Scudo Sports

Delta Bisiklet'ten herkese KM

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Mehmet Altuğ
Halka ilişkiler uzmanı tutsa bu seferde. pazarlama satış uzmanı tut derlerdi.
Nasreddin hoca misali.

Bir gün eşeğine oğlunu bindirdim gidiyormuş. Görenler ufacık çocuk eşeğe binmiş yaşlı adamı yürütüyor ne kadar saygısız demiş. Bunu duyan hoca eşeğe kendi binmiş çocuğu indirmiş. Bu seferde, ufacık çocuğu yürütüyor hiç utanmadan eşeğe kendi binmiş demişler. Sonra kendiside inmiş. Şu delilere bakın. Eşek boş boş gidiyor hiç biri binmemiş boşuna yürüyor demişler. Hoca dönmüş evladına demiş ki. Evlat bir eşeği sırtımıza almadığımız kaldı. Onuda yapsak mutlaka birşey derlerdi

Scudo
@Mehmet Altuğ

Aslında beklense iyi bir sonuç doğuracak ama insanlar çok tezcanlı :) dediğinizi dikkate alarak bir düzenleme yaptık. Fakat başlık aslında doğru beklendiğinde inanılmaz bir durum ortaya çıkacaktı. Forum üyelerine özel bir durum. Yine açıklamayacağım muhtemelen pazartesi sonuçlanmış olacak.

@Ceyhun Özkan Delta Bisiklet bunu da düşündü. En son Microsoft uygulamasını geliştirecekti. Son durum nedir bilmiyorum ama ellerinden geleni yapıyorlar, onu biliyorum.

Adamlar yapmış uygulama, güzel de olmuş. Helal olsun. Kim neyi çekemiyor onu da anlamadım, garip muhabbet dönüyor. :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gerçek kilometre saati verileceğini düşünen saflardanım. Çünkü piyasada belli bir saygınlığı olan bir markanın sırf çevirimiçi ticaret pastasındaki dilimini büyütmek, tıklanma ya da uyguluma indirme sayısı arttırmak için Türk Ticaret Kanununun 55. maddesinin 2 numaralı alt bendinde belirliten, yapılması yasa ile yasak olan bir şeyi yapacağını düşünmediğimden. Yasayı geçtim, eğer önemsiyorsa marka değeri denen şeyden haberi varsa amiyane tabir ile bizi keriz yerine koymasından marka adına ben hicap duydum. Çevirimiçi ortama bu kadar hakim bir markanın sosyal medyanın marka saygınlığının nasıl birden alaşağı edebileceğini de bildiğini varsayıyorum. Özetle bu durum şark kurnazlığı ve tekrar ediyorum yapılan adına ben hicap duydum sıradan bir bisikletsever olarak. Çok acı...

@soneryen

Sonercim çok güzel anlatmışsın eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ulas
Bende sıraya girdim ve sabırsızlıkla beliyorum.

Ekleme...beğenmezsem sıfırı veririm.ayrica şarjıma musallat olacak uygulamaysa bana extradan şarjlı bir şeyler için irtibat numaramı istiyebilirsiniz.

Doğrusunu söylemek gerekirse hem ülke gündemi hem de bugün dolunay* olması nedeniyle herkes ters tarafından anlamış :)
Öyle böyle demeyin bazılarını acayip etkiler bi anda parlayıp bi anda sönerler. Mesela ben :D

@Onat G.

Hocam bekleyin diyoruz ama nafile. Beklemek bu kadar zor mu? Beklemeyi bilmiyorsanız bu şekilde kelimeler kullanmayın. Ticaret kanunu 55 maddeyi iyi bilenlerden biriyim. Ayrıca sazan da değilsiniz öyle düşünüyorsanız ayrı bir konu. Hak hukuk bilen biri böyle bir mesaj atmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca konu sayfalarını okursanız daha konunun başlarında uygulamanın ekran görüntüsü bile var. Bu normali fakat esas konu bu konuya ilgi gösterenlerle ilgili. Siz göstermiyorsanız sizin bileceğiniz iş ama ilgi gösterenleri de yanlış yönlendirmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Hazar Cengiz
@Çağrı Öztürk

Arkadaşlar üzerinde çalıştığımız bir uygulama var. Bu uygulama Delta Bisiklet'in uygulamasına entegre oluyor. Yani bu işlemin bitmesi bir kaç gün alacak. Bitince bir tuşa basarak km hız zaman ortalama hız mesafe bilgilerini göreceksiniz ( zamanla harita , yükseklik, grup kurma vs vs ) Delta uygulamasında hem bisiklet hem koşu hem diğer spor dallarında kullanabileceksiniz. Daha ayrıntıları da var ama plan önce bunu bisiklet severlere ilgili bir biçimde anlatmak.

Gelelim sonrasına bu konuya ilgi gösterenlere

1 bisiklet
1 gps
20 km saati
10 Muc-off

Vermeyi düşünüyorduk.

Fakat kendini bilmez kötü niyet taşıyan forum düşmanı zihniyetindeki kişiler yüzünden bu konuya erken açıklık getirmek zorunda kaldık. Bunun için çok üzüldüm ve bütün sürprizi kaçtı.

Ki zaten ilk mesajda bile bir kaç gün bekleyin dedik.

@ulas Siz bisiklet kültürünü Türkiye'de yaymak isteyen insanlardan birisiniz. Elbet gereksiz çok yorum olacaktır sonuçta kimse bu foruma mülakatla alınmıyor. Kulak asmamaya bakın zaten sizi bilen biliyor.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Conan said that: belesh mal baldan datludur.

Verilecek km assize markaysa bir tanede ben vererek kampanyaya katkıda bulunuyorum.

@ulas hediyeleri okudum ve kazanacaklar için sevindim...ben buradan söz veriyorum ki 30 ağustos etkinliğinde katlanır dahon ile katılan genc kardeşime buradan bir hediye bana çıkarsa o kardeşime hediye olacaktir.( bu arada bu kıymetli hediyeler için ulaş beye teşekkürler )

Demek uygulamaymiş hadi bakalim iyi bişi olcani düsünüyorum delta bisiklet bizi bu zamana kadar aldatmadi ve saçma sapan şeylerle karşılaşacağimi düsünmüyorum çamur atmaya çalışanlara kulak vermeyin beyler

Öğrenci dostu delta bisiklet :harika:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri