Daha önce uygulama üzerinden "bisiklet" verildiğini gören birisi olarak bir heyecan konuya girdim. İçimden "Koskoca firma, dağıtır elindeki 15 liralık kablolu km saatlerini ne olacak sanki..." diye geçirdim. İkinci sayfadaki uygulama arayüzünü görünce hayal kırıklığına uğradım. Fakat beni asıl üzen konu sizin üslubunuz oldu.
Uygulamayı zaten daha önceden indirmiş birisi olarak illa bekleyeceğiz gerekirse de bu özelliği kullanacağız; fakat "beğenmeyen durmasın gitsin", "alfabeyi zaten burda öğrendiniz." gibi cümleler size yakışıyor mu hocam?
Burda insanlar bu konu/uygulama hakkındaki fikirlerini paylaşmış. Strava varken ne gerek vardı demiş birisi.. Öteki ben profesyonelim Garmin kullanırım app ile işim olmaz demiş.. Benim gibi KM sayacı diye atlayanlar olmuş ve yazmış.. Yani kimse sizin daha önce bisiklet dağıtmadığınızı veya verilen sözlerinizi tutmadığınızı söylemiyor kısacası.
Biraz üslup hocam.. Değer miydi böyle mesajlara... Burası forum elbet çok seslilik olacak. Elbet HAYRAN da olacak, KARALAYAN da...
Tamam karalayan oldu. Olabilir. Karalayanlara en güzel cevabı Başlık ve İlk mesajı editleyerek verebilirdiniz mesela..
Uygulamanın arayüzünden fotoğrafları, muhteşem özelliklerini gösteren görselleri ilk mesaja ekleyebilirdiniz.. Bunları yapacaktınız ki insanlar neyi beklediklerini anlasın.. Yapacaktınız ki beklemeye değer bir şeyler olduğunu, değişik bir uygulamanın onları beklediğini anlasın... O zaman bakın bakalım tüm o karalayanlar utancından yazabiliyor mu..
Değilse, "Herkese bedava KM" yazıp insanların uygulamayı indirip, ne olduğunu bilmediği bir özellik için 3 gün beklemesini ummak ve olumlu yorum beklemek polyannacılık olur.
@ulas