim yapıyorlar gerçekten.Ayrıca Kızıltoprak mağazası o kadar iyi ki üzülüyorum resmen adamlardan bisiklet alamadım diye :D Oraya giriyorum müşteri, satıcı değil de abi kardeş durumu oluyor hemen abi nasılsın gibisinden diyaloglar başlıyor :D Düşünmüyorum değil biraz fazla verip yurtdışı yerine Delta'dan almak.Gerçekten ilgili ve çok iyi insanlar.Önerilir :srnsml:

Edit: Abi diyen elbette benim onlar değil :D :D

Ben Cuma günü 10 parça kadar ürün sipariş verdim siparişimin içinde 2 adet suluk kafesi vardı istedigim suluk kafeslerinden ellerinde 1 adet kalmış 2.si için size üste para almadan topeak marka daha üst seviye bir suluk kafesi yollayalım diye aradılar bugün hoş bir davranıştı.Ayrıca topeak marka ürünler yurtdışına yakın fiyatlarda satılıyor.merlinden sipariş verecektim.(Topeak race rocket pompa,topeak hexus alyan takımı....)Vergisi kargosu derken hemen hemen aynı paraya denk geldiler.Bende hem beklememek adına hemde foruma yaptıkları katkılardan dolayı oradan almayı tercih ettim.

• Beğen
Tepkiler: Javerno
internetten alışveriş yapıyorum,hatta kısmetse yarın elimde olacak ürünler var.
perşembe sipariş vermiştim.
daha önce bir kampanyaları (ki burada da duyurulmuş ve ilgi görmüştü) sırasında sipariş verdiğim ürün tükendiği için, telefon edip daha üst bir model -tabi ki daha pahalı- ürünü fiyat farkı talep etmeden göndermeyi teklif etmişlerdi.elbette kabul ettim:D
fiyat işi göreceli elbette...
şimdiye kadar sadece internet alışverişi yapan biri olarak ben memnunum.

Ben cannondale synapse alacaktim ingiltereden. Ulas beyle konustuk ve bana guzel bir indirim yapti ve bende ingiltereden almaktan vazgectim. Ikna konusunda iyidir :)

Genel fiyat politikasini cok pahali bulmadim. Zaten iyi indirimlerde yapiyorlar.

Herkese merhabalar 2. El bisiklet ile sıfır bisiklette takasa giren bildiğiniz mağaza var mı?
Elimde 1 adet brompton 2016 m3L 1 adet de dahon mu d8 var bunları verip Ankaranın yokuşlarında rahatça kullanabileceğim iyi bir şehir bisikleti almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum !!!

@drsrdr giant istanbul caddebostan, gelebilirseniz ve geldiğinizde bana ulaşırsanız size yardımcı olurum .

Delta bisikletin takaslı satışı var mı? Bilgisi olan ?

elinde bol miktarda kitap bulunan biri bunları bisiklet yedek parça ve ürünleri ile takas etmek istese muhatap bulabilir mi?Böyle bir takas gerçekleştirmiş olan var ise beni aydınlatsın lütfen.

pazar günü öğleden önce internet sitesinde gördüğüm bir jant seti için Kızıltoprak şubesine gittim.
jant setinin stoklarında olmadığını Ankada'da olduğunu söylediler. bunun üzerine setle ilgili teknik bilgiler istediğimde Ankara'yı arayıp sorularımın cevabını öğrenip gün içinde beni arayacaklarını söylediler.bugün öğleden sonraya kadar ne arayan ne de soran oldu.
ben de bunun üzerine bugün öğleden sonra Ankara merkezi aradım. aynı soruları oraya sorduğumda telefondaki kişi servis bölümünden gerekli bilgileri öğrenip dönüş yapacağını söyledi.
Ama sonrasında Ankara'dan da ses soluk çıkmadı. benim kişisel deneyimim de bu şekilde oldu.

Hayvan gibi güzel ürünleri (bannerdaki sks multi tool, abus kilit vb) uygun fiyata aldığım. Çeşme yaptırmış gibi dua ettiğim sevap kazanan firma :)

yukarıdaki mesajıma binaen:
an itibariyle istediğim bilgiler tarafıma iletildi.

Türk Telekom 'un Online İşlemler uygulamasında fark ettim. Delta Bisiklet'in bisiklet kategorisinde yapılacak alışverişlerde %10 indirim kuponu sunuluyor. Haber vermek istedim belki işinize yarayabilir.

Kısaca bir kaç önemli detayı yazayım.
-bireysel internet, mobil ya da ev telefonu kullanıcısı olmanız gerek.
-Online işlemler uygulamasından ya da Delta boşluk TCKN yazıp 6262'ye göndererek şifre kodu alıyorsunuz.
-30 Eylül 2022'ye kadar süreniz var.
-www.deltabisiklet.com'un bisiklet kategorisinde geçerli.
-Elektrikli bisikletler dahil değil.
-5000 adet stok var, fakat sınırsız yararlanabiliyorsunuz.
-Başka kampanya ile birleştirilemiyor.

IMG_20220621_113501.jpg

İhtiyacı olan pmle ulaşsın, kod verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Geronix
Bimcellde geçerli mesaj attım kod geldi

• Beğen
Tepkiler: Geronix
Delta bisiklet bir barend aldım bakar mısınız gönderdikleri ürüne.Bir poşete bile sarmadan kargo poşetine atıp göndermişler. Darbe almış ürün. Arıyorum biz kırılmayacak ürünleri böyle gönderiyoruz diyorlar. Ben böyle iş görmedim cannondale satıyorlar dünya markası diyor insan ama güven önemli işte.. IMG-20221208-WA0004.jpegIMG-20221208-WA0002.jpeg

Delta bisiklet bir barend aldım bakar mısınız gönderdikleri ürüne.Bir poşete bile sarmadan kargo poşetine atıp göndermişler. Darbe almış ürün. Arıyorum biz kırılmayacak ürünleri böyle gönderiyoruz diyorlar. Ben böyle iş görmedim cannondale satıyorlar dünya markası diyor insan ama güven önemli işte.. 298395 dosyayı görüntüle298396 dosyayı görüntüle

İade etmek lazım, hem de kırılmayacak ürün olduğundan bir kargo poşetine atarak.

Geri